Evet parti zamanıgözün aydın nehir :) kutlayalım bunu
Ayy haklısın kuzum ya pardon esrayı görünce gözüme sende geldindün söylemiştim ya canım,haftasonu misafirden dolayı yediklerimi hiç yazamadım,dünkü kalorim de 900 kcal
Aslinda regl zamani metabolizma daha hizli calistigi icin yapilan spor daha cok etki ediyor. Yuruyuse falan ciksan bile etkisini gorursun
canım dün 2 ye düşürdum bugün cay tadini daha iyi alıyorum :) haftaya bire dusurcem :). ayyy inşallah dedigin gibi kiloma etkisini gözle görürümsbeden bebişim yenice okudum senin mesajı
Kız sen şekerli mi içiyodun çayı kahveyi
Bak sabret bir hafta biliyorum çok tatsız gelecek aman bunu içeceğime hiç içmem diyeceksin ama gör bak 1 hafta sonra asıl tadı bulacaksın ve kilolar paır patır gidecek
Ben 3ü biraradaya 2tatlı kaşığı şeker atıp da içerdim ne tatsız derdim:)
bu bile beni gaza getirmeye yetmezde iste kendimi kandirmaya çalışıyorum. .esim dün bana anlatti yani artik biseyler yapmalisin diyor herkes kendine bakiyor sen bu kiloda kaldin diyor. sana bakinca kadin görmüyorum biliyor musun farklı bisey dedi ve hiç moralmen etkilenmiyorum ne olduysa bana yuzsuzde olmusum bu konuda . o para anlasmasini yaptım ama zorla . Çünkü esim para olsun istedigin zayıfla yeterki dedi ve ama senden hiicc umudum yok dedibu çok iyiydi yaaasüper bir fikir bu, kendini zorunlu motive etmiş oluyosun, her açıdan kardasın hem kilolar gidecek hemde yaz kıyafetleri için birikmiş paran olcak
bu bile beni gaza getirmeye yetmezde iste kendimi kandirmaya çalışıyorum. .esim dün bana anlatti yani artik biseyler yapmalisin diyor herkes kendine bakiyor sen bu kiloda kaldin diyor. sana bakinca kadin görmüyorum biliyor musun farklı bisey dedi ve hiç moralmen etkilenmiyorum ne olduysa bana yuzsuzde olmusum bu konuda . o para anlasmasini yaptım ama zorla . Çünkü esim para olsun istedigin zayıfla yeterki dedi ve ama senden hiicc umudum yok dediyapacam . bu arada kilo alma bicimim kotu karnim cok buyuk ondan rahatsız oluyor. bide 35 40 yasinda gosteriyorsun hic 26 gibi degilsin dedi.
Kendimi meşgul tutmaya çalışıcam begüşüm.ev işlerine sarıcam,yoksa yemek akla geliyor,bu ara cok kalori aldım,artık dengeleme vakti geldikolay gelsin hemşo, bugün ne işi var ne yapacaksın
Ben de şimdiye kadar 500kcal aldım,akşama yiyeceğim artıkAynen , bi kahvaltı yaptım bide üstüne bitter yedim 575 kcal aldım bile
Akşama artık yerim şimdi spora başlıyorum
sbeden den etkilendim,ben de 57.0ı bu cuma sabahı görürsem kendime xs pijama alıcammm,en sevdiğim sey pijama cünkü:)))
Sbedencim sen de hedeflerine tarih koy bence,ulaşınca diğer hedefine tarih koyarsın
Haydi cuma ben geliyorummmm
hemde fazlasiyla gaza getirmeye çalışıyor. cok şükür seker olayina el attım. yürüyüş yapıyordum ayakkabi ayagimn bilegini yara yaptı.hafta sonu sinavimi atlatayim tekrar başlarım. baharda da disarida uzun yürüyüşlere başlarımo bence seni gaza getirmek için öyle söylemiştir, ama seninde buna duyarsız kalman olmaz, bir an önce harekete geçmelisin -ki şekerden başlayarak geçtin bile, sen spor yapabiliyomuydun canım seni bi ele alsak neden böyle oldun direndi hala kilolar bunu bulmalıyız
ödül cok iyi oluyor canim. heves artıyor. hedef not defterimde hep koyuyorum tlf üzerinde. ama hic gerceklesmiyor. Bugün paraları düşünerek yeni hedefler koyacam :)sbeden den etkilendim,ben de 57.0ı bu cuma sabahı görürsem kendime xs pijama alıcammm,en sevdiğim sey pijama cünkü:)))
Sbedencim sen de hedeflerine tarih koy bence,ulaşınca diğer hedefine tarih koyarsın
Haydi cuma ben geliyorummmm
hemde fazlasiyla gaza getirmeye çalışıyor. cok şükür seker olayina el attım. yürüyüş yapıyordum ayakkabi ayagimn bilegini yara yaptı.hafta sonu sinavimi atlatayim tekrar başlarım. baharda da disarida uzun yürüyüşlere başlarım
Ay cnm ben olsam bu söylediklerinden dolayı asla onu affetmezdim,ona gününü gösterirdim.cok ağır konusmus,yerinde olsam yemek yemeği tamamen bırakırdım heralde.bu bile beni gaza getirmeye yetmezde iste kendimi kandirmaya çalışıyorum. .esim dün bana anlatti yani artik biseyler yapmalisin diyor herkes kendine bakiyor sen bu kiloda kaldin diyor. sana bakinca kadin görmüyorum biliyor musun farklı bisey dedi ve hiç moralmen etkilenmiyorum ne olduysa bana yuzsuzde olmusum bu konuda . o para anlasmasini yaptım ama zorla . Çünkü esim para olsun istedigin zayıfla yeterki dedi ve ama senden hiicc umudum yok dediyapacam . bu arada kilo alma bicimim kotu karnim cok buyuk ondan rahatsız oluyor. bide 35 40 yasinda gosteriyorsun hic 26 gibi degilsin dedi.
Hafta birincileri
Grup 90 @KARAKIZ34 -2000
Grup 80elma_sekerim01 -2100
Grup 70mavimli -1700
Grup 60 @beyaz lotus -800
Grup 50nehirnil111 -600
başarılı bir hafta oldu
evet canim ayak bilegim yara oldu ara vermek zorunda kaldim. pazartesi tekrar baslayacgm. egzersiz bi iki kilo kaybedersem baslayim. fat secretten bakıyorum :)bahara kadar daha başka bişeyler yapmalıyız, koşu bandı vardı sende demi ondaki yürüyüşler nasıl gidiyor? onun dakikasını artırabilirsin birde kalori hesabına başla en azından ne yaptığını görmek adına 3-5 gün dene sonra istersen bırak ve kendini ona göre bidaha ayarla, bide mesela 30 dakika yürüdün peşine 10 dakika egzersiz ekle, (kendi sorununa göre bölgesel hareketleri bul onları yap)
evet canim ayak bilegim yara oldu ara vermek zorunda kaldim. pazartesi tekrar baslayacgm. egzersiz bi iki kilo kaybedersem baslayim. fat secretten bakıyorum :)
eskiden cok kavga ettim cok küstüm ama vazgecmedi eşim az konusur ama bazi seyleri konusmasini engellemek cok güç. tombis tontis basladi. sorna kizdiginda ayi fil beni yiyecen korkuyorum vs demeye baslasi. en son gucenmeyide biraktim . benim zayiflayipAy cnm ben olsam bu söylediklerinden dolayı asla onu affetmezdim,ona gününü gösterirdim.cok ağır konusmus,yerinde olsam yemek yemeği tamamen bırakırdım heralde.
Benim eşimde doğumdan önce ve sonra yani iki kere tombiş bacaklo dedi bana , cok gücüme gitti, zayıfladım, şimdi o bana cok güzelsin diyor, ben ona kocaman göbeğin var zayıfla diyorum.hahhahahaha yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?