♥haftalık kilo verme yarışması♥

gözün aydın nehir :) kutlayalım bunu
Evet parti zamanı
dün söylemiştim ya canım,haftasonu misafirden dolayı yediklerimi hiç yazamadım,dünkü kalorim de 900 kcal
Ayy haklısın kuzum ya pardon esrayı görünce gözüme sende geldin
Aslinda regl zamani metabolizma daha hizli calistigi icin yapilan spor daha cok etki ediyor. Yuruyuse falan ciksan bile etkisini gorursun

nehirnil111 ben de kalori saymaya katilabilir miyim

Haklısın canım gün içerisinde 30 dakika falan yürüyüşüm var aslında işe gelip eve gidiyorum falan ama ağrılarım azalırsa ben yine de ufaktan yapayım bari

Tabi ki canım dün kaç kalori alsıysan yaz başla

canım dün 2 ye düşürdum bugün cay tadini daha iyi alıyorum :) haftaya bire dusurcem :). ayyy inşallah dedigin gibi kiloma etkisini gözle görürüm

bu çok iyiydi yaaa süper bir fikir bu, kendini zorunlu motive etmiş oluyosun, her açıdan kardasın hem kilolar gidecek hemde yaz kıyafetleri için birikmiş paran olcak
bu bile beni gaza getirmeye yetmezde iste kendimi kandirmaya çalışıyorum. .esim dün bana anlatti yani artik biseyler yapmalisin diyor herkes kendine bakiyor sen bu kiloda kaldin diyor. sana bakinca kadin görmüyorum biliyor musun farklı bisey dedi ve hiç moralmen etkilenmiyorum ne olduysa bana yuzsuzde olmusum bu konuda . o para anlasmasini yaptım ama zorla . Çünkü esim para olsun istedigin zayıfla yeterki dedi ve ama senden hiicc umudum yok dedi yapacam . bu arada kilo alma bicimim kotu karnim cok buyuk ondan rahatsız oluyor. bide 35 40 yasinda gosteriyorsun hic 26 gibi degilsin dedi.

o bence seni gaza getirmek için öyle söylemiştir, ama seninde buna duyarsız kalman olmaz, bir an önce harekete geçmelisin -ki şekerden başlayarak geçtin bile, sen spor yapabiliyomuydun canım seni bi ele alsak neden böyle oldun direndi hala kilolar bunu bulmalıyız

kolay gelsin hemşo, bugün ne işi var ne yapacaksın
Kendimi meşgul tutmaya çalışıcam begüşüm.ev işlerine sarıcam,yoksa yemek akla geliyor,bu ara cok kalori aldım,artık dengeleme vakti geldi
Önğmizdeki iki gün de protein günü
Kendimi işlere vermem lazım :))))
Kızım uyusun,hemen spora baslayacağım

alınca pijamalarının resmini at bari
cuma ne kız cuma günü ne var
ben ne hedefi koysam ki kendime bak kafama takıldı şimdi

hemde fazlasiyla gaza getirmeye çalışıyor. cok şükür seker olayina el attım. yürüyüş yapıyordum ayakkabi ayagimn bilegini yara yaptı.hafta sonu sinavimi atlatayim tekrar başlarım. baharda da disarida uzun yürüyüşlere başlarım

ödül cok iyi oluyor canim. heves artıyor. hedef not defterimde hep koyuyorum tlf üzerinde. ama hic gerceklesmiyor. Bugün paraları düşünerek yeni hedefler koyacam :)

bahara kadar daha başka bişeyler yapmalıyız, koşu bandı vardı sende demi ondaki yürüyüşler nasıl gidiyor? onun dakikasını artırabilirsin birde kalori hesabına başla en azından ne yaptığını görmek adına 3-5 gün dene sonra istersen bırak ve kendini ona göre bidaha ayarla, bide mesela 30 dakika yürüdün peşine 10 dakika egzersiz ekle, (kendi sorununa göre bölgesel hareketleri bul onları yap)

Ay cnm ben olsam bu söylediklerinden dolayı asla onu affetmezdim,ona gününü gösterirdim.cok ağır konusmus,yerinde olsam yemek yemeği tamamen bırakırdım heralde.
Benim eşimde doğumdan önce ve sonra yani iki kere tombiş bacaklo dedi bana , cok gücüme gitti, zayıfladım, şimdi o bana cok güzelsin diyor, ben ona kocaman göbeğin var zayıfla diyorum.hahhahahaha yaşasın kötülük

evet canim ayak bilegim yara oldu ara vermek zorunda kaldim. pazartesi tekrar baslayacgm. egzersiz bi iki kilo kaybedersem baslayim. fat secretten bakıyorum :)

evet canim ayak bilegim yara oldu ara vermek zorunda kaldim. pazartesi tekrar baslayacgm. egzersiz bi iki kilo kaybedersem baslayim. fat secretten bakıyorum :)

pazartesi falan anlamam koşu bandı yoksa evde jillan videosu yap, ertelemek yok
egzersiz için kilo kaybını bekleme, 10 dakikada olsa yap, zaten bu sürede yapabilceğin 3-4 çeşit bişeydir fazlası olmaz

eskiden cok kavga ettim cok küstüm ama vazgecmedi eşim az konusur ama bazi seyleri konusmasini engellemek cok güç. tombis tontis basladi. sorna kizdiginda ayi fil beni yiyecen korkuyorum vs demeye baslasi. en son gucenmeyide biraktim . benim zayiflayip
ona göstermem lazım ama bende bir türlü kendime gelemedim insanin gercek anlamda idraki zor olabiliyr. toplayacagim kendimi .bende duyardim cok iltifat . simartirdi cok gezdirirdi daha sosyal yasamaya çalıştırdi benle bunlar icin gaza bastim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…