- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Canımcım ben diş tedavimin bitmesini bekliyorum da sen neyi bekliyosun acaba bebiş içinAy insallah yaa hamileligimde destek almayi dusunuyorum beslenme konusunda ise yarayacak, bana degil bebege kilo aldiracak seyler yemek icin. Ay bakalim Begum ne olacak halim
Insallaaaahh en kotu Subat sonunda 65 in altina dusecegim kararliyim
Maalesef 54 kiloda bende 25-26 yımBen de kabullenmek istemesem de %25–26dakiyim
İnternetten baktım kilo vermek için en fazl 1300 kcal Almam lazımmış ya
Bir de ideal kilom 52 imiş
Canımcım ben diş tedavimin bitmesini bekliyorum da sen neyi bekliyosun acaba bebiş için
Hahaha misafir falan geldiginde yap cayi koy corekleri hashaslilari tez zamanda bitsinBen oyle yapiyorum vallaha ne yalan soyleyeyim. Annemde kayinvalidem de efsanedir bu konuda. Getirdiklerinde ya ofise getiriyorum arkadaslar yesin kahvaltida cay saatinde falan diye ya da eltilerimi falan cagiriyorum onlari sismanlatiyorum
bence sen onları komşulara falan dağıt ben kesin öyle yapardımkayınvaliden sizdeyse yapamazsın tabi de
ayy canım tam üstüne mum dikmiş diyetinin üfle ve yemeeee
kesinlikle pes etmemek senin için avantaj ben bu topiğinde bunda etkisinin çok olduğuna inanıyorum, birbirimizi gördükçe tam salacakken bişeyleri aman diyoruz,
sen o börekleri, çörekleri işyerine getir dağıt arkadaşlara yavaş yavaş elden çıkarmaya bak
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
18 OCAK 2016: 54.10
19 OCAK 2016: 54.20
1 Hafta içinde hem 52 hem 54 gördüm şaşkınım ayın 25 inde regl olmam gerekirken bugün oldum psikolojim bozuldu resmen
Çok iyi canım o zaman aramıza hoşgeldin
Canım reglden dolayı sanırım moralini bozma lütfen bence önümüzdeki hafta daha da iyi olacak bugün bende 53.6 geldim dün regl oldum
Sagol canim. Endiseli bir bekleyis icindeyim saat 2 de sonuclar cikiyor. Altinda yatan bir kan hastaligi falan var mi diye. Dua edin
İşte budur derler ya korkunun ecele faydası yok diye artık kızlar büyüdü ne kadar kötü taraflarını düşünsek de kreş mutlaka daha faydalı olur inşallah hep mutlu olur
Bizim 52-54 arası gibi oldu
Evet onu ben de farkettim yemedikçe yeme hissi gidiyor.yedikçe de daha cok yiyesin geliyorIyi tatlım teşekkür ederim burnundan ufak bi operasyon geçirdi , çok ilginç hala Karnım acıksında kahvaltı yapayım diye bekliyorum bişey dikkatimi çekti yemeyince insan daha da yemek istemiyor dün 28 gr karbonhidrat almışım şaka gibi
hoşgeldin canım yeniden görmek güzel senievlilik nasıl gidiyor
Merhaba hoşgeldin :) hatırlıyoruz seni tabii ki. tebrikler , evlilik yaradı desene :) erken tedbir iyidir. biz hala aynıyız devam
yavaş yavaş yapınca alışırsın canım hiç üzülme, bunun tadı yok ayyy ne iğrenç deme sakın insan öyle bir alışıyoki şekersiz çayın tadı sana kendinden şekerli bi tadı var gibi geliyo, hatta ve hatta öyle bişeyki evde alıştığın bi çay markası varsa başka yerde içtiğinde o çaydaki tat farkını kalitesini çok daha iyi anlayabiliyosun
bu çabalarının karşılığını göreceksin yakında
canım demir hapını bende kullanıyorum gece yatmadan 1 saat önce falan alıyorum o zaman çok iştah yapmıyo, sen ne zaman alıyosun?
bu arada tekrar hoşgeldin...tabisbeden e sormak lazım
Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerse
Spor yapamıyorum çok ağrım var korkuyorum kalacak öyle diye
Ben unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin
Aaaah ah bu yaş mevzuusu yok mu her konuda dez avantajbenim de yaşımdan dolayı az çıkıyor bence.
Tesekkur ederimm
Iyi gidiyor bakalim bu aralar maddi olarak cok sey geldi ust uste onlarla ugrasiyoruz. Baska da sorunumuz yok cok sukur
Sen nasilsin?
Hosbuldumm tesekkurler
Valla malesef yaradi
Esimin de gobek aldi basini gitti. Gece yarisi aburcubur yedik baya bi sure. Sonra da ipin ucu kacti. Zaten kullandigim demir ilaci istahimi bi acti dana gibi yiyorum doyma hissim yok oldu resmen
Aynen oyle sekersiz cay icmeye alisinca sekerli cay o kadar igrenc geliyo ki insana
Hosbuldum canim tesekkur ederim
Sabah ac karna ic dedi doktor
Olmazsa ben de yatmadan iceyim ya. Mahvoldum resmen
Aslinda regl zamani metabolizma daha hizli calistigi icin yapilan spor daha cok etki ediyor. Yuruyuse falan ciksan bile etkisini gorursun
Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah bir hastalik cikmaz mutlu donersiniz eve
Kızlar ben ev işlere gömülüyorum
Öpüldünüz
ben akşam alıyorum hem bu sayede ilaç içicem aç olmam lazım diye bişey de yemiyorum, ama hemen yatma zamanı alma çünkü gece sindirim yavaşladığından faydasını az görürsün 1-1,5 saat önce al
Bu arada yazmayi unutmusum.
H Heart of Gold bence verdigin kilonun cogu yagdan gitmistir. Yag hesabi yuzdeye gore ayarlaniyor ya. 1 Kilosu odem olsa gerisi yagdir. Cok guzel vermissin tebrik ederim.
teşekkürler canım. az oldu ama en azından geri almadım :)
Maalesef 54 kiloda bende 25-26 yım
bencede değil, deniz öyleyse benim için yeni kategori açılması lazımKiz yapma etme neren 25-26 seniiin??
bencede değil, deniz öyleyse benim için yeni kategori açılması lazım
Burnundan kemik alındı canım 22 yaşında teşekkür ederimGecmis olsun canim. Ne ameliyati oldu küçük mu yigenin
Aynen , bi kahvaltı yaptım bide üstüne bitter yedim 575 kcal aldım bileEvet onu ben de farkettim yemedikçe yeme hissi gidiyor.yedikçe de daha cok yiyesin geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?