♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay insallah yaa hamileligimde destek almayi dusunuyorum beslenme konusunda ise yarayacak, bana degil bebege kilo aldiracak seyler yemek icin. Ay bakalim Begum ne olacak halim
Insallaaaahh en kotu Subat sonunda 65 in altina dusecegim kararliyim
Canımcım ben diş tedavimin bitmesini bekliyorum da sen neyi bekliyosun acaba bebiş için

Canımcım ben diş tedavimin bitmesini bekliyorum da sen neyi bekliyosun acaba bebiş için

Dogum kontrol hapini biraktigimda doktorum 4 ay kadar korunmaya devam et vucudunun normal duzenine donmesine izin ver regl donemlerini takip et demisti :) 7 Subatta 4 ay doluyor hayirlisiyla. Regl donemimde gunu gunune masallah onlari da not tutuyorum. 7 subattan sonraki ilk yumurtlama donemim subat sonu mart basi gosteriyor o zamana kadarda 65 olmak istiyorum en azindan be denizim
Senin dis tedavisi ne zaman bitiyor?

ya düşünüyorum aslında. ama k.validem 1 hafta kalacak. o varken misafir almam. ee zaten 1 haftaya da tazeliği kalmaz. eşim yesin işi ne dimi :) ofistekiler hep diyette amaaa

bence sen onları komşulara falan dağıt ben kesin öyle yapardım kayınvaliden sizdeyse yapamazsın tabi de

yapamam canım k.valide 1 hafta burda. ama komşuma vereceğim çok sevdiğim bir komşum var o da bana yapar getirir. ona vereyim akşam :)

sabah kahvaltıda 1 parça yerim, yeter bana :) esas o ilk fırından çıkınca yenecek

canım demek ki regl olacakmışsın ki önceden şişkinlik olmuş. regl bitince inersin bozma moralini.

Çok iyi canım o zaman aramıza hoşgeldin

Canım reglden dolayı sanırım moralini bozma lütfen bence önümüzdeki hafta daha da iyi olacak bugün bende 53.6 geldim dün regl oldum

gözün aydın nehir :) kutlayalım bunu

Sagol canim. Endiseli bir bekleyis icindeyim saat 2 de sonuclar cikiyor. Altinda yatan bir kan hastaligi falan var mi diye. Dua edin

canım geçmiş olsun kuzuya. Rabbim kabul etsin duamızı şifa versin yavruna.

İşte budur derler ya korkunun ecele faydası yok diye artık kızlar büyüdü ne kadar kötü taraflarını düşünsek de kreş mutlaka daha faydalı olur inşallah hep mutlu olur

inşallah :) dün anlata anlata bitiremedi. çok mutluydu.

Bizim 52-54 arası gibi oldu

aynen ben evet :)

Evet onu ben de farkettim yemedikçe yeme hissi gidiyor.yedikçe de daha cok yiyesin geliyor

hoşgeldin canım yeniden görmek güzel seni evlilik nasıl gidiyor

Tesekkur ederimm

Iyi gidiyor bakalim bu aralar maddi olarak cok sey geldi ust uste onlarla ugrasiyoruz. Baska da sorunumuz yok cok sukur
Sen nasilsin?

Merhaba hoşgeldin :) hatırlıyoruz seni tabii ki. tebrikler , evlilik yaradı desene :) erken tedbir iyidir. biz hala aynıyız devam

Hosbuldumm tesekkurler
Valla malesef yaradi
Esimin de gobek aldi basini gitti. Gece yarisi aburcubur yedik baya bi sure. Sonra da ipin ucu kacti. Zaten kullandigim demir ilaci istahimi bi acti dana gibi yiyorum doyma hissim yok oldu resmen

Aynen oyle sekersiz cay icmeye alisinca sekerli cay o kadar igrenc geliyo ki insana

canım demir hapını bende kullanıyorum gece yatmadan 1 saat önce falan alıyorum o zaman çok iştah yapmıyo, sen ne zaman alıyosun?

bu arada tekrar hoşgeldin...tabi sbeden e sormak lazım

Hosbuldum canim tesekkur ederim
Sabah ac karna ic dedi doktor

Olmazsa ben de yatmadan iceyim ya. Mahvoldum resmen

Bende spor yapamıyorum belim çok ağrıyor reglden sonra yapacağım ya da arada yapacağım ağrılarım geçerse

Spor yapamıyorum çok ağrım var korkuyorum kalacak öyle diye

Aslinda regl zamani metabolizma daha hizli calistigi icin yapilan spor daha cok etki ediyor. Yuruyuse falan ciksan bile etkisini gorursun

Ben unuttum bildirim yapmayu + dayim ben 86.6 sbeden
oglumun kan , degeri cok dusuk 6.8 ciktu. Bir haftadir ugrasiyoruz. Kalbide de ufurum var kardiyoloji ye de gidecegiz bugun sonyclari belli olacak dua edin

Cok gecmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah bir hastalik cikmaz mutlu donersiniz eve

ben akşam alıyorum hem bu sayede ilaç içicem aç olmam lazım diye bişey de yemiyorum, ama hemen yatma zamanı alma çünkü gece sindirim yavaşladığından faydasını az görürsün 1-1,5 saat önce al

Tamam oyle yapayim ben de en iyisi. Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…