♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111 dün kızım düştü,başı yarıldı acildeydik mağlesef
Dün ne yedim hatta bugun ne yedim hiç bilmiyırun
Haftasonu da kayınvalideye gidiyoruz yine, ben kalori yarısına pazartesi devame edeyim

Begüş hepsine bakacağım kötü mü kız

Ayy canım çok geçmiş olsun kalorinin ne önemi var ki bu durumda Rabbim korumuş çok üzüldüm

canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi iyimi? boşver sen kaloriyi falan kızınla ilgilen

Ayy canım çok geçmiş olsun kalorinin ne önemi var ki bu durumda Rabbim korumuş çok üzüldüm
aaa Cok gecmis olsun canim simdi nasil ?
Alnındaki yara baya derindi ama babası dikiş atılmasına izin vermedi,anestezi almaması için...doku yapıştırıcısıyla yapıştırdılar ,bakalım inşallah yara kapanır,biraz endişeliyim açıkçası..Allah'tan alnındaki bandajı cıkarmaya uğramıyor,ben kesin cıkarır diye düşünmüştüm.şimdi durumu iyi kızlar şükür

çok fena iştah falan kalmadı yerken sanki zehir yiyiyomuşum gibi hissedecem, bugünde ara öğüne elmayla portakal getirmiştim şansa bak

Bak ben anneme içli köfte icin yalvariyorum kadin yapmiyo ya ah ah ne hallere düştüm Y YESIMBOZ yumurtaya tav olur bende içli kofteye:))

Su spor olarak neler yaptın bu kilo verme evresinde benim kilo vermem yavaşladı baya 3 gündür kendime gore az buraya gore fazla ama yedigime rağmen az kilo vermişim sen hep yürüyüş.mu yaptin benim yürüyüş imkanım yok ancak 3 mil yapabiliyorum sen ne kadar yürüyordun çokmu oldu sorular

Canım benim çok geçmiş olsun yeni gördüm bir an önce iyileşir kapanır yara inşallah benimde küçükken yarılmış çok derin hatta dikiş atılmadı ama iz felan yok

Çok geçmiş olsun canım Rabbim çabucak yarasını kapatsın iyileşsin inşallah
çok fena iştah falan kalmadı yerken sanki zehir yiyiyomuşum gibi hissedecem, bugünde ara öğüne elmayla portakal getirmiştim şansa bak

Hepsi şeker ya bakıyorum şuanda oreolarım ahh ahha gitti

Yok canım ilk zamanlar yürüyüş ve leslie yaptım sonra leslie yi çıkarttım yürüyüş ve pilates yaptım sguat yaptım şimdilerde koşuyorum.
Ama baya yürüyordum 1.5 saat yürüyüş 1 saat pilates falan

Canımmm çok çok çok geçmiş olsun
Çocuk bu illa oluyor böyle kazalar ama o minikleri rabbim koruyor allahın izniyle ilerde benim kız da şöyle bi şey geçirmişti diye anlatacağınız bi anı olarak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…