Seni görmesem valla yutturcan bak bana:))Ama aramizda soyle kocaman bir fark var ki benim senin gibi icli kofte yeme gibi bi luksum yok tatlim Severim de hani ne yalan soyleyeyim :)
Genelde hep yaptıklarımız aynı ya kızlarımız bile aynı yaşta dışarı hayatımız da yok gezme falanben de patlattım ama az aldım kendime. kararında yedim kilom aynı çıktı dünküyle :) biz de hep aynı şeyleri yiyoruz seninle.
Bugün geç çıktım biraz evden normalde 35 dakika kadar sürer yürüyüşüm koştum arada 25 dakika yürümüşümYürürşlerde beş dakikada bir iki dakikalık da koş
Akşam yemesem iyi olacak da 5-12 arası 7 saat tokluk üstüne yiyorum da yiyorumbende spor hiç yok aç gezdim 2-3 gündenizim gel hadi bana doğru
Maaalesefdüzenli bir kilo artışı
İyileştik çok şükürOyyy gelmiş geçmiş olsun yaa çok ağır geçiyor hastalıklar valla
Az yiyosun tam doymuyosun ve çabuk acıkıyosunYa canım biliyosunuz ben artık normal yiyorum diyet yapmıyorum yani kilom da hep sabit ama şöyle bir şey var sanki midemin altı delik de ben ne yersem o delikten gidiyo ve hiç doymuyorum gibi geliyor niye böyle sizce
Bazı doktorlar ısrarla günde 2 öğünü savunuyorlar ya ben de 2 öğün yapamıyorum bence bu kan şekeriyle alakalı genel de düşükse bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyosun diye düşünüyorumO kadar güzel kahvaltı yaptım ki şimdi acıktım bak yine
Seni görmesem valla yutturcan bak bana:))
Bazı doktorlar ısrarla günde 2 öğünü savunuyorlar ya ben de 2 öğün yapamıyorum bence bu kan şekeriyle alakalı genel de düşükse bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyosun diye düşünüyorum
sevmeyen yemesin :)) eğer sana özenmiyolarsaDeğil mi ben işte rahat edemiyorum yoksa gerçekten deli gibi çeşit çeşit yapıyorumTatlısı tuzlusu herşeyi düşünüyorum kek yapmasam mı acep ya dün akşam teyzemler baklava getirmiş cumartesi akşama kadar taze kalırlar mı ki belki baklava sevmiyorlardır ama o gün şekerpare sevmediklerini söylemişlerdi
İçli köfteyi çok severim canım çekti şimdiAnnemin tereyağlı yumurtasına asla hayır diyemem çok güzel yapıyor
Yarın ki epilasyonum haftaya ertelendi neyse ki daha rahat hazırlanabilirimsevmeyen yemesin :)) eğer sana özenmiyolarsa
Ben 2 öğünle durabiliyorumKesinlikle. Benim de 2 ogun yapmam mumkun degil. Cok bariz bi sekilde sabah 8:30-9 , 11 ve 3 te aciktigimi hissediyorum. Sabah o saatte kahvaltimi yapip 11 ve 3 te ara ogunlerimi yapmazsam aksama 1 koyun yiyecek potansiyelde oluyorum ve acikinca felaket sinirleniyorumIste bunlar hep kan sekerinden...
Ayyy bende aynı nerdeyse iki günde bir yorgan altı ağlarım o kadar sessizimdirki eşim bile farketmez ama aynı sen gibi bazen evde tekken de oluyo buhrandamıyım neBende öyleyim işte dosta düşmana karşı acimi göstermem dışarda hep gucluyumdur tabi odama girip yorganla hasir neşir olunca salya sümük:))
Hepsi bu canım kabartma tozu falan yok 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kremşanti 2,5 su bardağı un koy yoğur eğer unu azsa yarım bardaga yakun daha ilave ederek yoğur ununu kendin ayarla bak işte az geldiyse artır yettiyse atma sonra topala fırınaaaaCanım hepsini karıştırıp napiypruzun kurabiyesine bayilirim ama pek anlamam o islerden ayrıntı yazabilirmisin acaba
Canım çok geçmiş olsun allah koruyo bu pamukları yaa bizimkide gecen yataktan düştü kafası falan şişmemiş hiç bakıyorum şişlik yok ertesi gün bezini değiştirdiğimde farkettim poposunun yanı morarmışmeğer poposunun üstüne düşmüşnehirnil111 dün kızım düştü,başı yarıldı acildeydik mağlesef
Dün ne yedim hatta bugun ne yedim hiç bilmiyırun
Haftasonu da kayınvalideye gidiyoruz yine, ben kalori yarısına pazartesi devame edeyim
Canım çok geçmiş olsun allah koruyo bu pamukları yaa bizimkide gecen yataktan düştü kafası falan şişmemiş hiç bakıyorum şişlik yok ertesi gün bezini değiştirdiğimde farkettim poposunun yanı morarmışmeğer poposunun üstüne düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?