♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de patlattım ama az aldım kendime. kararında yedim kilom aynı çıktı dünküyle :) biz de hep aynı şeyleri yiyoruz seninle.
Genelde hep yaptıklarımız aynı ya kızlarımız bile aynı yaşta dışarı hayatımız da yok gezme falan
Ne yapalım yediklerimiz de aynı oluyor kızım olmasa mısır patlatmam mesela akşam da kestane pişirdim 4 tane yedi ben de çok yemedim artık eşime kaldı hepsi

Ya canım biliyosunuz ben artık normal yiyorum diyet yapmıyorum yani kilom da hep sabit ama şöyle bir şey var sanki midemin altı delik de ben ne yersem o delikten gidiyo ve hiç doymuyorum gibi geliyor niye böyle sizce
Az yiyosun tam doymuyosun ve çabuk acıkıyosun

O kadar güzel kahvaltı yaptım ki şimdi acıktım bak yine
Bazı doktorlar ısrarla günde 2 öğünü savunuyorlar ya ben de 2 öğün yapamıyorum bence bu kan şekeriyle alakalı genel de düşükse bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyosun diye düşünüyorum

Bazı doktorlar ısrarla günde 2 öğünü savunuyorlar ya ben de 2 öğün yapamıyorum bence bu kan şekeriyle alakalı genel de düşükse bir şeyler yeme ihtiyacı hissediyosun diye düşünüyorum

Kesinlikle. Benim de 2 ogun yapmam mumkun degil. Cok bariz bi sekilde sabah 8:30-9 , 11 ve 3 te aciktigimi hissediyorum. Sabah o saatte kahvaltimi yapip 11 ve 3 te ara ogunlerimi yapmazsam aksama 1 koyun yiyecek potansiyelde oluyorum ve acikinca felaket sinirleniyorum Iste bunlar hep kan sekerinden...

sevmeyen yemesin :)) eğer sana özenmiyolarsa

Ben 2 öğünle durabiliyorum Sabah yemesem aramam öğlen yerim bir de akşama yerim aslında diyetten önce hep öyle yerdim diyetle beraber sabah metabolizmanı çalıştırsın diye yemeye başladımyediğimde ya ılık süte tarçın ya limonlu su ya da yarım tost ekmeğiyle tost

Sabah; 07:50 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:15 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden biraz fazla şehriye çorbası + Yarım porsiyondan biraz fazla tavuk döner + 100 ml ayran

Arada nescafeme devam akşama kuru fasulyem domates çorbam var bakalım belki baklava atarım 1 dilimde ağzıma

Şuana kadar yediklerimin kalorisi 612

Bende öyleyim işte dosta düşmana karşı acimi göstermem dışarda hep gucluyumdur tabi odama girip yorganla hasir neşir olunca salya sümük:))
Ayyy bende aynı nerdeyse iki günde bir yorgan altı ağlarım o kadar sessizimdirki eşim bile farketmez ama aynı sen gibi bazen evde tekken de oluyo buhrandamıyım ne

Canım hepsini karıştırıp napiypruz un kurabiyesine bayilirim ama pek anlamam o islerden ayrıntı yazabilirmisin acaba
Hepsi bu canım kabartma tozu falan yok 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kremşanti 2,5 su bardağı un koy yoğur eğer unu azsa yarım bardaga yakun daha ilave ederek yoğur ununu kendin ayarla bak işte az geldiyse artır yettiyse atma sonra topala fırınaaaa

Allahım bu 1000 kalori bana niye fazla geliyo yaa veremiyorumm bi türlü aslında haftada 1 kilo vermek için 1350 kalori almalıymışım ben 1000 aldığım halde veremiyorumm

Canım çok geçmiş olsun allah koruyo bu pamukları yaa bizimkide gecen yataktan düştü kafası falan şişmemiş hiç bakıyorum şişlik yok ertesi gün bezini değiştirdiğimde farkettim poposunun yanı morarmışmeğer poposunun üstüne düşmüş

geçmiş olsun canım, çocuklar malesef böyle işte, kaşla göz arası olacak oluyo bazen ne yaparsan yap, Allah hepsini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…