- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
nehirnil111 dün kızım düştü,başı yarıldı acildeydik mağlesef
Dün ne yedim hatta bugun ne yedim hiç bilmiyırun
Haftasonu da kayınvalideye gidiyoruz yine, ben kalori yarısına pazartesi devame edeyim
Alnındaki yara baya derindi ama babası dikiş atılmasına izin vermedi,anestezi almaması için...doku yapıştırıcısıyla yapıştırdılar ,bakalım inşallah yara kapanır,biraz endişeliyim açıkçası..Allah'tan alnındaki bandajı cıkarmaya uğramıyor,ben kesin cıkarır diye düşünmüştüm.şimdi durumu iyi kızlar şükür
Genelde hep yaptıklarımız aynı ya kızlarımız bile aynı yaşta dışarı hayatımız da yok gezme falan
Ne yapalım yediklerimiz de aynı oluyor kızım olmasa mısır patlatmam mesela akşam da kestane pişirdim 4 tane yedi ben de çok yemedim artık eşime kaldı hepsi
hayırlı işler için mi yoksanehirnil111 canım kusura bakma çok ani bir kararla Ankaraya gitme işimiz çıktı. acil işler olunca yazamadım
dün kü kalorim 1020
h.sonu yazamam sanırım. salı gününden sonra söylerim.
sbeden canım ben ş.dışına çıkıyorum bu akşam. p.tsi gece döneceğim için bildirim yapamayacağım bilgin olsun tatlım
nehirnil111 canım kusura bakma çok ani bir kararla Ankaraya gitme işimiz çıktı. acil işler olunca yazamadım
dün kü kalorim 1020
h.sonu yazamam sanırım. salı gününden sonra söylerim.
sbeden canım ben ş.dışına çıkıyorum bu akşam. p.tsi gece döneceğim için bildirim yapamayacağım bilgin olsun tatlım
Kızlar azıcık hırslanın 2 gün ben 1.ci olmuşum 1 günelma_sekerim01 bir gün D damlasr diğer çıtırlar neredesiniz
C CallanPinckneybegum75 zambak86 K Kafkanistan @beyaz lotus H Heart of Gold @kitap_asigi mavimli kızlar pazartesiye kadar bugünü de sayıyoruz 3 gün 3 gün içinde 3 kişiyi 1.ci görmek istiyoruz artık
C CallanPinckneyzambak86 @kitap_asigi bu hafta kalori de yoksunuz biliyorum ama yazmak istedim yine de fazla salmayın diye
azcık büyüt o mideyi :) snirleniyorum kendime sonra ben :))Ohh afiyet olsun canım yarasın
Ben doydum kız midem mi küçüldü ne
Güzel canım not ettim
İnşallah hamilesindir canım
Midem mi küçüldü anlamadım ki hiç açlık hissetmiyorum ben ya
Güzel canım not ettim tabisi
inşallahHe yaa devir teknoloji devri valla öğrenirsin
Okulda da çok yakın arkadaşlarım vardr onlar da inanmıyorlar.
Hayat dolusun çok tatlı dilli güler yüzlüsün neren karamsar senin derler
Yalnız farkettin mi iki dakkada da kendimi övmüşüm haa:))
her tel mevcut:)Okuyorum okuyorum Sabahattin ali var elimde
Her şeyden karıştırıyorum farkettiyseniz:))
Akşam yemek yemeyecek misin canım 1012 ile mi kapatıyorsun günü yaninehircim dünkü kalorim 1273 karbonhidrat 145, bir önceki gün 1256 kalori 124 karbonhidrattı, dün yediğim nohut beni mafetti, valla artık meyvadan kuru baklagilden korkar oldum ya
bugünse ara öğünüde yemeden yazmıştım, 1012 kalori 91 karbonhidrat etti bile, ayarı bi kaçırdım dahada toplayamadım hala ya
yarın kuzenime gidiyorum, 3 kuzen,eşler, çocuklar, anne ve babalar yemek yiycez artık nasıl durdurcam kendimi bilmiyorum, pazar günüde annemdeyim, kısacası hafta sonu yandım ben
maşallah aramızda 7 kilo ark varmış :) 100 kiloıyken yani bende 100 kilodan düştümOoo sen çıtırsın ben henüz göremedim o rakamları ben daha yeni 73 oldum
107 kilodan düştüm ama :)
Niye sinirleniyorsun tatlım ya hepimiz küçültelim bak daha güzelazcık büyüt o mideyi :) snirleniyorum kendime sonra ben :))
haklısın bencede böle olmalı bende önceden şey diye düşünüyodum :) ya insan nasıl yiyerek zayıflıyo bu metabolizvma ne kardişim derdim kendi kendime ama yemek şart :)Niye sinirleniyorsun tatlım ya hepimiz küçültelim bak daha güzelBen diyette değilken bile böyleydim ara kaçamaklarım yemek aşkı yüzünden böyle oldum yoksa sürekli bir şeyler yemezdim 2 öğünle de günü kapatırdım ama şimdi ara öğünler sabah kahvaltısı az da olsa yapıyorum ki metabolizma çalışsın
işin kötüsüde o işte bu 1012 akşam yemeğinden önceki ara öğünle olan kalorim daha akşamda yerim yani ama ne kadar ne yerim belli değil yarın gitcez diye bugün geçiştirmeli bişeyler yapcam kafamda var bişeylerde netleştirmedimAkşam yemek yemeyecek misin canım 1012 ile mi kapatıyorsun günü yaniAbartı değil kalorilerin kendini çok kasma bence hafta sonunu sıkı tut derim pazartesi tartı zamanı
Yemeden vücut tutuyor gerçekten kv de de zayıflamaya karar vermiş sabah simit yedim onunla duruyorum dedi akşam saat 8 falan dedim ne yapıyorsun böyle vücudun tutar başka bir işe yaramaz gerçi demeseydim iyiydi oturdu bir tabağa taze fasulye pilav doldurdu yedihaklısın bencede böle olmalı bende önceden şey diye düşünüyodum :) ya insan nasıl yiyerek zayıflıyo bu metabolizvma ne kardişim derdim kendi kendime ama yemek şart :)
Hafif ye kuzum kereviz karnabahar brokoli öneririm kaloriler çok az hem doymuşlukta hissediyorsun dene benceişin kötüsüde o işte bu 1012 akşam yemeğinden önceki ara öğünle olan kalorim daha akşamda yerim yani ama ne kadar ne yerim belli değil yarın gitcez diye bugün geçiştirmeli bişeyler yapcam kafamda var bişeylerde netleştirmedim
ya eşim kızartma istedi oğlumada yumurtalı kavurma yapcam yanına kahvaltılık çay, ben nasıl dayancam bu kokularaHafif ye kuzum kereviz karnabahar brokoli öneririm kaloriler çok az hem doymuşlukta hissediyorsun dene bence
ya eşim kızartma istedi oğlumada yumurtalı kavurma yapcam yanına kahvaltılık çay, ben nasıl dayancam bu kokulara
canım ya ne güzel tavsiyeler veriyosun sen, bıcırık seniİkisi de yağlı ve ağır şeyler ben olsam sanırım kurtulmak için hazır umurta yapıyorken kendime de sade yumurta haşlardım ya da omlet yapardım mis gibi kahvaltılıklarla yerdim kahvaltılığın çok zararı olmaz aşırı ekmek yemezsenKalori bir yerde önemli değil biliyorsun sağlıklı olduktan sonra 100 kaloriyi çerezde cipste börekte almak var kerevizde yumurtada almak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?