- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aynen öleee valla bu arada öncesi sonrası fotoğrafı buldum
Yok kızz bn sana süpriz yapıcamn
kızzz haniya süprüzün çatlatacan mı insanı sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öleee valla bu arada öncesi sonrası fotoğrafı buldum
Yok kızz bn sana süpriz yapıcamn
Öğlen
1bardak süt
3kaşık yulaf ezmesi
1kuru incir
1dilim pizza
Akşam 7kanat
1dilim ekmek
1bardak fanta
Salata
1sade kahve
Az beklenti çok mutluluk dememişler boşunaEsraa dan önce ben kızımla kesikbaş fotomu atayım anneme cektirdim ancak bu kadarelimdekide eşimden
![]()
sevgililer gününüz kutlu olsun kızlar,bize hergün sevgililer günü gerçekten 15 yıl önce nasılsa hala aynıyız dicem ama yalan olur daha çok seviyorum tanıdıkça eşimi ,aşkımız inşallah meyveyle taçlansın dua edin ne olur çok istiyorum
bu arada eşime çikolatalı pasta yaptım akşama 1 dilimcik yicem göz hakkı :)
Rabbim en yakın zamanda size sizin karışımınız olan bir bebiş nasip etsin canımcımPasta yiceğim için cezalıyım bugün söğüş le geçiştircem.
Pandispanya hazır alırdım hep bu sefer kendim deneyim dedim süper oldu ya bundan yenmez mi:)
günaydıın kızlar
ne yazıkkı 69,8 im yok veremiyorum
ne yapmam lazıım ki yani
bugün diyetisyen araştırmaya başlicaam destek almam lazım galiba
evet canım bugün gidicem bakalımRabbim en yakın zamanda size sizin karışımınız olan bir bebiş nasip etsin canımcım
Ye tabi bende sufle yedim
Pes etme canım eğer kaçamak yapmıyorsan, sporunu eksik etmediğin halde gitmiyorsa bir doktora danışmanda fayda var![]()
nehirnil111 kalorilerim
cuma :1125 k.hidrat :145,92
cumartesi:1305 k.hidrat:105,73
pazar:1827 k.hidrat 212,31dün gece yarısına kadar arkadaşlarlaydık gezdik yedik içtik
bu kendimi kısıtlamış halim doyasıya yemedim bile hiçbişeyden hala iştahım yerinde
çok üzgünüm ama napıcam bu iştahı hiç bilmiyorum birileriyle olunca coşuyorum
sbeden cim kilom 64,0 dün o kadar yemeyeydim belki bugün 100-200 de olsa verirdim ama almadığımı şükrediyorum
günaydın kızlar
sbeden kilom 73,8 maalesef artı +200
nehirnil111 canım sen kalorime 1300 yazar mısın. şu an kafam çok dolu tek tek yazamadım siteye de..çok dengesiz beslendim. aslında çok az yedim ama kalorisi yüksekti ve artı çıktım. şalgam içmiştim hep şalgamın yüzünden biliyorum..
evet canım bugün gidicem bakalım
Kilonun aynı olması da çok güzel aslında en azından 64 kilosunu sabitlemişsin canımPazar fazla kaçmış ama hafta içi dengelersin artık üzülme
Not aldım canım üzülme bu hafta dengelersin sen verirsin o farkını tuttu demek ki vücutta
halacocuksun canım cuma gün ki kalorin yok
![]()
Harikasın canım tebrik ederim çok iyi gidiyorsun hafta içi de söylemiştim hakettin bunuKızlar nasıl mutluyum anlatamam kilom 79.8gözlerime inanamıyorum 7li rakamları gördüm ben ya 4 ay önce 100 olmaya 4 kalan ben şimdi 79.8
fark _1.900 gram
sbeden
vaayyy süpersin canım tebrik ederim devamını dilerimKızlar nasıl mutluyum anlatamam kilom 79.8gözlerime inanamıyorum 7li rakamları gördüm ben ya 4 ay önce 100 olmaya 4 kalan ben şimdi 79.8
fark _1.900 gram
sbeden
Ondan yazmıyorsun değil miCuma 3100 kal![]()
Haftanın 1.cisi 3 gün 1.ci olarak galibiyeti elden bırakmayanelma_sekerim01 oldu yine yine yeniden
Tebrik ediyorum canım
Haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarakhalacocuksun tebrik ediyorum 1.ciliğe oynuyorsun
Diğer günler ben ve K Kafkanistan 1.ci olmuşuz
mavimli
begum75 H Heart of Gold bekliyoruz sizleri de
![]()
Ben bekledim sen elmaşekeriyle 1.ciliği paylaşacaksın diye cuma günün yoktu çünkü bende ama onda işte 3000li sayı gelince hayal kırıklığına uğradımGelişme var bende oleyyy![]()