♥haftalık kilo verme yarışması♥

hic önemi yok ki bunlarin eskiden onem verirdim bosaymis. sevgi aşk güzellik hep bambaska seylermis :). benimde 57 kilolarda iken bacaklarimda ve goguslerimde catlaklar vardi

banada bu kiloda kal diyorlar şaka gibi ben şuan 80 kg düşün

Kıskanç insanlar bence zayıf olmamizi çekemiyorlar saka saka hepsi değildir elbette ... ama ben bugün de fazla yedim yarin hedefime ulaşmış olamayacağım malesef karnında müthiş sislik var bir ev ye gitsem düşer belki kilom ama pzt itibaren sağlıklı beslenme ler ve ben geri donuyorum inşallah

denemekten zarar olmaz tatlım deneyeyim o zaman
ben baya zayiflayim sonra baslayacagim o bakimlara. simdilik yüzüme saçima
bakıyorum bide egzersiz yapıyorum kol bacaklar karin gevşek sıkılaşmak için
evet bu hızla 1 ekimde o kiloda olmak istiyorum canım
inşallah canim ben o kadar iddiali olamiyorum demekki yakinda sen beni gecersin

evet hemen hemen bazıları kıskandıkları için söylüyorlar hareket yapma imkanın varsa yap tatlım

tamam canım . gelenler kimlerdi
Canim kayinvalde,kpeder bide teyzem geldi.oglen 1.30 da gittiler, evi temizle nevresimleri yika utu yap ancak oturdum, ne kalori hesabi yaptim nede spor, yarindan itibaren basliyorum tekrar nasipse
Bu arada kac saattir yemek yemedim,leptinim salgilansin diye yemiyorum ama cookk acim,

Günde 3 litreden aşağıya düşmemeye çalışıyorum elhamdulillah .sanki sütüm gün geçtikçe gene geri gelecek gibi elhamdulillah
Evde Leslie yapıyorum havalar biraz daha güzelleşti mi çocuklara park bahanesi ile yollara düşerim .benim dairem 6. Katta ve bina asansörsüz .tabi bu durumda kolay kilo veriyorum yazın elhamdülillah

evet o hormon icin ac yatiyorum baya aç. değişiklik olmus sana da yarindan itibaren güzelce devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…