♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen benden az yiyon bikerem
Yaaa puzzle ben de çok severim kaç parçalık yapıyosun

Çok seviyorum sade kahveyle probisi:)))
Ben de regl oldum dün göğüslerim patlayacak gibi yaa
1000 parçalık yapıyorum canım az kaldı çok şükür kaç haftadır hiç dokunmamıştım kafamı verememiştim bu hafta bayağı yol katettim

Benimde henüz bitmedi şişkinlik birazda olsa varProbis çok güzel biliyorum bende alabilirim aslında

950 kcal nehirnil111 hiç sporsuz kötü oluyor ama adetten sonra tamgaz devam spora, şişkinlikler olmaya başladı pazartesi tam adet zamanlarıma geliyor hedefe ulaşmam zor gözüküyor.
Bende spor yapmadım bu hafta hiç hasta da olduğum için hem regl hem vücut hastalığı Sen hayırlı haberini al da boşver şişkinliği falan
Vücudum haftada 2 gün diyet görüyor sasirmaktan şaşkına döndü kendileri
Çok şaşırtıyorsun kız
Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır
günaydın herkese iyi pazarlar
nehirnil111 canım cumartesi 1050 kalori benimki.
Not aldım canım
İnsanlara bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa canım

nehirnil111 pazar günü aldığım kalori 788 canım.
Not aldım canlar çok iyisiniz
Olsun canım devam gayet iyisin hafta sonu şu kaçırmalarımız olmasa harikayız da işte

Tebrik ederim canım göreceksin eminim çok iyi gidiyorsun yalnız boyun kaç 51 çok az olmaz mı sanki uzundun benden diye biliyorum

sbeden canım güncel kilom 51.5 buna da şükür regl devam ediyor yani bitti gibi olsa da karın şişkinliğim var biraz ona suçu atayım yediğim cipsi çekirdeği gözüm görmesin emi Aradaki fark - 100 Nisan hedefim 50.5 inşallah niye buçuk diyeceksin benim kendime şart koştuğum 23 Nisan hedefim 50 çünkü en başından beri

kız eridin bittin görünmeyecen artık bence adını yıldız listesi ne yazdır korumaya geç

Bilmiyorum canım nasıl olur ama 48 kilo iken halimi özledim en son üniversite 1. Sınıfta öyleydim bakalım 1.64 veya 1.63 her ölctüğümde değişiyor boyum lisede ölçmüşlerdi 1.64 çıkmıştım orda... benim karnım kaldı aslında yavaş yavaş iniyor... birde bacaklarimin daha ince olmasın i istiyorum ....bu kilo verme olayı gerçekten doyumsuzluk yapıyor verdikçe veresi ge liyor insanin :)...

Birde bir şey soracağım hindistan cevizi meyvesi kaç kaloridir suyu ile birlikte mesela ben bugün aksam hariç meyve ilemi beslensem diyorum sadece karar veremedim

kız sen bana foto atacaktın özelden, unuttum sanma bekliyorum

Canım bence sana en fazla 53 falan gider aşağısı sanki çok zayıf olur ya ben 155 le 50 rakamını düşünüyorum yani 48 iken yüzüm ufacık kalıyor yakışmıyor

Çok bir şey olduğunu sanmam canın çektiyse ye canım ne olacak dediğin gibi kilo verirken de doyumsuz oluyor vücut

Ya ben milk shake sac için aradım bulamadım markette kadın söyledi yinede bulamadım sbeden bedegendinmi sen bu arada fiyatı ne kadardı birde... interntten sipariş mi etsem öyle güvenilir site onerirmisiniz ...

Birde kızlar saçlarımı kestirdim kakül ve kısa saçlarım dökülmüyor ve çok sağlıklı görünüyor ... saçlarım gebelikten sonra dökülmeye başlamıştı tomar tomar geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…