- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel çeyrek simit bir dilim kek bir tabak kuru fasulye yiyip bırakabilmek sen bunu yapabiliyosun bütün mesele buSelam kızlar bugün canım ne istediyse yedim , poğaça dan , simit e , çikolatalı kek e kadar en son da kuru fasulye yedim günü 750 kcal ile kapattım:)nehirnil111
Evet canım çok sağolNe güzel çeyrek simit bir dilim kek bir tabak kuru fasulye yiyip bırakabilmek sen bunu yapabiliyosun bütün mesele bu![]()
Malesef bende yerimde sayıyorum canım@eeeeliiif @Misafir1427 @Kafkanistan @esraasvisnelipastam D Dema79 @Mrs Robot
rakibelerim nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ?ben bu sabah tartıldım hala yerimde sayıyorum, yine duraklama dönemine girdim heraldene önerirsiniz ne yapmalıyım sizce??
hayırlı olsun diyetisyenin,haberlerini bekliyorum o zamanMalesef bende yerimde sayıyorum canım
ama bu haftadan sonra çook daha dikkat ediceem ve diyetisyene başlıyorum
tavsiyelerini sana da söylerimmm
hiç birşey olmayacak canım, kaldığın yerden devamHaftalik hedefime ulasamadim nolcak simdi.ama haftanin ortasinda basladim
Evde Leslie yapıyorum havalar biraz daha güzelleşti mi çocuklara park bahanesi ile yollara düşerim .benim dairem 6. Katta ve bina asansörsüz .tabi bu durumda kolay kilo veriyorum yazın elhamdülillah
Yaaa niye ayni ama her hafta vermeye çalış kuzum yazi düşün o sicaklari teri kipkirmizi oldugunu pisik oldugunu düşün ayy igrencim yaa:))
Anaaa benim tektastan biran ben mi koydum acep dedim:))k
benim en azindan disariya gitmelik iki pantolon. bir tunik bir kase kabanim var.
75 e gelsemde azcik kiyafet artsabende 52 lere düşerse topladim 4 bini geçiyor. Eşim iflas ederiz dedi
. ama ben aldigim kozmetikti vs ordan eksi yapıyorum benimki eğlence. iki hafta sonra büyük şehre gidecez bana ödülmüs. ustume altima biseyler almami istedi kusura bakma alamam bir beden küçük alirim yaza uygun bulursam dedim. simdilk kabanla idare ediyorum gerek yok büyük beden alip giymeye zayiflarken hemde dedim.
ayni esin gibi 4 gözle bekliyor biseyler alıp giyineyim diye
bide tek taşım kaybolmuştu evlendigimiz sene o paranin içinden zayiflayinca şöyle 600 700 liralik hoş bisey alirim tabi fiyatlar 4 sene onceki gibiyse
. pirlantalar 1000 2000 3000 vardir heralde pirlanta istemem
ama senin yinede zayifladikca kiyafete ihtiyacin olacak yaz yaklasiyor. bari bir ay sonra dar bir pantolon al![]()
Sagolasin canimcimbenim de çatlağım çok var. kalça bacak. dizimde bile var yaben de sorun etmiyorum ergenlikte oldu benim. kim bilir hamilelik olunca ne hale gelcem
hazırlaması kısa ve kolay olmuş olabilir ama az değil yani yaptıkların. misafir için gayet güzel bi menü olmuş :) ellerine sağlık
Benim de abur acuburu kestigim zaman faydasi oldu hamile kaldigim kilodan 12 kilo eksigim sukurcanım ilk 6 aydan sonra faydasi olmasi zayıflamaya![]()