♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugün ki menüm kızlar kahvaltı gec oldugu için yemek yedim kurutulmuş patlıcan yemegi yanında yogurt yazdan kendim yaptıgım vişne vardı şekersiz onu içtim 4 saat spor yaptım akşam ise dünden haşlanmış etim yanında bol yeşillikli salata yemeyi planlıyorum şimdiye kadar 3 litre suyumu içtim yatıncaya kadar 4 litreyi bulur suyu çok severim

Anaaa benim tektastan biran ben mi koydum acep dedim:))
:) o resmi saklayacam alirken aynisindan arayacm. ilk sene tek taşım kayboldu birinden supheleniyorum evimdeki paraya bile sahip cikan benim deyince sesi kesilen biri ama yapacak bisey yok gözle gormeyince yüzük gitti. hatirasi var sonuçta :KK43:

Ya ben milk shake sac için aradım bulamadım markette kadın söyledi yinede bulamadım sbeden sbeden bedegendinmi sen bu arada fiyatı ne kadardı birde... interntten sipariş mi etsem öyle güvenilir site onerirmisiniz ...

Birde kızlar saçlarımı kestirdim kakül ve kısa saçlarım dökülmüyor ve çok sağlıklı görünüyor ... saçlarım gebelikten sonra dökülmeye başlamıştı tomar tomar geçti çok şükür
benim konuyla alakali mesajları mi okudun canim. Bugün carsiya gittim 3 kozmetik mağazasında aradim o ürünü. gratiste yoktu. Yerel bir magazada morfose markanin çok fazla ürünü vardi milk shake spreyde vardi kapagini acip kokladim cok beğendim ama benim aradigim milk shake it yazandi o olmadigi icin çıktım oradan. ayrica 200ml 27 buçuk liraydi. baska yere sordum oradaki adam morfose firmasinin iflas ettigini söyledi doğru mu yalan mi bilmem bende internetten getirtirim ürünleri var dedim. bu arada internette bi sitede 16 liraya bulmuştum bugün siparis vericem insallah.
su321 su321 GonulSenligim GonulSenligim

benim konuyla alakali mesajları mi okudun canim. Bugün carsiya gittim 3 kozmetik mağazasında aradim o ürünü. gratiste yoktu. Yerel bir magazada morfose markanin çok fazla ürünü vardi milk shake spreyde vardi kapagini acip kokladim cok beğendim ama benim aradigim milk shake it yazandi o olmadigi icin çıktım oradan. ayrica 200ml 27 buçuk liraydi. baska yere sordum oradaki adam morfose firmasinin iflas ettigini söyledi doğru mu yalan mi bilmem bende internetten getirtirim ürünleri var dedim. bu arada internette bi sitede 16 liraya bulmuştum bugün siparis vericem insallah.

Evet canım yazamasamda yazılanları okumaya çalışıyorum bende denemek istedim bugün bakayım bende bakalım tesekkur ederim

evet o tarz ürünler minicik şişe pahalı oluyor baya. güzellik bakım uğruna harcanan paralar paralaaarr :)

ah kuzucuklar bide sbeden sbeden i etiketleseniz varya süper olcak :KK76:
sbeden sbeden cim E eeeeliiif in 4 nisan hedefi 64,6 demiştik onu 63 yapıyoruz :KK19:

bugün çorba oldu bildirimler:confused::confused::confused: inşallah toparlarsın, kolay gelsin sana:KK69::KK69::KK69:
bıraz oyle oldu kusura bakmayın ama hedef olmayınca ınsan bogazını tuttamıyo malummm gelcı hedef olsada zor yanıı:KK50:o_Oo_O

evet ekmek,makarna,pilav yok hayatımda birde kızartma yok yaparsam fırında yaparım günde 4litreye yakın su içerim gazlı asitli içeceklere karşı alerjim var onları tüketince bogazlarım ve lenf bezlerim şişer 10 tane iğne ve serum takılmadan kurtalamam allahdan öyle bir durumum var:KK70: gülsem mi ağlasam mı abur cabur da yok asla yemem :KK20:
canim 4 litre fazla değil mi. suyun fazlasi beyinde su toplanmasina neden olabilir diye kulaktan duyma bilgim var. bide bu kadar suyu aritmakta mineral birakmaz sende heralde

canim 4 litre fazla değil mi. suyun fazlasi beyinde su toplanmasina neden olabilir diye kulaktan duyma bilgim var. bide bu kadar suyu aritmakta mineral birakmaz sende heralde
çok içiyorum canım ben böbreklerimde sorun var zaten tüketmem lazım yazın 6 lt geçiyorum açlık degilde sussuzluk beni mahvediyor

Back
X