♥haftalık kilo verme yarışması♥

bak neden diye soruyoo aldın başını gittin ben sayıyorum hala yerimde artıık istesemde yetişemem zaten sanaa:mad:
yetişirsin fıstığım, burda biraz daha aktif ol, kalori hesabı yap yada yedeiklerini paylaş yorum yapalım kendinin biraz daha farkındalığını arttır herşey yoluna girer:KK19::KK60:
uyguladığın özel bir diyet varmı? spor yapıyo musun?

yetişirsin fıstığım, burda biraz daha aktif ol, kalori hesabı yap yada yedeiklerini paylaş yorum yapalım kendinin biraz daha farkındalığını arttır herşey yoluna girer:KK19::KK60:
evet canım diyet yapıyorum ama kendi kendime işte internetten gördüklerimle
birde bfit diye bir spor merkezi varya oraya gidiyorum
bu hafta sonuda diyetisyenden randevu aldım
artık çok kararlıyıımm başarıcaaammmmm
çünkü başarmaam lazım

sen ne güzel zayıfladıınn :KK37: oysa senlee aynı kg daydııkkkk

evet canım diyet yapıyorum ama kendi kendime işte internetten gördüklerimle
birde bfit diye bir spor merkezi varya oraya gidiyorum
bu hafta sonuda diyetisyenden randevu aldım
artık çok kararlıyıımm başarıcaaammmmm
çünkü başarmaam lazım
:KK9::KK9::KK9:başarırsın tabikide, yapan nasıl yapıyor
süpersin bfit de kilo veren çok gördüm, güzel bir diyetlede desteklersen bu iş tamamdır:KK5:

sen ne güzel zayıfladıınn :KK37: oysa senlee aynı kg daydııkkkk
hadi ya aynımıydık ben o kadar takip etmedim, çok aktif olmadığın için o kadar takip edemedim seni, ama umarım şimdi dahada hırslanmışsındır, şimdi bir hedefin varmı yoksa diyetisyenden sonramı belirliyceksin?hani şu aya kadar şu kiloda olmak gibi?
birde sana şunu söyliyim sen tartıya aldanma orda gördüğün rakam sadece bir şeyi ifade ediyor, diyetisyene gidince görceksin ki vücut yağ oranı çok daha önemli ve benim o çok yüksek,benim amacım daha çok o yağ oranını düşürebilmek

image.webp

Back
X