- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
sağol bitanem aynen öyleHayırlısı olsun canım kendini üzme lütfen Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inşallah bebişiniz demek ki zamanını bekliyor
Fincan içiyorsun değil mi en fazla 1 kupa için diyorlar çünkü gerçi ben bazen akşamları da 1 kupa biberiye içiyorumçok itici gelmiyor ama bayılmıyorum da ben. yine de günde iki kez içiyorum.
2 fincan yeşil çay 1 fincan da slim plus çay içiyorum günde canım. onda da biberiye vs varFincan içiyorsun değil mi en fazla 1 kupa için diyorlar çünkü gerçi ben bazen akşamları da 1 kupa biberiye içiyorum
Aynıyız o zaman canım gerçekten işe yaradıklarını düşünüyorum yağları daha da yok ediyor sanki lahana çorbasını da öneririm2 fincan yeşil çay 1 fincan da slim plus çay içiyorum günde canım. onda da biberiye vs var
onu hiç yemedim canım bilmiyorum tadını.Aynıyız o zaman canım gerçekten işe yaradıklarını düşünüyorum yağları daha da yok ediyor sanki lahana çorbasını da öneririm
Ben sevdim beyaz lahana,kereviz,brokoliden yaptım soğanı kavurup baharatlarla falan hepsini pişirdim blenderdan geçirdim bayağı yoğun ama doyurucu bir çorbaonu hiç yemedim canım bilmiyorum tadını.
Ben listeye göre yapmadım canım ama diyetlerde kabızlık sık görünür bence listenin dışına çıkmanda çok büyük sakınca yok en azından bol acı yemeye çalış acılı bulgur pilavı iş yarıyor acı sivri biber falan, sade türk kahvesi aynı şekilde, zeytinyağlı limonlu brokoli de ne var ne yok vücudu temizliyorKızlar bu arada söylemesi ayıp ben kabız oluyorum diyeti listeme göre yaptığım halde. salatalara yağ koyma yazıyor. ara öğünlerde de hiç birisinde kayısı yok bende almadım bozmayayım listeyi diye. kayısılı slim plus içiyorum. ama kabız oluyorum. ondan da veremiyorum çabuk bence. listesinde kayısı olan varmı
tavsiyelerini dinleyeceğim. teşekkürler canım.şimdi bir yazı okudum. yeşil çay 2 fincandan fazla kabız ve reflü yapabiliyormuş.bende reflü var. belki midem hassas diye beni çabuk etkiledi. ben yeşil çayı bire indircem onun yerine kayısılı zayıflama çaylarından içicem.Ben listeye göre yapmadım canım ama diyetlerde kabızlık sık görünür bence listenin dışına çıkmanda çok büyük sakınca yok en azından bol acı yemeye çalış acılı bulgur pilavı iş yarıyor acı sivri biber falan, sade türk kahvesi aynı şekilde, zeytinyağlı limonlu brokoli de ne var ne yok vücudu temizliyor
Öyle yap canım bitki çaylarının fazlası da zarar 1 fincan bile yeterli gelir yani diğer şeylerine dikkat ettikten sonra sıkıntısı olmaztavsiyelerini dinleyeceğim. teşekkürler canım.şimdi bir yazı okudum. yeşil çay 2 fincandan fazla kabız ve reflü yapabiliyormuş.bende reflü var. belki midem hassas diye beni çabuk etkiledi. ben yeşil çayı bire indircem onun yerine kayısılı zayıflama çaylarından içicem.
deneyeceğim canımmmm. doyurucu tarafı da güzelmişBen sevdim beyaz lahana,kereviz,brokoliden yaptım soğanı kavurup baharatlarla falan hepsini pişirdim blenderdan geçirdim bayağı yoğun ama doyurucu bir çorba
Beni kesti yani bazen 2 kase de içtim bir zararı yok zatendeneyeceğim canımmmm. doyurucu tarafı da güzelmiş
çok iyi bu gece anneme yemeğe gidiyorum. yakında alıp yapıcamBeni kesti yani bazen 2 kase de içtim bir zararı yok zaten
çok iyi bu gece anneme yemeğe gidiyorum. yakında alıp yapıcam
Dene canım içine ben maydanoz dereotu falanda ekledim çok güzel vücut temizliği vallahi bir de yoğurtlu kereviz salatasını öneririm yedin mi hiç bilmiyorum sarımsakta ekliyorum 1 tanesi doyuruyor beni mis gibi cevizde yakışıyor içine bol dereotlu
Canm verdim 56 oldum geri 3 kg aldım şimdi 58 kiloyum hedef 53 boy:162cmkız deniz naptın kiloları? verdinmi 10 kilo?sınavlar nasıldı ? D denizdilan
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan için küçük hedef kilonu yazıpsbeden i etiketle o sana yardım eder canım
bu dönemde zaten sorun olmasa bile insanın sinirleri zıplıyo zaten. şahsen böyle zamanlarda ben rüzgar esse kavga ederimhem regl mişsinde oda düşürür enerjini,sorunlarda en kısa sürede çözülür inşallah canım
olsun canım bunlar motivasyonunu düşürmesin bişey yapmasan bile kilo vermek istediğini aklından çıkarma. beyin gücüHoşbuldum teşekkürler :)
reglim :)
kerevizliyi yedim evet çok lezzetli oluyor ve çok faydalı...mmmmm
Sist sist sakin ol sinirlerine hakim ol,sinirlenme sekerim sakin sakinbu dönemde zaten sorun olmasa bile insanın sinirleri zıplıyo zaten. şahsen böyle zamanlarda ben rüzgar esse kavga ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?