♥haftalık kilo verme yarışması♥

inşallah canım...hiç içimden gelmedi bildirmek yok terk etmem sizi seviyorum ben.

olsun sen bildir yinede aksatma sbeden kızmasın bize sonra :))
bizde seni seviyoruz
moralinide bazı şeylere bozma,herşeyin hayırlısını dile

öyle canım hayırlısı. sabah kızım takvim yapraklarına bakıyordu. hani işte sözler olaylar anlatılıyor ya. dua ediyor Allahım lütfen ankaraya gidelim, bugün gidelim. eğer gitmezsek burdan taşınamayız. Allahım lütfen gidelim dedi, gözlerim doldu kurban olduğum yavrum nasıl içten istiyor, İnşallah kuzumun duaları kabul olur.

amin canım inşallah hayırlısıyla gidersiniz,yanlız bu ankara işi kızına fazla işlemiş o yaştaki bir çocuğa bence bunu pek hissettirme bulunduğu yere karşı isteksizlik oluşmasın mutsuz olmasın, zihninde kötü anı kalmasın

of ya öksürük geldimi de kolay kolay gitmiyo zaten ya. gene de dikkat et canım sen terlememeye çalış.

yok çok şükür çok seviyor burayı kreşini arkadaşlarını. ama işte teyzesini kuzenini çok sevdiğinden oraya da gitmek istiyor. evde pek konuşmuyoruz ama illa ki duyuyor bazı şeyleri.

yok canım yeşimde gitti, artık bebek çalışmaları başladı, birde annesi ameliyat olcaktı, bide yumurtalıklarında kist çıkmıştı tedavi olcaktı inşallah hepsi geçmiştir Y YESIMBOZ

yaaa inşallah gebe olmasına engel olmaz. güzel haberlerini alırız.

of ya öksürük geldimi de kolay kolay gitmiyo zaten ya. gene de dikkat et canım sen terlememeye çalış.

evet hem de gıcık şeklinde geliyor saatlerce öksürüyorum. neyseki terleme olayım bitti.

kız bi gittim kaç sayfa yazı olmuş hepsini nasıl okuyum ama. şimdi söyleyin bakiim bayanlar bu kot bedenlerindeki numaralar hangi bedene denk geliyo. 31 32 33 falan diye gidiyo ya.

Bebiş emzirdiğim için çok sık acıkıuorum
Sen günde kaç kalori alıyosun canım
valla kalori hesabı yapmıyorum genelde. ama yediklerim için günlük tutuyorum o zaman yediklerimi daha kolay kontrol edebiliyorum. bi ara her şeyin kalorisini araştırmıştım bi siteden şimdi merak edersem bakıyorum. ama sen emziriyomuşşun aldığını da çoğunlukla yakarsın zaten canım

Ben de kalori hesabı yapmıyodum normalde bugün meraktn yapayım dedim
Geçrn sene diyetisyenim yediğim herşeyi yazdırırdı bana
İnşallah veririz hepimiz kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…