♥haftalık kilo verme yarışması♥

giyersin hiç üzülme negatif enerji verme kendine, bende bir aralar 78,5 kiloydum, bak senin boyun benden uzun ve 81 kilosun yani benim o zamanki halim gibisin azmedince gidiyo ,yeterki kafana koy
yok canım ya negatif enerji vermek değil zaten yılmıyorum devam ediyorum da bu elbise alma konusunda halen istediğim hiçbi şeyi alamıyorum ya ona sinir oluyorum

yok canım ya negatif enerji vermek değil zaten yılmıyorum devam ediyorum da bu elbise alma konusunda halen istediğim hiçbi şeyi alamıyorum ya ona sinir oluyorum
azcık sabretcen şekerim, hoopp diye alınıyo ama hoopp diye verilmiyo, ben önceden tecrübeli olduğumdan yeni yıldan önce teeee eylülde psikolojimi hazırladım, ekimde spora başladım daha halen devam ediyo ramazanda da ara vercem,yaaa napalım sabretcez

olabilir, etiketliyimde belki görür bi selam verir Y YESIMBOZ
kız yeşim naptın bakalım, son durumlar nedir? annen nasıl oldu?

Selam fistiklar:) Annem hala pek iyi sayilmaz begumcum,ameliyat olup olmama arasinda. Korunmayi biraktik o yuzden agir spor, yogun tempo ve saglam diyetleri biraktim beslenmem yine de normal ama cok bisey degismedi. Aksamlarimi hafifletmeye calisiyorum bu aralar. Ne olur ne olmaz diye menume ceviz,muz ve sutu ekledim. Gebelik ihtimalinden dolayi beklemedeyiz bakalim simdilik:) Guncel kilomda 66-67 arasinda degisiyor simdilik. Sanirim kilo veremem bu tempoyla ama saglik olsun:) Sen nasilsiin nasil gidiyor? nehirnil111 beklemedeyiz tatlim o yuzden zayiflama konusunu kapattim ne yazik ki:) Sen nasilsin? Masallah tempolar saglam galiba :)

yok canım yeşimde gitti, artık bebek çalışmaları başladı, birde annesi ameliyat olcaktı, bide yumurtalıklarında kist çıkmıştı tedavi olcaktı inşallah hepsi geçmiştir Y YESIMBOZ

Kistim gecti cok sukur.Icim nasil rahatladi anlatamam. artik tostos bi bebek icin beklemedeyiz hayirlisiyla @kitara_84 :)

Kistim gecti cok sukur.Icim nasil rahatladi anlatamam. artik tostos bi bebek icin beklemedeyiz hayirlisiyla @kitara_84 :)

canım annen için acil şifalar olsun ağrıları düzelir inşallah, sende kiloyu dert etme -ki zaten etmiyosun belli, artık hedef farklı nede olsa :)kistin geçmesine çok sevindim hayırlı haberinide bizimle paylaşırsın inşallah

Benim burcum da ikizler ama biz burca değil de ayın büyüyüp küçülmesine bağlıyorduk şimdi ne alemde bilmiyorum gerçi

kurabiye pasta deyince bende aşırı çok yedin sandım abartı çok değilmiş,akşam o kuru fasulyeyi yemiyecektin gerisi iyi bence en azından kalori olarak sınırda :))
3 yaşında çocuğa gece zorla yemek yediriyor yaaa sinir oluyorum sonra çocuk rahatsız oluyor tıs tıs uyuyamıyor

Cok tesekkur ederim tatlim benim :) Ya aslinda aklimin bi yerinde tartida eksi gorsemde sevinsem var ama ne yapalim obur istek daha agir basti :) Innnsallah en hayirli zamanda

Kızlar bu da bu gün ki menüm;

Kahvaltı
3 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 120,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı)92,00
2 x AdetKuru Kayısı (adet)72,00 calori

Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı)85,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Adet Armut 35,00 calori

Öğlen Yemeği 1 x Porsiyon Etli Kuru Fasulye 361,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Karnıyarık 241,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Toplam Alınan Kalori :1132,00 calori

olabilir, etiketliyimde belki görür bi selam verir Y YESIMBOZ
kız yeşim naptın bakalım, son durumlar nedir? annen nasıl oldu?
Hemen duyup gelmiş kuzu bak

Canım inşallah annen iyi olur dualarımız sizlerleOlsun Rabbim sağlıcakla bebişinizi nasip etsinde sonrasında istediğin hedeflere ulaşırsın ne olacak öncesinde sağlık huzurZaten sporcusun sen çok iyi fit bir vücudun var maşallahİyiyim bende çok şükür devam şuanda gram gram versem de hedefime biraz daha yaklaştım

Hoş geldin canım sevindim kistin geçmiş inşallah annen de iyi olur demek bebiş bekliyoruz artık kilo vermesen de olur ama dikkat etmemiz lazım hatta ilk zamanlar kilo bile almamalıyız

Not alındı canım doyurucu güzel bir menü olmuş

Sagolasin canim benim nasil mutlu oldum gorunce anlatamam :) Insallah hayirlisi olsun yaa. Bu arada 65 e dusersem (ki o cevizlerle etlerle zor ) fotograf sozumu unutmadim Gram gramda olsa gitsin kuzum yaa insallah hedefine ulasip fit bi hatun olursun mussmutlu, huzurluu

Hoş geldin canıım hiç bir şey için can sıkmayı değmez işe başladıysan bir kaç güne atarsın düzenli beslenerek sen bilirsin sebze haşlama falan

Canım o durumda alsan da vermesi kolay olur etle cevizle Hamiş olursan da bekliyoruz fotolarını merakta bırakma biziİnşallah herşeyden önce sağlıklı huzurlu hatunlar olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…