bencede 40-42 ,ben öyleyim çünkü 40 -42 (30-31 ) giyiyorumkız bi gittim kaç sayfa yazı olmuş hepsini nasıl okuyum ama.şimdi söyleyin bakiim bayanlar bu kot bedenlerindeki numaralar hangi bedene denk geliyo. 31 32 33 falan diye gidiyo ya.
giyersin hiç üzülme negatif enerji verme kendine, bende bir aralar 78,5 kiloydum, bak senin boyun benden uzun ve 81 kilosun yani benim o zamanki halim gibisin azmedince gidiyo ,yeterki kafana koyay desene ben hiç giyemiycem bu gidişle
Hoşbuldukbu arada yeni arkadaşlar gelmiş. hoşgelmiş. yeşim buralarda mı ?
yok canım ya negatif enerji vermek değil zaten yılmıyorum devam ediyorum da bu elbise alma konusunda halen istediğim hiçbi şeyi alamıyorum ya ona sinir oluyorumgiyersin hiç üzülme negatif enerji verme kendine, bende bir aralar 78,5 kiloydum, bak senin boyun benden uzun ve 81 kilosun yani benim o zamanki halim gibisin azmedince gidiyo ,yeterki kafana koy
azcık sabretcen şekerim, hoopp diye alınıyo ama hoopp diye verilmiyo, ben önceden tecrübeli olduğumdan yeni yıldan önce teeee eylülde psikolojimi hazırladım, ekimde spora başladım daha halen devam ediyo ramazanda da ara vercem,yaaa napalım sabretcezyok canım ya negatif enerji vermek değil zaten yılmıyorum devam ediyorum da bu elbise alma konusunda halen istediğim hiçbi şeyi alamıyorum ya ona sinir oluyorum
Selam fistiklar:) Annem hala pek iyi sayilmaz begumcum,ameliyat olup olmama arasinda. Korunmayi biraktik o yuzden agir spor, yogun tempo ve saglam diyetleri biraktim beslenmem yine de normal ama cok bisey degismedi. Aksamlarimi hafifletmeye calisiyorum bu aralar. Ne olur ne olmaz diye menume ceviz,muz ve sutu ekledim. Gebelik ihtimalinden dolayi beklemedeyiz bakalim simdilik:) Guncel kilomda 66-67 arasinda degisiyor simdilik. Sanirim kilo veremem bu tempoyla ama saglik olsun:) Sen nasilsiin nasil gidiyor?nehirnil111 beklemedeyiz tatlim o yuzden zayiflama konusunu kapattim ne yazik ki:) Sen nasilsin? Masallah tempolar saglam galiba :)
Kistim gecti cok sukur.Icim nasil rahatladi anlatamam. artik tostos bi bebek icin beklemedeyiz hayirlisiyla @kitara_84 :)
Benim burcum da ikizler ama biz burca değil de ayın büyüyüp küçülmesine bağlıyorduk şimdi ne alemde bilmiyorum gerçiKız banada öyle oluyor dünde çok yedim misafir ağırladım bugün de misafire gideceğim yarında misafirim var oooo ben yandım.neyse.... işte sabah 10.00 da tartıldım 54.7 ama ben inanmiyorum yayarında görürsem o zaman inanırım ben yengeç burcuyum senin burcun ne olayı burca baglayim bari
3 yaşında çocuğa gece zorla yemek yediriyor yaaa sinir oluyorum sonra çocuk rahatsız oluyor tıs tıs uyuyamıyorkurabiye pasta deyince bende aşırı çok yedin sandım abartı çok değilmiş,akşam o kuru fasulyeyi yemiyecektingerisi iyi bence en azından kalori olarak sınırda :))
canım annen için acil şifalar olsun ağrıları düzelir inşallah, sende kiloyu dert etme -ki zaten etmiyosun belli, artık hedef farklı nede olsa :)kistin geçmesine çok sevindim hayırlı haberinide bizimle paylaşırsın inşallah
Hemen duyup gelmiş kuzu bak
Selam fistiklar:) Annem hala pek iyi sayilmaz begumcum,ameliyat olup olmama arasinda. Korunmayi biraktik o yuzden agir spor, yogun tempo ve saglam diyetleri biraktim beslenmem yine de normal ama cok bisey degismedi. Aksamlarimi hafifletmeye calisiyorum bu aralar. Ne olur ne olmaz diye menume ceviz,muz ve sutu ekledim. Gebelik ihtimalinden dolayi beklemedeyiz bakalim simdilik:) Guncel kilomda 66-67 arasinda degisiyor simdilik. Sanirim kilo veremem bu tempoyla ama saglik olsun:) Sen nasilsiin nasil gidiyor?nehirnil111 beklemedeyiz tatlim o yuzden zayiflama konusunu kapattim ne yazik ki:) Sen nasilsin? Masallah tempolar saglam galiba :)
Hoş geldin canım sevindim kistin geçmiş inşallah annen de iyi olur demek bebiş bekliyoruz artık kilo vermesen de olur ama dikkat etmemiz lazım hatta ilk zamanlar kilo bile almamalıyızSelam fistiklar:) Annem hala pek iyi sayilmaz begumcum,ameliyat olup olmama arasinda. Korunmayi biraktik o yuzden agir spor, yogun tempo ve saglam diyetleri biraktim beslenmem yine de normal ama cok bisey degismedi. Aksamlarimi hafifletmeye calisiyorum bu aralar. Ne olur ne olmaz diye menume ceviz,muz ve sutu ekledim. Gebelik ihtimalinden dolayi beklemedeyiz bakalim simdilik:) Guncel kilomda 66-67 arasinda degisiyor simdilik. Sanirim kilo veremem bu tempoyla ama saglik olsun:) Sen nasilsiin nasil gidiyor?nehirnil111 beklemedeyiz tatlim o yuzden zayiflama konusunu kapattim ne yazik ki:) Sen nasilsin? Masallah tempolar saglam galiba :)
Kızlar bu da bu gün ki menüm;
Kahvaltı
3 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 120,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı)92,00
2 x AdetKuru Kayısı (adet)72,00 calori
Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 x Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (Yağlı)85,00 calori
1 / 2 (Yarım) x Adet Armut 35,00 calori
Öğlen Yemeği 1 x Porsiyon Etli Kuru Fasulye 361,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Karnıyarık 241,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
Toplam Alınan Kalori :1132,00 calori
Hemen duyup gelmiş kuzu bak
Canım inşallah annen iyi olur dualarımız sizlerleOlsun Rabbim sağlıcakla bebişinizi nasip etsinde sonrasında istediğin hedeflere ulaşırsın ne olacak öncesinde sağlık huzur Zaten sporcusun sen çok iyi fit bir vücudun var maşallah İyiyim bende çok şükür devam şuanda gram gram versem de hedefime biraz daha yaklaştım
bu çok güzelmiiiş
Hoş geldin canıım hiç bir şey için can sıkmayı değmez işe başladıysan bir kaç güne atarsın düzenli beslenerek sen bilirsin sebze haşlama falanKızlar merhaba ben geldim aslında baktım ama cevap yazamadım. biraz işle ilgili canım sıkkındı bu can sıkkınlığı bu hafta böyle geçer gider artık... iyileştim sayılır ama hala öksürüyorum
7 mart tablosunu kaçırdım. geçen hafta regl oldum hastalık derken şiştim 73.7 dim sanırım pazartesi. acayip ödemim var nasıl atarım bilmiyorum.
Sagolasin canim benim nasil mutlu oldum gorunce anlatamam :) Insallah hayirlisi olsun yaa. Bu arada 65 e dusersem (ki o cevizlerle etlerle zor) fotograf sozumu unutmadim Gram gramda olsa gitsin kuzum yaa insallah hedefine ulasip fit bi hatun olursun mussmutlu, huzurluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?