- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Artık yemek saatlerimi değiştiricem sabah 9 gibi kahvaltı yapıyordum öğlen eve gidince acıkmadan bir daha yiyodum işe getirmemek için akşama çok acıkıp abartıyordum yineNot alındı canım doyurucu güzel bir menü olmuş
Tabi canım akşama saldırmazsın geç yemişsin sonuçta akşam atıştırmak bile işini görür bu şekildeArtık yemek saatlerimi değiştiricem sabah 9 gibi kahvaltı yapıyordum öğlen eve gidince acıkmadan bir daha yiyodum işe getirmemek için akşama çok acıkıp abartıyordum yine
Bu sabah 10 gibi yulaf ezmemi yedim eve gidince 1-2 dilim peynir yarım armut yedim kuru fasulyeyi de iş yerine getirip 3 gibi acıkınca yedim ki midem rahat böylelikle akşam da abartmamış olurum diye düşünüyorum
Bizde unutmadıkSagolasin canim benim nasil mutlu oldum gorunce anlatamam :) Insallah hayirlisi olsun yaa. Bu arada 65 e dusersem (ki o cevizlerle etlerle zor) fotograf sozumu unutmadim Gram gramda olsa gitsin kuzum yaa insallah hedefine ulasip fit bi hatun olursun mussmutlu, huzurluu
Çok enerji harcadin demek ya beynin yada bedenin yada her ikiside çok çalıştıÇok acıktttıııım ilk kez bugüüüün... sabah kahvaltıyı normal yaptım. öğlene kadar yoğunluktan ara öğün yapamadım. öğlen az patates musakka, bir kasede çorba yedim. 2 buçukta da 8-10 tane badem yedim. ama açım ben niyekiiiiiiiiii
Bide böyle dene,kendini en iyi sen bilirsin oda deneye deneye bulunuyorArtık yemek saatlerimi değiştiricem sabah 9 gibi kahvaltı yapıyordum öğlen eve gidince acıkmadan bir daha yiyodum işe getirmemek için akşama çok acıkıp abartıyordum yine
Bu sabah 10 gibi yulaf ezmemi yedim eve gidince 1-2 dilim peynir yarım armut yedim kuru fasulyeyi de iş yerine getirip 3 gibi acıkınca yedim ki midem rahat böylelikle akşam da abartmamış olurum diye düşünüyorum
Aman alismasin sonra ilerde bizim gibi sıkıntı çekmesin3 yaşında çocuğa gece zorla yemek yediriyor yaaa sinir oluyorum sonra çocuk rahatsız oluyor tıs tıs uyuyamıyor
beynim çalıştı çok evet :) yoğun oldum işyerimde...sonra her öğlen yoğurt, cacık ya da ayran oluyordu. bugün yoktu. o tok tutuyordu belki. bir de öğlenden sonra yeşil çay içiyordum. içmedim bugün. belki de o tok tutuyordu.Çok enerji harcadin demek ya beynin yada bedenin yada her ikiside çok çalıştı
Nedenlerini bulmuşsun sen zaten canımbeynim çalıştı çok evet :) yoğun oldum işyerimde...sonra her öğlen yoğurt, cacık ya da ayran oluyordu. bugün yoktu. o tok tutuyordu belki. bir de öğlenden sonra yeşil çay içiyordum. içmedim bugün. belki de o tok tutuyordu.
cok saol tatlimmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/temel-metabolizma-kalori-orani-bmr
buralardan hesap yapabilirsin canım,bi incele istersen çünkü herkesin yaş,boy değerine göre değişiyor
Bu arada sen 129yazmissin canm ben 120kiloyumsbeden tatlım merhaba ben sana kilo bildirimi yapacaktım 115kilo çıktım tartildim 5kiloyu atmisim 15gunde
sana bir mesaj yazmistim . cvp alamadigim icin henüz listeye dahil değilsinMerhaba arkadaslar...bugün yediklerimi yazicam ama utaniyorum..sabah 1 poaça 1 simit,sinirsiz kahvalti yaptim...sojra 1 elma yedim.aksam Bir kasee corba yarim porsiyon izmir kofte ve 1 dilim baklava yedim.spor yok.sanirim dikkatte edememisim.herkese iyi aksamlar diliyorum...
sbeden GonulSenligim begum75 @beyaz lotus elma_sekerim01 mavimli @abcde_123 @kitara_84
Selam Kızlar;
Çok çok çok şaşırtıcı bir şey geldi başıma bugün dün simitler pastalar kurabiyeler havada uçuştu gece 12 de de kuru fasulye üstüne dün yürüyüş de yapamadım üstelik ama tartıldım ve 55.70 i gösterdi tartı şok oldum -700 gram
29.02.2016: 56.80
08.03.2016: 56.40
09.03.2016: 55.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?