♥haftalık kilo verme yarışması♥

Not alındı canım doyurucu güzel bir menü olmuş
Artık yemek saatlerimi değiştiricem sabah 9 gibi kahvaltı yapıyordum öğlen eve gidince acıkmadan bir daha yiyodum işe getirmemek için akşama çok acıkıp abartıyordum yine
Bu sabah 10 gibi yulaf ezmemi yedim eve gidince 1-2 dilim peynir yarım armut yedim kuru fasulyeyi de iş yerine getirip 3 gibi acıkınca yedim ki midem rahat böylelikle akşam da abartmamış olurum diye düşünüyorum

Çok acıktttıııım ilk kez bugüüüün... sabah kahvaltıyı normal yaptım. öğlene kadar yoğunluktan ara öğün yapamadım. öğlen az patates musakka, bir kasede çorba yedim. 2 buçukta da 8-10 tane badem yedim. ama açım ben niyekiiiiiiiiii

Tabi canım akşama saldırmazsın geç yemişsin sonuçta akşam atıştırmak bile işini görür bu şekilde

Çok enerji harcadin demek ya beynin yada bedenin yada her ikiside çok çalıştı

Bide böyle dene,kendini en iyi sen bilirsin oda deneye deneye bulunuyor

Çok enerji harcadin demek ya beynin yada bedenin yada her ikiside çok çalıştı
beynim çalıştı çok evet :) yoğun oldum işyerimde...sonra her öğlen yoğurt, cacık ya da ayran oluyordu. bugün yoktu. o tok tutuyordu belki. bir de öğlenden sonra yeşil çay içiyordum. içmedim bugün. belki de o tok tutuyordu.

Merhaba arkadaslar...bugün yediklerimi yazicam ama utaniyorum..sabah 1 poaça 1 simit,sinirsiz kahvalti yaptim...sojra 1 elma yedim.aksam Bir kasee corba yarim porsiyon izmir kofte ve 1 dilim baklava yedim.spor yok.sanirim dikkatte edememisim.herkese iyi aksamlar diliyorum...

sana bir mesaj yazmistim . cvp alamadigim icin henüz listeye dahil değilsin

ohaaa yiyip azalmak da ney aştın haa . tartıyı da kendine mi benzettin kıs :)

nehirnil111 tatlım salı günü kalorim 911 .
çarşamba günü kalorim yani bugün ; 679.
bugün baya düşükte tuttum çünkü gün içinde dışarda tost yemek zorunda kaldım. yarım ekmeğe yapılan tostlardan. onu yiyince vicdanen çok rahatsız oldum. o yüzden akşam sadece tarhana çorbası içtim. başka da bişi yemedim. yeşil çay içtim bi de. telafisi olur inşallah o karbonhidratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…