o yoğunluk ve isteksizlik bendede var maalesefKilom geçen haftakiyle aynı, daha erken güncelleme yapamadım. Bu aralar yorgunluk/isteksizlik arttı.
Evet ben de pul biber katıyorum herşeye.*pul biber(atabildiğim her şeyin içine atıyorum)
*her öğünde bir miktar protein de şart
*kırmızı biber (henüz pahalı gerçi)
*yeşil çay, bol su, bol hareket (hareket bende az tabi)
Siz de Sağolun arkadaşlar, destek oluyoruz birbirimize. Güzel oluyor, yakında daha sık giricem. Çünkü aktiviteye daha çok vaktim olacak.bu arada da paylaşımların için teşekkürler...
Siz de Sağolun arkadaşlar, destek oluyoruz birbirimize. Güzel oluyor, yakında daha sık giricem. Çünkü aktiviteye daha çok vaktim olacak.bu arada da paylaşımların için teşekkürler...
cıs o cıs, yeme güzelim yeme.Bem hergün tursu yiyorum ve vazgecemiyorum hic. Napacam ben
Yok canim 1 kilo gitmez ama ben biliyorum ki 82.5 a kadar odem gider benden. Regli olamadigim icin dogumdan beri hemn odem tutabilen bir vucudum var. Ve dikkat ettim mi cidden cok guzel kilolar verebiliyorum.
temennim bozmamak.memlekete gidecegim az kaldi yeme diye kendimi telkin ediyorum hep.
bu arada hayirli ve saglikli ve huzurlu yillara ailenle....
SABAH : 1 yumurta + 1 dılım ekmek
aksam : yarım tabak tavuk yemegı ( kuru ) + haşlanmış brokolı
aksam barbunya yemegı düşünüyorum ekmeksız yarım tabak
Ben de merak ettim şimdi :)canım muhtemelen ben anlamıyorumdur, seni bu avatar resminde ne var???
cıs o cıs, yeme güzelim yeme.
hmmmm tamam o zaman...
ben başaracağına inanıyorum, bak bu kez seni kamçılayan bi durum da var...
canım çok teşekkür ederim...
yeşil biber ye.hatta ne bileyim közle sirke dök belki çok az tuz ile turşu gibi olur.Keske vazgecebilsem ama alternatif olarak aci sivri biber yiyeyim bari.
benim zaafım da tatlı.özellikle şerbetli tatlılar.sütlü tatlılar kesmiyor beni.neyse kilocukları vereyim yemeye başlarım yavaştan.ama bu sefer kararlıyım bir iki kilo alınca önlemini alıcam.yoksa ipin ucu kaçıyor.Ben de inaniyorum kendime bu sefer simdilik yaptigim sadece aksamlari ekmek yememek ve tatliyi birakmak
Ben de inaniyorum kendime bu sefer simdilik yaptigim sadece aksamlari ekmek yememek ve tatliyi birakmak
nice senelere canım.bu arada arkadaşlar doğum günümü kutlamak adına pasta yaptırmışlar....
doğum günü çocuğu olarak da bi dilim yedim ben de tabi... yapacak bişey yoktu...
ama durumu kurtarmak adına yapacak şeylerim var tabi...
yarını bilmem ama önümüzdeki pazartesi 84,000 olacam bi şekilde...
ya ben işte o ekmek banmalar, yedikçe mutlu olmalar.akşamları hafif yemek işin özü bence de...
Türk kültürüne ters kardeşim biz ne yapalım? tüm aile akşam yemeğinde buluşur, çorbası, ana yemeği, pilavı, tatlısı bi de bunlara da ekmeği bana bana yedik mi (nerdeyse tatlıya bile) tutmayın kiloları...
bi de çalışınca, evim evim güzel evim modunda ayakta tıkınmalar,
yedikçe mutlu oldum zannedip daha da mutlu olmak istemeler falan
yani bahane değil bunlar, hayatımızın gerçekleri bence,
ama sağlık, fit olmak, bedenimizi sevebilmek, bu konuda öz güvenli olmak, istediğimiz tarzda giyinebilmek ve daha niceleri... işte bunlar da paha biçilemez şeyler...
tercih yapmamız gerekecekse neyi seçeceğimiz gayet açık...
bu arada arkadaşlar doğum günümü kutlamak adına pasta yaptırmışlar....
doğum günü çocuğu olarak da bi dilim yedim ben de tabi... yapacak bişey yoktu...
ama durumu kurtarmak adına yapacak şeylerim var tabi...
yarını bilmem ama önümüzdeki pazartesi 84,000 olacam bi şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?