- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o da kiloludur benim annem babam ve erkek kardeşim 100 ün üzerinde de.Yazık kız adama![]()
Hem çubuk kraker hem cips olmaz kiii :)Selam kızlar yine telefondan girdiğin için sayfaları okuyamadım :) okusam da cevap tazamıyom zati. Bugün evde bıyacılar vardı. Söylemiştim bu hafta böyle geçicek. Aranızda yoğun olarak bulunamıyorum eksiklik hissediyorum Tartıdan neden sürekli artı çıktığımı anladım. Bugün regl oldum. Kesin onun etkisiyle artı çıktım. Zaten çikolata istememden belliydi bugün tatlı krizinden kaynaklı biraz yedim kızlar. Ama yarından itivaren tutuyorum kendimi. Yalnız bu süreçte tartılamıcam da Artık pazartesi bildirim günü kilo bildirim yaparım.
Bugün de
Sabah 6 kaşık ezıgelin çorba yarım dikim ekmek
Ara peynirli çubuk kraker yarım paket
Öplen et haşlama patatesli
Ara 1 halley
Gün boyu çay
Akşam köfte ızgara biraz ekmek
Bi de cipis yedim çok utanıyom
Daha da yimem bu hafta
Unuturmuyuz işlerini çabuk bitir gel de menülerimizi yorumliycaksınnn.He bi de kızlar , yokluğumda beni unutmayın küserim![]()
vayyy sen ailenin en zayıfısın demek... helal...Bence o da kiloludur benim annem babam ve erkek kardeşim 100 ün üzerinde de.
Spor yapmıyosuuuun.günaydın herkese ben 67 bandında geziyorum şu sıralar. biraz istikrarsızım bazen 500 gr az bazen 300 gr fazla.
Hissetmekle olmuyo yürüyüş yaaap :)ama çok zayıflayacağım çok hissediyorum![]()
negatifligime hayranimİkizleri de akrebi de tam okumadım ama bazı insanları pozitif bazılarını da negatif diye ayıracak olursak ikizler genel de pozitif olumlu düşünen akrepler ise negatif gibi geldi bana.
İnanmıyoruuum sana ne oldu yine yaaaaa8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
ben 'kilo almak isteyenler' grubuna demeç vermeye gidiyorum kızlarrrr![]()
aşkolsun ya,ben ikizlerim amanegatifligime hayranimikizler adami catlatir herkes tanidigina gore şekil veriyor işte.
İnanmıyoruuum sana ne oldu yine yaaaaa![]()
benim bir kocam varda ona gore yazıyorum genellemiyorumaşkolsun ya,ben ikizlerim ama![]()
Öğle ve akşam da ekmek yiyosan sabah 1 dilimde bırak derim.Günaydın kızlar
08.06 68,8
09.06 68,0
10.06 68,6
11.06 68,1
anlamıyorum bu tartıyı valla bi oyle bı böyle pazartesiye kadar hadı hayırlısı bakalım kahvaltı
2 dilim ekmek 2 ince dilim kaşar peynir marul domates kendime soğuk sandviç yaptım:))
hangi yüzle firca atiyim sen yiyip arti cikiyorsun ben yemeden yukseldim bugun hemde 900 grammilad, tatlıtambak, sbeden neredesiniz?????
hadi gelin fırça atın bana...
Evet kızkardeşim de 80 lerdeydi geçen yıl ama benim ömrüm diyet yapmakla geçiyo yaaavayyy sen ailenin en zayıfısın demek... helal...
negatifligime hayranimikizler adami catlatir herkes tanidigina gore şekil veriyor işte.
Birbirinizi dengeliyosunuz sen negatif bakarak kötü şeylere önlem alıyosun bize kalsa hayat güzelll önlem almaya gerek yok.negatifligime hayranimikizler adami catlatir herkes tanidigina gore şekil veriyor işte.
10 haziran 75.8
11 haziran 76.7
aksam sadece çay ictim sebebini bilmiyrm.
gıcık oldum. duruma yorumlamaya bile degmez o kadar didin yürü böyle çıksın aman bee