• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar ben geldim bugün evde temizlik var koşuşturmaca malum.
neler yedim:
sabah biraz beyaz peynir, domates, salatalık, bir dilim çavdar
öğlen dondurma
ara 7-8 yeşil erik (bahçeden:)
akşam (birazdan yiyeceğim) zeytinyağlı yeşil fasulye ve yoğurt

fevri çıkışlarım çok olmuyor dengeleyebiliyorum çoğunlukla ama hic olmuyor diyemem tabi. Bazen öyle bir tepki veririmki karsimdaki neye uğradığını şaşırır. Uysal gibi görünüyorum ama degilim:) cevremdekiler cok ciddi ve karizma duruyorsun der.. benimde mesafeylr başlar dostluklarim ilk görüşte kanım kaynamaz hemen.

bugun biraz uzak kaldım doğrudur ama sana yazdıklarımı gördüğünden emin olamıyorum :) gözünden mi kaçıyor acaba..

Beni de limitsiz elestirebilirsin bende o dilden anlıyorum galiba ( diyet konusunda ) yüzleşmek yaşamak bana iyi geliyor..
canım gördüğümü düşünüyorum ama, görmüyor muyum???o_O

cok sevındım canım sakın bozma , sende benım gıbı Ocaktan erı 2 ılerı 1 gerı vermemız ve kurtulmamız lazım artık , boyumuz kısa olduğu ıcın bu kılolar fazla bıze
Haklısın canım. Aslında diğer yarışmanın başından beri dikkat etseydim şimdiye çoktan hedef kiloma yaklaşmıştım bile. Neyse zararın neresinden dönersem kar :)

Bilmiyorum ki genelde az yada cok bir yorum yapardin soylediklerime. Yanıt yada tepki vermedigin icin ben öyle düşündüm canım..

ben senin sıkı takipçinim canım:KK19:

alıştım da sizlere, her fırsatta buralardayım zaten...

çevrede sen olunca da içim rahat:KK66:

Oy oy canım benim. Bende senin takipçinim.. Bugünün nasıl gecti bakalım kacamak hoyratligini attik uzerimizden dimi??

Benim bu saatlere kadar hic sorunum yok gercekten az cok görüyorsundur ama aksam eşim gelince bana birseyler oluyor o zamanlarda daha cok sıkmam gerek dişimi

Oy oy canım benim. Bende senin takipçinim.. Bugünün nasıl gecti bakalım kacamak hoyratligini attik uzerimizden dimi??

yani iyiydi ama öğle daha iyi olabilirdi biraz çekirdek falan oldu:oops:

ama akşam hafif olacak!!!!!!!

bi de milad'cım ben pazartesi o 84 ü cidden göreceğim... buna yürekten inanıyorum...

biliyorsun mevzular derin, benim için son tarih 31 temmuz>>>>78 kilo:KK200:

Benim bu saatlere kadar hic sorunum yok gercekten az cok görüyorsundur ama aksam eşim gelince bana birseyler oluyor o zamanlarda daha cok sıkmam gerek dişimi

öyle canım ya beni de akşam yediklerim mahvediyo, hafif yeyip de akşam birşey yemezsem ertesi güne kesin eksi çıkıyorummmm

Menumu yazayim. Insaallah bu menu ile yarina eksi cikarim.

sabah
2 kuru erik bol su

kahvalti
salatalık
domates
2 yagda yumurta
lor peyniri
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 halley

ara
2 erik
Salatalik

ara
1 dilim karpuz
Yarim cubuk dondurma

Aksam
3 orta boy kuru dolma
1 kepce mercimek çorbası
semizotu salatası
malesef tursu. Dun yemedim dayandim ama bugün dayanamadim tursu yedim.
yarim dilim ekmek israf olacak diye yedim onu da

bol eksili bir sabaha uyanalim kizlar.
3 lt su ictom bile. Yatana kadar 1.5 lt daha icerim. Zorlamiyorum ama seviyorum su icmeyi

Back
X