Evet su hepimizin ilham kaynagiİyi ki aramizdasin su'cum. Insan isterse neler yapabilir en canli örneğisin buda bana güç veriyor canim:))
ben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu
herkesi sicak basmış tv izliyorlaryayila yayila . canim sabah kalktinda ilk yarim.saat icinde basarken ayaklarinin alti aciyor mu. ben 90 lardayken sabahlari acırdi. 85 kilolarin altina inince kurtuldum. üzerine olmayan kenarda kiyafetlerin varmi. sirayla sabirla hepsinin olduunu gormek cok güzelde,
canim sen de iyi gaza geldin burasi bana da can oldu resmen
Canim hizli alinan hizli gider hic uzme kendini tadını cikar babaciginlakızlar ben nerdeyse tüm gün ekmek arası yedim yazmaya utanıyorum
çok gezdik çok yoruldum
Canim hizli alinan hizli gider hic uzme kendini tadını cikar babaciginla
Evet canim degerlerime baktirip kar a r vereceegim ama eskisi gibi degilim onunla uyuyup onunla kalkiyorum normalde o uyurken kendime vakit ayirirdim ama hic halim yok ve yorgunum
herkesi sicak basmış tv izliyorlaryayila yayila . canim sabah kalktinda ilk yarim.saat icinde basarken ayaklarinin alti aciyor mu. ben 90 lardayken sabahlari acırdi. 85 kilolarin altina inince kurtuldum. üzerine olmayan kenarda kiyafetlerin varmi. sirayla sabirla hepsinin olduunu gormek cok güzelde,
aynen ben bu şekilde kilo aldım. veririm bir iki kilo diye diye şiştimAy öyle demeyin canim ya biz oyle diye diye bu kadar kilo aldık. Zaten bu bir kandirmaca kizlar.. kendimizi kandiriyoruz. rahatima bakayım nasilsa hizli veririm diyerek ben cok aldım verdiklerimi sol taraftan gelen bu fısıltılara çok kanmamak lazım:)))
benim kilodan oluyordu canim. o kadar kilom vardi ayagin altida canAh canim benim aağrır ama ben onu kiloya baglamiyorum. Yorgunluğa bagliyorum. Sabahtan aksama pek oturmam hep ayaktayim. Haliyle sabah namaza uyaninca basmakta zorlaniyorum
Evet su hepimizin ilham kaynagi
ben de 60 isterim benim neyim eksik
O ayakların çilesi hiç bitmiyor bizde :)) Rabbim guc versinbe
benim kilodan oluyordu canim. o kadar kilom vardi ayagin altida canezile ezile fenalasiyordu
Gayret edecegiz canim ramazanda cok almam ama bu sene verenlerden olacagiz insaallah
fazlan var eksigin yokben de 60 isterim benim neyim eksik
zayiflamak = güçlenmek insan fazla yediğinde bedene eziyettie gunahtir sagliksiz beslendiği zaman agirlik çöküyor insan namaz bile kilamiyor rahatca kalp bile çile çekiyor ramazanda hantallasmak yok akilli olacaz insallahO ayakların çilesi hiç bitmiyor bizde :)) Rabbim guc versin
olacaz olacaz
fazlan var eksigin yok
zayiflamak = güçlenmek insan fazla yediğinde bedene eziyettie gunahtir sagliksiz beslendiği zaman agirlik çöküyor insan namaz bile kilamiyor rahatca kalp bile çile çekiyor ramazanda hantallasmak yok akilli olacaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?