y
Gene 1. Olmuşum yaaaaa heyıoooo :)
İnersin inersin accuk bir şey var 53 esenin kafanda bitirmen gerekşyo olayı. Sen daha motive olamadın :)
Ay sorma kız ben de yazarken farkettim. Ama dün geç uyanmıştım. Öğlen 12 den sora başladı beslenme olayı. Ondan galiba sanırsam :)
Gecenin bi körü uyumadan evvel yap madem
Ben sana o öbek öbek yağlarımı çekip atacam bi ara sen karar ver kas mı yağ mıbak genelde yag sanırız ama çok spor kasta yapıyor.belkı o yag dedıklerın kasta olavılır.sen yag kütlenı kas kutlenı bi ölçturebılsen aslında.daha net bılırısn.
az kılon var ve yıne menun azz :))
tebrıkler daha ne olsun..
bi kerelık dondurmadan bişey olmaz herhal.yedıklerın yag oranı fazlaysa kalorıyıde fazla çıkarmıştır belkı
ah canım ya.benım tembellıgımden oldu.bi turlu adapte olamadım dıyete..buyuk anlalrında bu yaşlarındayken kemıklerım sayılıyodu..çok boşladım.artık zararın eresınden dönersem dedım..
maşallh senın yavrunada..
aha aynen benım afacanlarda bayılıyo kuru fasulyeye :) ıyı barı çok faydalı
menun ne guzel tebrık ederımm :)
canım dıkkat et bunlar bel fıtıgı yapar.maalesef bel fıtıgım var benımde
Bak ona lafım yok begüşüm. Haklısın kesinlikle. Ben evdeyim ve bekarım tabiki de çok avantajlıyım spor konusunda. Ama begüşcüğüm hem spor sıkıntın var hem de yiyon ama burda da ben haklıyım işte o ne olacak şekercanım benimtabi canım sabahın 7 sinde kalk, işe gel,tüm günün çoğunu ayakta geçir, gel eve yemek+ıvır zıvır işleri yap halin kalırsa yaparsın sporunu, sen evlen hatta bide çocuğun olsun ben görcem seni, aklına ben düşeyim o vakitlerde unutma beni
bak genelde yag sanırız ama çok spor kasta yapıyor.belkı o yag dedıklerın kasta olavılır.sen yag kütlenı kas kutlenı bi ölçturebılsen aslında.daha net bılırısn.
az kılon var ve yıne menun azz :))
tebrıkler daha ne olsun..
bi kerelık dondurmadan bişey olmaz herhal.yedıklerın yag oranı fazlaysa kalorıyıde fazla çıkarmıştır belkı
ah canım ya.benım tembellıgımden oldu.bi turlu adapte olamadım dıyete..buyuk anlalrında bu yaşlarındayken kemıklerım sayılıyodu..çok boşladım.artık zararın eresınden dönersem dedım..
maşallh senın yavrunada..
aha aynen benım afacanlarda bayılıyo kuru fasulyeye :) ıyı barı çok faydalı
menun ne guzel tebrık ederımm :)
canım dıkkat et bunlar bel fıtıgı yapar.maalesef bel fıtıgım var benımde
merakla beklıyomBen sana o öbek öbek yağlarımı çekip atacam bi ara sen karar ver kas mı yağ mı
Bak ona lafım yok begüşüm. Haklısın kesinlikle. Ben evdeyim ve bekarım tabiki de çok avantajlıyım spor konusunda. Ama begüşcüğüm hem spor sıkıntın var hem de yiyon ama burda da ben haklıyım işte o ne olacak şekercanım benim
aslında çok sorun yok gıbı.mesela yemeklerden bırını tercıh edebılrıdın.ya pırasayı yada mercımegı..açıkcası yağda çok,k.hidratta, yazayımda görün bakın hele
Ara Öğün 302 kalori (elma+tarçın+yoğurt saat 15:30 de yendi)
Elma-1 orta boy
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Akşam Yemeği 565 kalori (akşam 18:00 de yedim)
Yeşil Mercimek Yemeğ160 g
Pırasa Yemeği-150 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)-1 kase
Ayran-100 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Mado Karamelli Dondurma-100 g (190 kalori-akşam 19:30 da yedim)
Ben sana o öbek öbek yağlarımı çekip atacam bi ara sen karar ver kas mı yağ mı
Bak ona lafım yok begüşüm. Haklısın kesinlikle. Ben evdeyim ve bekarım tabiki de çok avantajlıyım spor konusunda. Ama begüşcüğüm hem spor sıkıntın var hem de yiyon ama burda da ben haklıyım işte o ne olacak şekercanım benim
Canikom hem mercimik hem pırasa niye yedin kız az az yiyeydin bari :) gerçi gramlarından anlamadım çok ne kadar olduğunuaçıkcası yağda çok,k.hidratta, yazayımda görün bakın hele
Ara Öğün 302 kalori (elma+tarçın+yoğurt saat 15:30 de yendi)
Elma-1 orta boy
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Akşam Yemeği 565 kalori (akşam 18:00 de yedim)
Yeşil Mercimek Yemeğ160 g
Pırasa Yemeği-150 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)-1 kase
Ayran-100 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Mado Karamelli Dondurma-100 g (190 kalori-akşam 19:30 da yedim)
Heee aferin sporunu güxel yap bana da bildir bi zhmet emi begüşüm :) film nasıldı kız güzel miydişekercim akşam yaptım sporumu,cuma,cumartesi,pazartesi, (pazar yapmadım bitek) düzenli yaptım,35 dakika eliptik, 30 dakika egzersiz videosu yaptım, işten geldikten sonra oturduğumda inanmazsın saat 10 du,sonra eşimle hep-hek diye filmi izledik,12 yi geçiyodu da uyuduğumda
aslında çok sorun yok gıbı.mesela yemeklerden bırını tercıh edebılrıdın.ya pırasayı yada mercımegı..
Canikom hem mercimik hem pırasa niye yedin kız az az yiyeydin bari :) gerçi gramlarından anlamadım çok ne kadar olduğunuee sen ekmeği kesmemiş miydin sanki. Bi mesajında öyle okumuştum.
Heee aferin sporunu güxel yap bana da bildir bi zhmet emi begüşüm :) film nasıldı kız güzel miydi
tatlım ben yarışmıyorum farkındasın dimiy
Gene 1. Olmuşum yaaaaa heyıoooo :)
Ben de ondan korkuyorum canım yacanım dıkkat et bunlar bel fıtıgı yapar.maalesef bel fıtıgım var benımde
Tamam şekerim şuan telwfondan yazıyorum pc ye geçince tabloyla yayın yaparım sen iste yeterkim:)kesmişimde kız doymadım dün ben, o yemekler doyurmadı beni, ekmek yiyim dedim doyarım diye o da yetmedi
tamam bildiririm ama sen nehir gibi günlük yayınlasan sporları,yayınlamayınca bildiresim gelmiyo
film de çok bel altı espiriler, görüntü demiyimde o tarz bişiler vardı işte, arada bikaç espiriye güldüm ama beğenmedim ben, öyle oturup ailecek izleyebileceğin bir film değil, sokak,erkek ağzı muhabbetler var
Tamam şekerim şuan telwfondan yazıyorum pc ye geçince tabloyla yayın yaparım sen iste yeterkim:)
Heee ay ben de sevmem öyle filmleri. Ben de nişanlımla ayrı yerlerde de olsak aynı anda pcden film izliyoz da birlikte izlemişiz gibi hayal edipondan sordum ama bize uymaz anlattığın kadarıyla :)
Biliyoz biliyoz hemen cırlamatatlım ben yarışmıyorum farkındasın dimi
yoksa birinciliği rüyanda görürdün
Ben de ondan korkuyorum canım ya
o nedenle çok yüklenmemeye çalışıyorum kendim e
o zaman ben minerva bi 2 yıl önce 62 den 50ye indim . son iki yıldır ise 53-54 arasında gidip geliyorum ama bi türlü 50 olmuyorum. :) senin hikayen nedirDün nerdeeee :)
22,30 biz uyku mod on :)
sabah bir de saati kapamışım
ohh 07,50 ye kadar uyuduk
apar topar kalk işe geldik hemen
Yavaş yavaş yapıcam canım pilatesi
hazır niyetlemişken yapayım yoksa salarım kendimi diye korkuyorum
Ben de seni tanımıyorum canım
diyeti bıraktım ben
koruma durumundayım bi süre
sporla destekleyip sıkılaşmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?