♥haftalık kilo verme yarışması♥

sabah hiç yapmazdım ama elıme lımon gelınce lımonlu su içerek başladım.
2 dılım ekmek
yumurta peynır
domates salatalık biber
yeşil çay..canım çektı her zaman yapmıyorum bugunluk 1 tatlı kaşıgı tam dolu degıl tabı bal yedım..mutlu ettı benı

ögleni yemedım ama menum hazır.çocuklar gelıcek 10 dk kadar okuldan onları beklıyorum.
2 kuçuk baget (haşlama)
fırın poşetıne (brokolı,karnabahar,biber,havuç) sebze baharatlayıp fırınladım..
yanına salata..belkı bi kaç kaşık yogurt yerım.

tabi canım sabahın 7 sinde kalk, işe gel,tüm günün çoğunu ayakta geçir, gel eve yemek+ıvır zıvır işleri yap halin kalırsa yaparsın sporunu, sen evlen hatta bide çocuğun olsun ben görcem seni, aklına ben düşeyim o vakitlerde unutma beni

Ben yeniden toparlanmaya karar verdim becerebilirsem eşime sitem ettim artik abur cubur alma diye dayanamıyorum çünkü neyse geride kaldı bunlar 40 gün sağlıklı şeyler yiyeceğim alışkanlık haline gelecek boylece inşallah

Ben sana o öbek öbek yağlarımı çekip atacam bi ara sen karar ver kas mı yağ mı

Bak ona lafım yok begüşüm. Haklısın kesinlikle. Ben evdeyim ve bekarım tabiki de çok avantajlıyım spor konusunda. Ama begüşcüğüm hem spor sıkıntın var hem de yiyon ama burda da ben haklıyım işte o ne olacak şekercanım benim

açıkcası yağda çok,k.hidratta, yazayımda görün bakın hele

Ara Öğün 302 kalori (elma+tarçın+yoğurt saat 15:30 de yendi)

Elma-1 orta boy
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g

Akşam Yemeği 565 kalori (akşam 18:00 de yedim)

Yeşil Mercimek Yemeğ160 g
Pırasa Yemeği-150 g
Çeşitli Sebzelerle Marul Salatası (Domates ve/veya Havuç'da Dahil Olmak Üzere)-1 kase
Ayran-100 g
Beyaz Ekmek-1 dilim

Mado Karamelli Dondurma-100 g (190 kalori-akşam 19:30 da yedim)

merakla beklıyom

aslında çok sorun yok gıbı.mesela yemeklerden bırını tercıh edebılrıdın.ya pırasayı yada mercımegı..

şekercim akşam yaptım sporumu,cuma,cumartesi,pazartesi, (pazar yapmadım bitek) düzenli yaptım,35 dakika eliptik, 30 dakika egzersiz videosu yaptım, işten geldikten sonra oturduğumda inanmazsın saat 10 du,sonra eşimle hep-hek diye filmi izledik,12 yi geçiyodu da uyuduğumda

Canikom hem mercimik hem pırasa niye yedin kız az az yiyeydin bari :) gerçi gramlarından anlamadım çok ne kadar olduğunu ee sen ekmeği kesmemiş miydin sanki. Bi mesajında öyle okumuştum.

Heee aferin sporunu güxel yap bana da bildir bi zhmet emi begüşüm :) film nasıldı kız güzel miydi

aslında çok sorun yok gıbı.mesela yemeklerden bırını tercıh edebılrıdın.ya pırasayı yada mercımegı..

ya bahane gelcek belkide ama inan işyerinde nerdeyse tüm güne yakın ayaktayım, öğlen 11:50 de yemek geliyo yiyiyorum akşam yemeğine kadar açıkcası acıkıyorum, ara öğün yapıyorum evet ama o sadece titremelerim gelmesin diye adı üstünde zaten ara öğün doyurmuyo beni kandırıyo biraz işte, sporumuda akşam 8-8,30 dan sonra ancak yapabiliyorum, enerji gerekiyo, sadece çorba+salata yetmiyo bana,
birde dediğim gibi çok kalorili birgündü ama inan doymadım yani, hele spordan sonra deli gibi açtım, eşim çok aklımı çelmeye çalıştı çekirdek yiyelim diye ona bile yedirmedim,çilek yıkadım ama ağzıma bile sürmedim

Canikom hem mercimik hem pırasa niye yedin kız az az yiyeydin bari :) gerçi gramlarından anlamadım çok ne kadar olduğunu ee sen ekmeği kesmemiş miydin sanki. Bi mesajında öyle okumuştum.

kesmişimde kız doymadım dün ben, o yemekler doyurmadı beni, ekmek yiyim dedim doyarım diye o da yetmedi

Heee aferin sporunu güxel yap bana da bildir bi zhmet emi begüşüm :) film nasıldı kız güzel miydi

tamam bildiririm ama sen nehir gibi günlük yayınlasan sporları,yayınlamayınca bildiresim gelmiyo
film de çok bel altı espiriler, görüntü demiyimde o tarz bişiler vardı işte, arada bikaç espiriye güldüm ama beğenmedim ben, öyle oturup ailecek izleyebileceğin bir film değil, sokak,erkek ağzı muhabbetler var

Bende emziriyorum 4 aylık oğlum var katılma şansım var mı sütü mu etkiler mi acaba. Doğumdan sonra 60 à düşmüştüm 66 olmuşum 70 ile doğum yaptım eski kilom 50 kg olmak istiyorum böy 1.61 kg 66 hedef 50

Tamam şekerim şuan telwfondan yazıyorum pc ye geçince tabloyla yayın yaparım sen iste yeterkim:)
Heee ay ben de sevmem öyle filmleri. Ben de nişanlımla ayrı yerlerde de olsak aynı anda pcden film izliyoz da birlikte izlemişiz gibi hayal edip ondan sordum ama bize uymaz anlattığın kadarıyla :)

heheee sizinkide iyiymiş, en kısa zamanda yan yana izleyeceğiniz günlerde gelir inşallah
yani izlemeye değecek bir film değil, daha kaliteli filmler var, ancak çookkkk boş vaktin olurda ancak o zaman
sen pc ye ne zaman geçecen bakayım

tatlım ben yarışmıyorum farkındasın dimi
yoksa birinciliği rüyanda görürdün

Ben de ondan korkuyorum canım ya
o nedenle çok yüklenmemeye çalışıyorum kendim e
Biliyoz biliyoz hemen cırlama ayrıyetten ben bugün 53,9 kg çıktım
Sporda yarışıyoz ama ben açık ara öndeyim şeker

o zaman ben minerva bi 2 yıl önce 62 den 50ye indim . son iki yıldır ise 53-54 arasında gidip geliyorum ama bi türlü 50 olmuyorum. :) senin hikayen nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…