- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Amin tatlımm :)heheee sizinkide iyiymiş, en kısa zamanda yan yana izleyeceğiniz günlerde gelir inşallah
yani izlemeye değecek bir film değil, daha kaliteli filmler var, ancak çookkkk boş vaktin olurda ancak o zaman
sen pc ye ne zaman geçecen bakayım
yaaa ne güzel bende pazar gezmek istiyorum, bişiyler alırsan paylaş bizlendeAmin tatlımm :)
Şimdik ben pc ye akşam üstü geçerim. Birazdan pazara incem. Kıyafet pazarı. Azcık talan edeyim. Ter atarımgelince de sporumu yaparım sonracığıma pc açarım.hemencik tabloyu hazırlarım:)
Bol limon koy birde alminaa çok leziz oluyorinş alırım bu hafta 64 lü rakamları görrüz beraber
gör bizi bak neler olacakkk
süzüp öyle yiyorum canım çok güzel oluyo ben çok severek yiyorum
Sus kıs topiği bana karşı ayaklandırcan şimdikyaaa ne güzel bende pazar gezmek istiyorum, bişiyler alırsan paylaş bizlende
tamam tablo yap,paylaş tablo yoksa bildirimde yok
Afiyet olsun canım güzel bi öğle yemeği olmuşöğlen bir tabak bamya yemeği yedim başka hiç bir şey yok
çok da lezzetliydii
Evet canım sen öndesinBiliyoz biliyoz hemen cırlamaayrıyetten ben bugün 53,9 kg çıktım
Sporda yarışıyoz ama ben açık ara öndeyim şeker
Ben ocakta 61 i gördüm canımo zaman ben minerva bi 2 yıl önce 62 den 50ye indim . son iki yıldır ise 53-54 arasında gidip geliyorum ama bi türlü 50 olmuyorum. :) senin hikayen nedir
teşekkür ederim canıımmAfiyet olsun canım güzel bi öğle yemeği olmuş
Kilon artık umrumda değil şekerim. Sporuna bakarım benEvet canım sen öndesin
ben uyku modundayım sürekli
bahar çarptı beni
ben bugün yine 54,7 çıktım :)
Ben ocakta 61 i gördüm canım
sonra dedim ki hoopp kendine gel
hiç 6lı kiloları görmemiştim
işte yavaş yavaş 54,7 oldum
kasmıyorum
sıkılaşmak istiyorum şu ara
sporla beceremezsem üzerine düşemezsem
yine bir iki hafta sıkı diyet yapıp 50 falan görmek istiyorum
GonulSenligim pazarda 36 beden bluz falan görürsen alıver bana da
38 ler bol geliyor işe gelirken sıkılıyorum
Geçtim canım çok şükürKilon artık umrumda değil şekerim. Sporuna bakarım ben
Bak hele hele 36 bedene geçmiş hatun. Ben hala 38 im valla. O da üstüm 38. Alt 40 olabilir halabana nispet yaptığını farketmedim sanma 1 ay sonra before after fotolarımla verecem cevabımı
öğlen bir tabak bamya yemeği yedim başka hiç bir şey yok
çok da lezzetliydii
Sus kıs topiği bana karşı ayaklandırcan şimdikama tablo yaptıktan sonra da bi şdirim yapmazsan o zaman kaç kurtar kendini
Tamam güzel bir şey bulup alırsam paylaşırım tabisi zevkle hem de
Kilon artık umrumda değil şekerim. Sporuna bakarım ben
Bak hele hele 36 bedene geçmiş hatun. Ben hala 38 im valla. O da üstüm 38. Alt 40 olabilir halabana nispet yaptığını farketmedim sanma 1 ay sonra before after fotolarımla verecem cevabımı
iyi edersın evet.yüklenme çok.tatlım ben yarışmıyorum farkındasın dimi
yoksa birinciliği rüyanda görürdün
Ben de ondan korkuyorum canım ya
o nedenle çok yüklenmemeye çalışıyorum kendim e
afiyet olsun.çok severim bamyayı :)öğlen bir tabak bamya yemeği yedim başka hiç bir şey yok
çok da lezzetliydii
Bu arada net ve kesin olarak spor yapıp bildirim yapacak olanlar beni etiketlesin akşam tabloda yazayım. Elimde 3-5 isim var zaten. Ama yine onlar da etiketlesin. Net olmuş olsun
afiyet olsunn..alıştı demek mide.Merhaba arkadaşlar öğlen 1 kase mantar corbası 1 kasenın yarısı patlıcan yemegı yarısı bulgur aldım bıtıremedım bıle şimdide cafede
bunlar gercekler tatlim. Hafiften gobekte filan sarkmalar basladi mi benim zayifladikca öyle oldu mekik çekiyorum azar azar. Benimkinin de kiskanma huyu yok zayiflarsamda olmaz heralde olursa da bol bol kiskandirirm.Ayy agzindan bal damliyo vallainsallahh anacimm .valla gercekten cok kararliyim kilolar gttkce ozguvenim geliyor esimin memnuniyetini yuzunde gormekte anlatilmaz bir mutlulukk sbeden kiskanclikla alakasi olmayan adam kiskanmaya basladii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?