♥haftalık kilo verme yarışması♥

Amin tatlımm :)
Şimdik ben pc ye akşam üstü geçerim. Birazdan pazara incem. Kıyafet pazarı. Azcık talan edeyim. Ter atarım gelince de sporumu yaparım sonracığıma pc açarım.hemencik tabloyu hazırlarım:)

yaaa ne güzel bende pazar gezmek istiyorum, bişiyler alırsan paylaş bizlende
tamam tablo yap,paylaş tablo yoksa bildirimde yok

yaaa ne güzel bende pazar gezmek istiyorum, bişiyler alırsan paylaş bizlende
tamam tablo yap,paylaş tablo yoksa bildirimde yok
Sus kıs topiği bana karşı ayaklandırcan şimdik ama tablo yaptıktan sonra da bi şdirim yapmazsan o zaman kaç kurtar kendini
Tamam güzel bir şey bulup alırsam paylaşırım tabisi zevkle hem de

Biliyoz biliyoz hemen cırlama ayrıyetten ben bugün 53,9 kg çıktım
Sporda yarışıyoz ama ben açık ara öndeyim şeker
Evet canım sen öndesin
ben uyku modundayım sürekli
bahar çarptı beni
ben bugün yine 54,7 çıktım :)

o zaman ben minerva bi 2 yıl önce 62 den 50ye indim . son iki yıldır ise 53-54 arasında gidip geliyorum ama bi türlü 50 olmuyorum. :) senin hikayen nedir
Ben ocakta 61 i gördüm canım
sonra dedim ki hoopp kendine gel
hiç 6lı kiloları görmemiştim
işte yavaş yavaş 54,7 oldum
kasmıyorum
sıkılaşmak istiyorum şu ara
sporla beceremezsem üzerine düşemezsem
yine bir iki hafta sıkı diyet yapıp 50 falan görmek istiyorum

GonulSenligim pazarda 36 beden bluz falan görürsen alıver bana da
38 ler bol geliyor işe gelirken sıkılıyorum

Bu arada net ve kesin olarak spor yapıp bildirim yapacak olanlar beni etiketlesin akşam tabloda yazayım. Elimde 3-5 isim var zaten. Ama yine onlar da etiketlesin. Net olmuş olsun

Kilon artık umrumda değil şekerim. Sporuna bakarım ben
Bak hele hele 36 bedene geçmiş hatun. Ben hala 38 im valla. O da üstüm 38. Alt 40 olabilir hala bana nispet yaptığını farketmedim sanma 1 ay sonra before after fotolarımla verecem cevabımı

Geçtim canım çok şükür yanımda yerin hazır, sensiz olmaz

Spora bu akşam yine devam edicem inşallah
az da olsa pilates yapmak istiyorum

yalnız bişey dicem
ben bu ara işten çıktıktan sonra falan daha tempolu yürümeye başladım
bir de çok yürüdüm bu hafta ondan mıdır nedir bilmiyorum
basenlerim gözüme eskisi kadar büyük gözükmedi
lotusun dediği gibi 2 gün pilates yaptım da o mu fayda etti acaba

öğlen bir tabak bamya yemeği yedim başka hiç bir şey yok
çok da lezzetliydii

afiyet olsun, hayatta yemek seçmem ne konsa yerim birtek bamya hariç, bi türlü ısınamadım (Allahım gücüne gitmesin,nimet sonuçta)Allahtan eşimde yemez, oğlumda bu sayede hiç tanışamadı bamyayla görse aaa bu ne der

Sus kıs topiği bana karşı ayaklandırcan şimdik ama tablo yaptıktan sonra da bi şdirim yapmazsan o zaman kaç kurtar kendini
Tamam güzel bir şey bulup alırsam paylaşırım tabisi zevkle hem de

spor yaptığım sürece bildirim yaparım ama yapamadığımda kızmak yok, çünkü sürünsem,gözlerim kapansa bile o sporu yapmaya çalışıyorum, beni tek engelleyen gelen misafirler ve oturmaya davet eden arkadaşlar,şimdi havalarda ısınıyo ben de bilmiyorum neler olur

yanlız bu sporu da yarış gibi olmasın, sadece bildirim olsun,ayy ne çok şey istedim de istedim bitmek bilmiyor

36-38 yokmu artıran bende 40 ım
meraklan bekliyorum before/after ını şekerim

Merhaba arkadaşlar öğlen 1 kase mantar corbası 1 kasenın yarısı patlıcan yemegı yarısı bulgur aldım bıtıremedım bıle şimdide cafede

tatlım ben yarışmıyorum farkındasın dimi
yoksa birinciliği rüyanda görürdün

Ben de ondan korkuyorum canım ya
o nedenle çok yüklenmemeye çalışıyorum kendim e
iyi edersın evet.yüklenme çok.

öğlen bir tabak bamya yemeği yedim başka hiç bir şey yok
çok da lezzetliydii
afiyet olsun.çok severim bamyayı :)
genelde iç anadolu ınsanı çok sever bamyayı :)) sendemi iç anadoludansın.:)

Bu arada net ve kesin olarak spor yapıp bildirim yapacak olanlar beni etiketlesin akşam tabloda yazayım. Elimde 3-5 isim var zaten. Ama yine onlar da etiketlesin. Net olmuş olsun

ankacım yaz benıde.en azından zorunluluk hale getırmış olurum..yapıyorum sporda..bazen az oluyo..yagmur durdu inşallh yagmazda bugun yürüyüşe çıkarım..şimdi evde leslie yapıym.

Merhaba arkadaşlar öğlen 1 kase mantar corbası 1 kasenın yarısı patlıcan yemegı yarısı bulgur aldım bıtıremedım bıle şimdide cafede
afiyet olsunn..alıştı demek mide.

Ayy agzindan bal damliyo vallainsallahh anacimm .valla gercekten cok kararliyim kilolar gttkce ozguvenim geliyor esimin memnuniyetini yuzunde gormekte anlatilmaz bir mutlulukk sbeden kiskanclikla alakasi olmayan adam kiskanmaya basladii
bunlar gercekler tatlim. Hafiften gobekte filan sarkmalar basladi mi benim zayifladikca öyle oldu mekik çekiyorum azar azar. Benimkinin de kiskanma huyu yok zayiflarsamda olmaz heralde olursa da bol bol kiskandirirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…