- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
Yok canım karadenizliyim ama çok severiimiyi edersın evet.yüklenme çok.
afiyet olsun.çok severim bamyayı :)
genelde iç anadolu ınsanı çok sever bamyayı :)) sendemi iç anadoludansın.:)
ankacım yaz benıde.en azından zorunluluk hale getırmış olurum..yapıyorum sporda..bazen az oluyo..yagmur durdu inşallh yagmazda bugun yürüyüşe çıkarım..şimdi evde leslie yapıym.
afiyet olsunn..alıştı demek mide.
genelde bamyayı sevenler azdıırafiyet olsun, hayatta yemek seçmem ne konsa yerim birtek bamya hariç, bi türlü ısınamadım (Allahım gücüne gitmesin,nimet sonuçta)Allahtan eşimde yemez, oğlumda bu sayede hiç tanışamadı bamyayla görse aaa bu ne der
genelde bamyayı sevenler azdıır
bende önceden hiç sevmezdiim ama dayımlar bunu üretiyorlar ve toplaması çok zor
bir gün onlara misafirliğe gittimde beraber topladık eziyetini gördüüm sonra yaptıık yedik öyle bir tatlıı geldi ki
ondan sonra bayılıyorum bamyaya çok da severiimm
bence sende alıştır kendinii
Çok sağol canım düşünfüğün içinyoktun canım ortalıklarda sanki ? her şey yolunda dimi
o nasıl oluyo göbeğin hem kötü hem hiç doğum yapmamış gibiÇok sağol canım düşünfüğün için
Cumadan beri kayınvalidem bizde hafta sonu da yatılı misafir vardı
Bütün düzenim bozıldu
Spora ara verdim ama dün başladım tekrar
25 dak.eliptik bis.yapıyorum iki gündür
Göbüşüm çpk kötü
Hiç doğum yapmamoş gibiyimm
o bel nasıl yanıyodur kım bılır
evet karadenizlilerde yer dogru..tam bi lif yükü.ne guzel.kurusunuda severım tazesınıde.böyle mınık mınık oalacak.buyuk asla yıyememYok canım karadenizliyim ama çok severiim
eşimde çankırılı onlarda çok seviyorlar
afiyet olsun canım.gayet guzel..arada yedıgın yogurt yerıne yag oranı az olan süt içsen olmamı..nehirnil111
Öğle Yemeği 431 kalori
Sulu Köfte1 1/2 porsiyon (120 g porsiyon başı) (tam ölçüyü bilemedim ceviz gibi 5 top köfte vardı,suyunu yemedim)
Kayısı-6 Kayısı (kompostonun tanelerinden 5 tane yedim şekerli diye 1 tanede fazladan yazdım)
Ara öğün (saat 15.30 da yenilecek)
Ceviz5 g (saat 11 gibi yemiştim)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Elma-1 küçük
İçtiğim sıvılar
*1 litre su
*250 ml çay
*250 ml yeşil çay
*2 fincan türk kahvesi
*1 şişe maden suyu
eve gidene kadar artık bişey içmem
@DisiAnka cım az önce eşim aradı,akşam yemeğe davetliyiz, artık ne yerim, spor yapabilir miyim bilmiyorum, işte böyle elimde olmayan kesintilerim oluyo
o bel nasıl yanıyodur kım bılır
evet karadenizlilerde yer dogru..tam bi lif yükü.ne guzel.kurusunuda severım tazesınıde.böyle mınık mınık oalacak.buyuk asla yıyemem
afiyet olsun canım.gayet guzel..arada yedıgın yogurt yerıne yag oranı az olan süt içsen olmamı..
öyle derler.işe yarıyo tabi:) benımde yogurtcum var kız güzel oluyo :) hadı ye bkim vazgectim :)aslında olurda şöyle,benim yoğurtcum var çok güzel yoğurt yapıyo, halis muhlis ev yoğurdu, şimdi süt alsam hazır süt olcak, ondan sebep yoğurt yiyim diyorum,hem göbüş yağlarını eritiyomuş ya(güya aslı varmı bende bilmiyorum)
evet haftada 3 kg cuk yiyebiliyoruz ama olsun en azından hazır değil,öyle derler.işe yarıyo tabi:) benımde yogurtcum var kız güzel oluyo :) hadı ye bkim vazgectim :)
afiyet olsunn.bende 3 çocuk koca.hepside yogurdu çok sevıyo.e çorbasıda yapılıyo..haftada 5 kılo bitiriyoruz..evet hazırdan ıyıdır..evet haftada 3 kg cuk yiyebiliyoruz ama olsun en azından hazır değil,
şimdi hazırladım yiyiorum
ohh misss,afiyet olsunn.bende 3 çocuk koca.hepside yogurdu çok sevıyo.e çorbasıda yapılıyo..haftada 5 kılo bitiriyoruz..evet hazırdan ıyıdır..
evet öyle yapıyorum zaten salatasını yapıyorum genelde çok doyurucuBol limon koy birde alminaa çok leziz oluyor
benım bi salatam var bak anlatayım sana.ton balıgına yeşil mercımek.biraz yeşil sogan kırmızı biber (tatlı) karıştır ye .öyle güzel oluyoki tadı..bunu bana dıyetısyenım yazmıştı.evet öyle yapıyorum zaten salatasını yapıyorum genelde çok doyurucu
bende çok severim bamya ama bitmiş kurutulmuş bamyam yapardım kız yoksa yarıngenelde bamyayı sevenler azdıır
bende önceden hiç sevmezdiim ama dayımlar bunu üretiyorlar ve toplaması çok zor
bir gün onlara misafirliğe gittimde beraber topladık eziyetini gördüüm sonra yaptıık yedik öyle bir tatlıı geldi ki
ondan sonra bayılıyorum bamyaya çok da severiimm
bence sende alıştır kendinii
hımm güzel tarif mantıklı protein patlaması yaşanır deniyeyim bir dahakinebenım bi salatam var bak anlatayım sana.ton balıgına yeşil mercımek.biraz yeşil sogan kırmızı biber (tatlı) karıştır ye .öyle güzel oluyoki tadı..bunu bana dıyetısyenım yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?