♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok canım karadenizliyim ama çok severiim
eşimde çankırılı onlarda çok seviyorlar

genelde bamyayı sevenler azdıır
bende önceden hiç sevmezdiim ama dayımlar bunu üretiyorlar ve toplaması çok zor
bir gün onlara misafirliğe gittimde beraber topladık eziyetini gördüüm sonra yaptıık yedik öyle bir tatlıı geldi ki
ondan sonra bayılıyorum bamyaya çok da severiimm
bence sende alıştır kendinii

nasıl yapıldığını bile bilmiyorum, aman boşver oda kusur kalsın diğer herşeyi seviyorumda noluyo oda eksik kalsın

nehirnil111

Öğle Yemeği 431 kalori

Sulu Köfte1 1/2 porsiyon (120 g porsiyon başı) (tam ölçüyü bilemedim ceviz gibi 5 top köfte vardı,suyunu yemedim)
Kayısı-6 Kayısı (kompostonun tanelerinden 5 tane yedim şekerli diye 1 tanede fazladan yazdım)

Ara öğün (saat 15.30 da yenilecek)

Ceviz5 g (saat 11 gibi yemiştim)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-60 g
Tarçın-1/2 çay kaşığı
Elma-1 küçük

İçtiğim sıvılar

*1 litre su
*250 ml çay
*250 ml yeşil çay
*2 fincan türk kahvesi
*1 şişe maden suyu

eve gidene kadar artık bişey içmem

@DisiAnka cım az önce eşim aradı,akşam yemeğe davetliyiz, artık ne yerim, spor yapabilir miyim bilmiyorum, işte böyle elimde olmayan kesintilerim oluyo

yoktun canım ortalıklarda sanki ? her şey yolunda dimi
Çok sağol canım düşünfüğün için
Cumadan beri kayınvalidem bizde hafta sonu da yatılı misafir vardı
Bütün düzenim bozıldu
Spora ara verdim ama dün başladım tekrar
25 dak.eliptik bis.yapıyorum iki gündür
Göbüşüm çpk kötü
Hiç doğum yapmamoş gibiyimm

o nasıl oluyo göbeğin hem kötü hem hiç doğum yapmamış gibi

@DisiAnka ben zaten aerobik yapıyorum biliyosunuz artık haftanın 5 günü
o bel nasıl yanıyodur kım bılır

Yok canım karadenizliyim ama çok severiim
eşimde çankırılı onlarda çok seviyorlar
evet karadenizlilerde yer dogru..tam bi lif yükü.ne guzel.kurusunuda severım tazesınıde.böyle mınık mınık oalacak.buyuk asla yıyemem

afiyet olsun canım.gayet guzel..arada yedıgın yogurt yerıne yag oranı az olan süt içsen olmamı..

sporu günün sonunda yazayım.daha yuruyuş yapıcam.inşallh yani :)
bi sütlü nescafe aldım..

aslında olurda şöyle,benim yoğurtcum var çok güzel yoğurt yapıyo, halis muhlis ev yoğurdu, şimdi süt alsam hazır süt olcak, ondan sebep yoğurt yiyim diyorum,hem göbüş yağlarını eritiyomuş ya (güya aslı varmı bende bilmiyorum)

öyle derler.işe yarıyo tabi:) benımde yogurtcum var kız güzel oluyo :) hadı ye bkim vazgectim :)

evet öyle yapıyorum zaten salatasını yapıyorum genelde çok doyurucu
benım bi salatam var bak anlatayım sana.ton balıgına yeşil mercımek.biraz yeşil sogan kırmızı biber (tatlı) karıştır ye .öyle güzel oluyoki tadı..bunu bana dıyetısyenım yazmıştı.

bende çok severim bamya ama bitmiş kurutulmuş bamyam yapardım kız yoksa yarın

benım bi salatam var bak anlatayım sana.ton balıgına yeşil mercımek.biraz yeşil sogan kırmızı biber (tatlı) karıştır ye .öyle güzel oluyoki tadı..bunu bana dıyetısyenım yazmıştı.
hımm güzel tarif mantıklı protein patlaması yaşanır deniyeyim bir dahakine

kızlar saat 3 te cok acıktım 1 domates 1 salatalık yedım 3 adet kayısı tuvalete cıkamıyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…