- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
:) yok canim benim netim bitmişti.Sbeden pikniktesin galiba:))sen olmayınca buralar cokk sessiz oluyor..
dün bizim pilanda islemedi bugün gittik piknige fazla kacirmadim ama cok fazla cay ictim hala da iciyorum su cay ama sönmüyor icim sıcak.Sbeden tatlitambak kizlar siz kesin cok yediniz yazamıyorsunuz :)) nerelerdesiniz yaw
kuzu 2 günde 400 gram fazla bi rakam diil mi ?15 haziran ???
16 haziran 》hedef 》75.400
18 haziran 》hedef 》75.000
20 haziran 》hedef 》74.500
22 haziran 》hedef 》74.000
24 haziran 》hedef 》73.600
26 haziran 》hedef 》73.000
28 haziran 》hedef 》72.600
30 haziran 》hedef 》72.400
hoş geldin 50 lere :)Günaydın;
Kilo bildirimim
Geçen hafta:61,1
Bu hafta:59,8 (-1,3)
Hafta sonu çok dikkat edemedim. Az yedim ama yediklerim hep kalorili şeylerdi.
İnşallah bundan sonra 50'li kilolarla diyete devam ederim :)
Hoş bulduk canım :)hoş geldin 50 lere :)
Kızlar Günaydın;
1 haftadan sonra herkese merhaba...gittik geldik. kızımı yine her zaman ki gibi böcek ısırdı yara oldu onunla uğraştık. çok şükür daha iyi. çok yorucu geçti. 2 gündür de ev işleri derken iyice bittim.
haftanın birincisi olmuşum :) diğer arkadaşlarımı da tebrik ederim. bugünkü bildirimimle sanırım sonuncu olacağım :)
çok düzenli yemek olmadı maalesef insanın kendi evi düzeni olmuyor. kaçamak yapmadım ama spor hiç yapamadım. gittiğim akşam erkenden regl oldum. hava değişimi derken uzun sürdü bir de sinir stres üstüne tuz biber oldu burnumdan geldi.
giderken 75.1 idim.
bugün 75.4 sıfırladım her şeyi sil baştan.
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 aalatalık, 1 kk keçi peyniri, 5 siyah zeytin
Ara; 2 ceviz
Öğlen; Yoğurt, Taze Fasulye
Ara: 3 kayısı
Akşam; Mercimek çorba ve etli yaprak sarması ( 4-5 tane yicem) ve salata
Sizler ne yaptınız herkes iyi mi ?
kuzu 2 günde 400 gram fazla bi rakam diil mi ?
kilo bildirimi
8 haz 51.5
15.06 52.2
bir haftadır 52.2 ydim resmen
2 Haftada 2 kilo vermişim canım su çay karpuz ayran en çok tükettiğim şeyler haklısın...Ben su çay karpuz ayran hepsini sıralıyorum
Patlıcana çok az zeytinyağı sürüp fırına ver arada çeviripi 20 dk pişir çok güzel oluyo haşlamadan iyidir bence.Kizlar bugun degisik birsey deniyorum. Patlican haslamasi yapiyorum yogurtla karistiracam. Esim de yemekte degil bu aksam.zaten oglenki yedigim helva mideme oturdu.agriyor hala sirf gece acikmayayim diye yiyecegim simdi
Olsun daha iyi kafama taktım ya kilo vericem diye yemek yaparken daha dikkatli iş yaparken daha hareketli yapmaya çalışıyorum.Sağol canım :) ikimizde sitede yeni sayılmayiz ama tanışmak bu zamana nasipmis.. suan 90 li kilolarda tanidin beni inşallah 60 li kilolarimada şahit olursun:)
Ay aklim fikrim kilo muhabettinde herseyi o konuya bagliyorum.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?