♥haftalık kilo verme yarışması♥

sabah 7 den çıktım evden yheni geldim. sınav görevi sonrası gezmece. yarın tartılmaya korkuyorum başlangıç noktama geri döndüm saldım kendimi. ama yarın yeni bi gün tekrar eski beslenmem dönücem pişmanlığın fayadı yok. diyet yapmmaış olsaydım daha çok kilo alacaktım en azından eski kioma döndüm

Sbeden pikniktesin galiba:))sen olmayınca buralar cokk sessiz oluyor..
:) yok canim benim netim bitmişti.
Sbeden tatlitambak kizlar siz kesin cok yediniz yazamıyorsunuz :)) nerelerdesiniz yaw
dün bizim pilanda islemedi bugün gittik piknige fazla kacirmadim ama cok fazla cay ictim hala da iciyorum su cay ama sönmüyor icim sıcak.

selam kızlar günlük menülerini yazamiyorum girmeye hiç firsatim olmuyor yarın pazartesi kilom 67 kızlar veremiyorum aslında fazlada yiyemiyorum kaç gündür doktorlardan gözümü acamiyorum yarın randevum var rahim filmi cektircem benim için dua edermisiniz inşallah bişey çıkmaz bu hafta inşallah artık günlük menülerini yazcam

Kızlar Günaydın;

1 haftadan sonra herkese merhaba...gittik geldik. kızımı yine her zaman ki gibi böcek ısırdı yara oldu onunla uğraştık. çok şükür daha iyi. çok yorucu geçti. 2 gündür de ev işleri derken iyice bittim.

haftanın birincisi olmuşum :) diğer arkadaşlarımı da tebrik ederim. bugünkü bildirimimle sanırım sonuncu olacağım :)

çok düzenli yemek olmadı maalesef insanın kendi evi düzeni olmuyor. kaçamak yapmadım ama spor hiç yapamadım. gittiğim akşam erkenden regl oldum. hava değişimi derken uzun sürdü bir de sinir stres üstüne tuz biber oldu burnumdan geldi.

giderken 75.1 idim.
bugün 75.4 sıfırladım her şeyi sil baştan.

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 aalatalık, 1 kk keçi peyniri, 5 siyah zeytin
Ara; 2 ceviz
Öğlen; Yoğurt, Taze Fasulye
Ara: 3 kayısı
Akşam; Mercimek çorba ve etli yaprak sarması ( 4-5 tane yicem) ve salata

Sizler ne yaptınız herkes iyi mi ?

kuzu 2 günde 400 gram fazla bi rakam diil mi ?

Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu kendimi aştım cumartesi sabah 2000 atladım gerçekten de az yedim sabah tartıldım 57.90 ı gördüm.
Şok oldum resmen ama bu hafta regl olmama rağmen hem ip atladım hem yürüyüş yaptım hem de az yemiştim.
Pazar sabah 2500 öğleden sonra da 1500 toplam 4000 sayı ip atladım yine az yedim bol ayran içtim ama.
Bu sabah kalktım yine 25 dk kadar ip atladım 1230 olmuştu sonra tartıldım veee 57.50 çıktım

herkese günaydııınnn

hoşgeldiiinnn...
300 gramla çok iyi kurtarmışsın bence... biz oturduğumuz yerde daha fazla kilo aldık
geçmiş olsun bu arada...
kuzu 2 günde 400 gram fazla bi rakam diil mi ?

bana da öyle geldi

bi de hedeflediğine ulaşamamak daha da moral bozuyo...
kilo bildirimi
8 haz 51.5
15.06 52.2

bir haftadır 52.2 ydim resmen

süpersin bu haftayı yine de iyi atlattın

Kizlar bugun degisik birsey deniyorum. Patlican haslamasi yapiyorum yogurtla karistiracam. Esim de yemekte degil bu aksam.zaten oglenki yedigim helva mideme oturdu.agriyor hala sirf gece acikmayayim diye yiyecegim simdi
Patlıcana çok az zeytinyağı sürüp fırına ver arada çeviripi 20 dk pişir çok güzel oluyo haşlamadan iyidir bence.

Sağol canım :) ikimizde sitede yeni sayılmayiz ama tanışmak bu zamana nasipmis.. suan 90 li kilolarda tanidin beni inşallah 60 li kilolarimada şahit olursun:)
Ay aklim fikrim kilo muhabettinde herseyi o konuya bagliyorum.:))
Olsun daha iyi kafama taktım ya kilo vericem diye yemek yaparken daha dikkatli iş yaparken daha hareketli yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…