♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar gunaydin,

Dunku menum .
Sabah .1yumurta 1.5 dilim ekmek 2 kasik lor dereotu domates salatalik ,limonlu ilik su
Ogle .90 gr tavuklu salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara.2 ceviz 2 kuru kayisi
Aksam.7 kasik zeytinyagli fasulye ,1 kepce mercimek corba
Gece yatmadan 2 saat once i yesil erik yarim bardak sut
Spor olarakta 3 mil leslie

allah kolaylık versin canım

Hadi gözün aydın olmuşsun sonunda.
Benim de dün olmam gerekiyordu olmadım. Bir günlük gecikme bile yaktı beni. Düğüne denk geldi iyice. Mecbur ilaç kullancam düğünde.
Dugunun ne zaman canim bnm adetimde dugune denk gelmisti ilac kullanarak halletmistm stres yapiyorsan eger o yuzdn gecikmis olabilir

canim menun harika ekmek yemiyormusun

Ay kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
Evet yaa kızım evdeki kanepenin birini trambolin niyetine kullanıyor sırt dayanan yerinden de tutunup yapıyor öyle güzel sıçrıyo ki görsen kameraya çekesim var

Ev için olanlar büyük değil ki okuldakilerin çevre koruması falan var evdekiler de yok

Maşallah ne yazmışsın oku oku bitiremedim

kolay gelsin .iyi çalış kurtulkuzum
sagol tatlım
Cok sevindim canim gözün aydın

Insallah canim burda olun

Zati artık miraycan84 hafta içi eskisi kadar aktif değil
@abcde_123 bizi terketti
Durduk yere birilerine sitem edesim geldi
@su321 naber şekerim nasılsın?
Nişanlının iş olayı ne oldu ?
Tam açıyorum sayfayı okuyup bir şeyler yazıcam yeni iş arkadaşım geliyor kapatıyorum malum insanlara pek güvenilmiyor işyerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…