Dugunun ne zaman canim bnm adetimde dugune denk gelmisti ilac kullanarak halletmistm stres yapiyorsan eger o yuzdn gecikmis olabilirallah kolaylık versin canım
Hadi gözün aydın olmuşsun sonunda.
Benim de dün olmam gerekiyordu olmadım. Bir günlük gecikme bile yaktı beni. Düğüne denk geldi iyice. Mecbur ilaç kullancam düğünde.
canim menun harika ekmek yemiyormusunkızlar hepiniz bi yerdesiniz anlaşılan kendimi çok yanlız hissettim şu an. neyse ben yine de menümü ekleyim.
sabah : bir yumurta+kibrit kutus peynir+7 zeytin+yeşil çay
ara: bir fincan nescafe
öğlen : bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt
ara: bir fincan kahve+su+bitki çayları çorba oldum
akşam : bir tabak sebze çorbası+salata
toplam 770 kcal.nehirnil111
sabah yarım saat akşam bir saat yürüyüş
canim menun harika ekmek yemiyormusun
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
allah kolaylık versin canım nasıl hazırlanabildinmi çocuk falan da var ya
Olsun canım sen elinden geleni yaptığın sürece içini ferah tut Rabbim büyükSagolun canlarimdun basladim haziralnmaya yetismez ama olduğu kadar
Bayağı iyi gördüm seni bayağı bayağı hemdePazartesi 77.100
Salı 76.700
sagol tatlımkolay gelsin .iyi çalış kurtulkuzum
Evet yaa kızım evdeki kanepenin birini trambolin niyetine kullanıyor sırt dayanan yerinden de tutunup yapıyor öyle güzel sıçrıyo ki görsen kameraya çekesim varAy kızlar ben naptım bilmiyorsunuz :)
Hani okulda bi trambolinden bahsetmiştim ya ilk zamanlar. Onu sonunda denedim 2 gün önce falan. Çok eğlenceli. Evlenince alıcam yaaaa inanılmaz hoşuma gitti
Ev için olanlar büyük değil ki okuldakilerin çevre koruması falan var evdekiler de yokçorba yedim canım sıcak sıcak iyi geldi boğazlarım biraz acıyordu. ayranımı da içicem gece yatarken
ay yok kız çok güzel fırlatmıyor.zıp zıp zıplıyorsun kameralar olmasa her öğlen çıkar zıplarım valla spor niyetine
evet canım eve alıcam. bacakları sökülebiliyor ya . yatak altına falan girer kaldırmak istediğinde.
Acıkınca her şeyden az yiyor acıkmadan yemiyorCok haklisin canim erkek kardesin tatliyi hamur islerini yemeyi tamamen kestimi yoksa cani cektiginde azda olsa yiyormu tebrik ediyorm bu arada
Eski dost düşman olmazAlırım canım ne demek
Maşallah ne yazmışsın oku oku bitiremedimsana katılıyorum, hepimizin kilo aldığı zaman oluyo, burasının adı yarış olsada ben hiç ona takılmadım, veremesemde yazdım alsamda yazdım, kimseyle yarışacak durumun yok zaten, herkesin yaşantısı,bünyesi vs...farklı farklı
ayrıca aldı diye kimse kimseyi yargılamıyoki, kilo alana tek dediğimiz yediğini, içtiğini,sporunu,suyunu yaz, hatayı birlikte görelim, biz çok bildiğimizden mi tabiki hayır ama hep birlikte fikirden kuvvet doğurmak, cesaretimizi artırmak, devamlılığı devam ettirmek amacıyla...
başından beri diyorumsbeden iyiki burayı açmış, pek çok insan gibi benimde kilo vermeme vesile oldu,Allah ondan Bin kere razı olsun , dualarını kabul etsin, eşiyle kızıyla mutlu,huzurlu,sağlıklı, hayat nasip etsin ,bu dualar ona az bile çünkü ben bu kilolara burası olmasa hayatta inemezdim,zayıflamanın verdiği mutluluğa karşı ne duası etsem az bana göre, çünkü gerçekten zayıfladıkça çok şeyler değişti bende kısacası tarifi yok yani
işte bu yüzden @zambak86 cım, burası katı kurallı bi grup değil, kurallar basit her pzartesi kilo bildirmeyi ihmal etme yeter, tabiki aktif olmak devamlılık açısından çok çok çok büyük katkı sağlıyor o kesin ama her insanın yoğun dönemi oluyo, olabilir napalım yani yoğunuz diye zayıflamayalım mı, gel katıl bize birlikte zayıflayalım şekerim
sagol tatlımkolay gelsin .iyi çalış kurtulkuzum
Cok sevindim canim gözün aydınKızlaaarrrrr ben sahalara geri döndüüümmmm
Bugün sabah yasak kalktı dün bize de idareden yazı geldi apar topar geldik valla
Çok yorucu bi gün geçirdim ama artık öğrencilerime kavuşacağım çok şükür.
sbeden canım topiği çok ihmal ettim kusuruma bakma ama artık her daim buradayım.
Kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
nehirnil111 @DisiAnka @begum75 @minerva1988 @fiyonkbayan @zambak86 aklıma gelen nickleri yazdım aklıma gelmeyenler şu an kusura bakmayın kızlar.
sıkılastirma yaparben mutlaka 5 bin ve 6 bin yapıyorum günlük ama niyeyse hiç fayda etmiyo bana canım
Insallah canim burda olunCanım genelde sporun ilk haftası kilo e ölçülerde değişim olmuyo ama pes etmeyip devam edersen 2. Hafadan itibaren sonuç almaya başlarsın :)
Dün çok yoğundum tatlım. Galiba bugün de öyle olcam. Fırsat buldukça geliyorum beybi :)
Haklısın bitanem yaaaa ama biz geçen sene de burdaydık yine burdayız allahın izniyle :)
:) moral yok sikinti vs diyorumya bazen ondan zayifliyorum aslinda istahsizliktan. Sinavada ondan gec kaldim oldugu kadar artikBayağı iyi gördüm seni bayağı bayağı hemde
Tam açıyorum sayfayı okuyup bir şeyler yazıcam yeni iş arkadaşım geliyor kapatıyorum malum insanlara pek güvenilmiyor işyerindeZati artıkmiraycan84 hafta içi eskisi kadar aktif değil
@abcde_123 bizi terketti
Durduk yere birilerine sitem edesim geldi
@su321 naber şekerimnasılsın?
Nişanlının iş olayı ne oldu ?
Olsun canım sonuçta emek sarfediyorsun her şekilde iyi olacaktır inşallah:) moral yok sikinti vs diyorumya bazen ondan zayifliyorum aslinda istahsizliktan. Sinavada ondan gec kaldim oldugu kadar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?