Gecen kupayi aldim bakalim bu sefer almış miyim henuz bakmadim :)Olsun canım sonuçta emek sarfediyorsun her şekilde iyi olacaktır inşallah
Bende de oluyor öyle sıkıntılı durumlar eşim kızım vs. ama sen çok zor atlatıyorsun yapma öyle yıpratma kendini ucunda ölüm yok ya sağlık olsunKeşke 5 kilo alsaydimda sıkıntı olmasaydihatta 10 kilo
Olmaaz ogrendim bilee kacamaklar zaten caktirmadan emekleri hep ziyan ediyor bizde onlar yapmis olamaz diyoruz ama butun kabahat kaçamakların
:) sagol canim . Aileyle sıkıntı yokBende de oluyor öyle sıkıntılı durumlar eşim kızım vs. ama sen çok zor atlatıyorsun yapma öyle yıpratma kendini ucunda ölüm yok ya sağlık olsun
Sıkıntını karamsarlığını burda da yansıtmışsın yapma canım böyle kızına sarıl böyle durumlarda. Kimisi bildirim yapip gidiyor her zaman ki gibi. Kendilerini yorumlatmis oluyorlar kimseyle ilgilenmeden sadece kendilerinin fazla kilosu varmis gibi.. kimiside coktan pes etti. Bu gemi bi kac kisinin sirtinda yuruyor. Herkesin sorumluluk bilmesini yorum aldigi gibi insanlarla ilgili olup yorum yapmasını isterdim kimisi özverili kimisi bencil tutum sergiliyor.yazda geldi biraz daha issizlasir buralar. Diyecek çok sey varda gerek yok. Daha sonra da burayi begenmeyip kalan bi kac kiside gider. Sanki biz buranin parali daimi askeriyiz. Ben kimse kalmasa da yazar cizerim kilomu ama ilgisiz olanlarda giderse gitsin umrumda değil
Geçen hafta ben de yapmışım 5000-6000 ama aralıklı olunca faydasızben mutlaka 5 bin ve 6 bin yapıyorum günlük ama niyeyse hiç fayda etmiyo bana canım
Hoşgeldin can canKızlaaarrrrr ben sahalara geri döndüüümmmm
Bugün sabah yasak kalktı dün bize de idareden yazı geldi apar topar geldik valla
Çok yorucu bi gün geçirdim ama artık öğrencilerime kavuşacağım çok şükür.
sbeden canım topiği çok ihmal ettim kusuruma bakma ama artık her daim buradayım.
Kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
nehirnil111 @DisiAnka @begum75 @minerva1988 @fiyonkbayan @zambak86 aklıma gelen nickleri yazdım aklıma gelmeyenler şu an kusura bakmayın kızlar.
Yok canım bu sikintiyla karamsarlikla alakali değil. Sorumsuzluga umursamazliga kızıyorum gerçektenSıkıntını karamsarlığını burda da yansıtmışsın yapma canım böyle kızına sarıl böyle durumlarda
Maşallah maşallah Lesliler de yapılmıışKizlar gunaydin,
Dunku menum .
Sabah .1yumurta 1.5 dilim ekmek 2 kasik lor dereotu domates salatalik ,limonlu ilik su
Ogle .90 gr tavuklu salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara.2 ceviz 2 kuru kayisi
Aksam.7 kasik zeytinyagli fasulye ,1 kepce mercimek corba
Gece yatmadan 2 saat once i yesil erik yarim bardak sut
Spor olarakta 3 mil leslie
İnsanlardan çok şey beklemiyorum ya normalde de burdaki sorumsuzluğu da takmıyorum dolaylı olarakYok canım bu sikintiyla karamsarlikla alakali değil. Sorumsuzluga umursamazliga kızıyorum gerçekten
ama isim yazdirip bildirim yapmamak haber vermemek hakaret gibi saygısızlık sogudum gerçekten yeni kisi bile almak istemiyorum bu yuzdenİnsanlardan çok şey beklemiyorum ya normalde de burdaki sorumsuzluğu da takmıyorum dolaylı olarak
Selam Can'ım evde olmadığım için bildirim yapamadım kusura bakmaama isim yazdirip bildirim yapmamak haber vermemek hakaret gibi saygısızlık sogudum gerçekten yeni kisi bile almak istemiyorum bu yuzden
öperim gözlerindenZati artıkmiraycan84 hafta içi eskisi kadar aktif değil
abcde_123 bizi terketti
Durduk yere birilerine sitem edesim geldi
su321 naber şekerim nasılsın?
Nişanlının iş olayı ne oldu ?
Hosbuldukkk canimciimmmHoşgeldin can can
Allah razi olsun canim benim.sagol tatlım
Cok sevindim canim gözün aydın
Sagolasin canim benim.Canım çok sevindim gözünaydın hoşgeldinBen iyiyim çok şükür günleri kovalıyoruz işte Ramazan ayına girmeden kendimizi sıkmaya çalışıyoruz Sen neler yaptın
Harika bir menü canım afiyet olsun kalori oranında çok iyi sanırım aramızdan en iyisi
Sağol canımTüh senin kötü olmuş ya ben ilaç kullandığım için ayarlamıştım balayından dönünce anca olmuştu
Sagolasin canim benim.
Evet son 5 gün inşaallah ben de biraz mideyi kucultsem fena olmayacak
Afiyet olsun tatlim, cok güzel menün maşallahKizlar gunaydin,
Dunku menum .
Sabah .1yumurta 1.5 dilim ekmek 2 kasik lor dereotu domates salatalik ,limonlu ilik su
Ogle .90 gr tavuklu salata 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
Ara.2 ceviz 2 kuru kayisi
Aksam.7 kasik zeytinyagli fasulye ,1 kepce mercimek corba
Gece yatmadan 2 saat once i yesil erik yarim bardak sut
Spor olarakta 3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?