- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
Canm burdaymm cagri merkezinde calistgm icinsurekli tel3fondaym dolayisiyla cok dahil olamiyorum kusuruma bakmayinn elimden geldignce katilmaya calisiyorm ama inanin insanlarla ugrasmak okadar zorki kafami baska biseye veremiyormkızlar bugün herkese bişey olmuş. neden bu kadar sessiz burasınehirnil111 kuzum afiyet olsun menün gayet güzel yani. bal ve pekmez bir arada ağır olmuyo. çarpar sonra
sbeden , D demali begum75 (kız nerdesin sen hastamısın) ve geriye kalan herkez aloooo herkes nerde ya
ben mutlaka 5 bin ve 6 bin yapıyorum günlük ama niyeyse hiç fayda etmiyo bana canımooo super 11 bin oluyorsa. Ben bu ada 2 bin adimi gecemiyorum az kaldi ama 79 a
Saol canım ya 53.2 benin sürekli bi kere 53.1 gördüm sevindim ama geçti tabi o kadar çok istahim varki kilolu olan eşim bile yok artik diyor emzirince elim ayağım titriyor yani cani m bir şey istemiyor boyle bolca na çikolata tikiyorum agzima hayırlısı nolacak bilmiyorum benim kerata 3k gıda almiyor cok çabaladım neler yaptım minnacık aliyor alsa bile bana yükleniyor birde tombis biraz maşallah mecbur yiyorum buraya uğrayamıyorum çok yedigimden utanıyorum hemde bir cabam yok su aralar ama kızımın doğum gününde h3defime ulaşmak istiyorum bilmiyorum ne zaman yeniden başlarım hayırlısı birde adet hepinizi seviyorum allaha emanetsinizAtilmadin canim. Ye yee :) afiyet olsun bol su iç yerlesmez emziriyorsunya
İyidir bebiş şükür her şey yolunda gidiyor hatta yarın bomba gibi sporlarımla aranıza dönüyorum:))Zati artık @miraycan84 hafta içi eskisi kadar aktif değil
@abcde_123 bizi terketti
Durduk yere birilerine sitem edesim geldi
su321 naber şekerim nasılsın?
Nişanlının iş olayı ne oldu ?
biz iyiyiz canım topik bugün çok durgun. sen nasılsın. sakinleşmiş mi oralar. güvenlik falan ne durumda. ay aklım gidiyo valla bu durumu düşündükçe. dikkat et kendine kuzum Allah a emanet ol.Kızlaaarrrrr ben sahalara geri döndüüümmmm
Bugün sabah yasak kalktı dün bize de idareden yazı geldi apar topar geldik valla
Çok yorucu bi gün geçirdim ama artık öğrencilerime kavuşacağım çok şükür.
sbeden canım topiği çok ihmal ettim kusuruma bakma ama artık her daim buradayım.
Kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
nehirnil111 GonulSenligim begum75 minerva1988 fiyonkbayan zambak86 aklıma gelen nickleri yazdım aklıma gelmeyenler şu an kusura bakmayın kızlar.
Yani derin bi sessizlik hakim canım baya yerde kimlik kontrolü arama falan yapılıyor.biz iyiyiz canım topik bugün çok durgun. sen nasılsın. sakinleşmiş mi oralar. güvenlik falan ne durumda. ay aklım gidiyo valla bu durumu düşündükçe. dikkat et kendine kuzum Allah a emanet ol.
Kız azıcık yemişsin ya senkızlar hepiniz bi yerdesiniz anlaşılan kendimi çok yanlız hissettim şu an. neyse ben yine de menümü ekleyim.
sabah : bir yumurta+kibrit kutus peynir+7 zeytin+yeşil çay
ara: bir fincan nescafe
öğlen : bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt
ara: bir fincan kahve+su+bitki çayları çorba oldum
akşam : bir tabak sebze çorbası+salata
toplam 770 kcal.nehirnil111
sabah yarım saat akşam bir saat yürüyüş
Woooww süper
canım miraycan da atlıyedu bi ara çok faydasını görmüştü. Ben de atladım ama ben 1 hafta kadar atladım. Başka spor da yapıyordum o yüzden hangisi fayda etti bilemem. Ama jillian videosu içinde bile var ip atlama hareketi. Etkili olduğunu düşünüyorumKizlar daha oncede sormustum cevap yazan olmadi io atlayip faydasini goren varmiydi nekadar araliklarla nasil yapiyosunuz bilgi alabilirmiyim acaba ?
Canım genelde sporun ilk haftası kilo e ölçülerde değişim olmuyo ama pes etmeyip devam edersen 2. Hafadan itibaren sonuç almaya başlarsın :)O kadar egzersiz üstüne hala yerimde sayıyorum ya pes! Sporun ağrısından yürüyemiyorum bile ama kiloda bir değişim yok. :'( Maydanoz suyu mu kaynatıp içsem ne yapsam?
İki gündür kahvaltı olarak fırında yağsız yumurta yapıyorum, tuz miktarını azalttım ama hiç kullanmamaya alışmaya çalışacağım, su tüketimini arttırıp daha fazla yürüyüş yapmaya gayret edeceğim bakalım gelecek hafta bir değişiklik olacak mı?
Dün çok yoğundum tatlım. Galiba bugün de öyle olcam. Fırsat buldukça geliyorum beybi :)kızlar bugün herkese bişey olmuş. neden bu kadar sessiz burasınehirnil111 kuzum afiyet olsun menün gayet güzel yani. bal ve pekmez bir arada ağır olmuyo. çarpar sonra
sbeden , D demali begum75 (kız nerdesin sen hastamısın) ve geriye kalan herkez aloooo herkes nerde ya
Haklısın bitanem yaaaa ama biz geçen sene de burdaydık yine burdayız allahın izniyle :). Kimisi bildirim yapip gidiyor her zaman ki gibi. Kendilerini yorumlatmis oluyorlar kimseyle ilgilenmeden sadece kendilerinin fazla kilosu varmis gibi.. kimiside coktan pes etti. Bu gemi bi kac kisinin sirtinda yuruyor. Herkesin sorumluluk bilmesini yorum aldigi gibi insanlarla ilgili olup yorum yapmasını isterdim kimisi özverili kimisi bencil tutum sergiliyor.yazda geldi biraz daha issizlasir buralar. Diyecek çok sey varda gerek yok. Daha sonra da burayi begenmeyip kalan bi kac kiside gider. Sanki biz buranin parali daimi askeriyiz. Ben kimse kalmasa da yazar cizerim kilomu ama ilgisiz olanlarda giderse gitsin umrumda değil
allah kolaylık versin canımfinal sinavlarim Canim
Hadi gözün aydın olmuşsun sonunda.Topiğin vakası oldu resmen değil mi
Canım çok sevindim gözünaydın hoşgeldinKızlaaarrrrr ben sahalara geri döndüüümmmm
Bugün sabah yasak kalktı dün bize de idareden yazı geldi apar topar geldik valla
Çok yorucu bi gün geçirdim ama artık öğrencilerime kavuşacağım çok şükür.
sbeden canım topiği çok ihmal ettim kusuruma bakma ama artık her daim buradayım.
Kızlar sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
nehirnil111 GonulSenligim begum75 minerva1988 fiyonkbayan zambak86 aklıma gelen nickleri yazdım aklıma gelmeyenler şu an kusura bakmayın kızlar.
Harika bir menü canım afiyet olsun kalori oranında çok iyi sanırım aramızdan en iyisikızlar hepiniz bi yerdesiniz anlaşılan kendimi çok yanlız hissettim şu an. neyse ben yine de menümü ekleyim.
sabah : bir yumurta+kibrit kutus peynir+7 zeytin+yeşil çay
ara: bir fincan nescafe
öğlen : bir tabak kabak yemeği+bir kase yoğurt
ara: bir fincan kahve+su+bitki çayları çorba oldum
akşam : bir tabak sebze çorbası+salata
toplam 770 kcal.nehirnil111
sabah yarım saat akşam bir saat yürüyüş
Hadi gözün aydın olmuşsun sonunda.
Benim de dün olmam gerekiyordu olmadım. Bir günlük gecikme bile yaktı beni. Düğüne denk geldi iyice. Mecbur ilaç kullancam düğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?