♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim icin bu menu normal bi menu.
Senin boyunu kilonu bilmiyorum tabi egzersiz hayatinda var mi yada.
Eger korumadaysan bu ideal yok kilo baya vermem lazim diyorsan baya cok.
Amaannn anlatabildim mi bilmiyorum:))
Anladim sekercim ;) aslinda korumada değilim henuz. Ama cok da kalmadi vermek istedigim kilo hedefim 60 ti ama bilemiyorum belki 60 olunca inu 58 e falan çekerim. Boyum 1.65 bu arada, egzersiz nirmalde yapıyorum ramazanda olmadi ilk bi kaç gun haric.

Kızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Benim kilom 1 gece birden 2 kilo arttı. O da yetmezmiş gibi bir de pantolonların sıkmaya başladı hatta ayakkabım bile sıkıyor ayağımı. Sizce ne oluyor bana? Birden kilo mu aldım ki anlamadım. Regl haftama da daha var. o_O

Kızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Benim kilom 1 gece birden 2 kilo arttı. O da yetmezmiş gibi bir de pantolonların sıkmaya başladı hatta ayakkabım bile sıkıyor ayağımı. Sizce ne oluyor bana? Birden kilo mu aldım ki anlamadım. Regl haftama da daha var. o_O
ödem yapmışsın, regl den sonra inersin telaşlanma

benimde midem hala kötü :KK14:
ayy k.v. dende aç kalabilirsin gerçekten:skandal:, kesin yarınada misafiri vardır onlar için birşeyler yapmıştır ama size çıkarmaz dolapta durur :KK70:
Dün gidecektik dışarıdaymış bu akşama kaldı tahmin edebiliyorum ben ama neyse Allahtan oruçken insan iftarda pek bir şey yemiyor :KK70::halay:

Back
X