- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim sekercimBenim icin bu menu normal bi menu.
Senin boyunu kilonu bilmiyorum tabi egzersiz hayatinda var mi yada.
Eger korumadaysan bu ideal yok kilo baya vermem lazim diyorsan baya cok.
Amaannn anlatabildim mi bilmiyorum:))
evet kanımıza giriyor, şekerimizi yükseltiyorKanımıza giriyor![]()
Şuanda bütün suçu ona attıkevet kanımıza giriyor, şekerimizi yükseltiyorpis yutella
![]()
ödem yapmışsın, regl den sonra inersin telaşlanmaKızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Benim kilom 1 gece birden 2 kilo arttı. O da yetmezmiş gibi bir de pantolonların sıkmaya başladı hatta ayakkabım bile sıkıyor ayağımı. Sizce ne oluyor bana? Birden kilo mu aldım ki anlamadım. Regl haftama da daha var.![]()
o tabikide suçluŞuanda bütün suçu ona attık![]()
Canim kac kiloyla basladin diyeteCok teşekkür ederim canim.
Dedigin gibi birakmamakta yatiyor işin sirri. 3 hafta hic bi sey yemedim hala niye veremiyorum degil bunu gerekirse 1 yila yayip saglikli şekilde vermek
Yakında değil ki günüm, niye yapmış olabilirim acaba?ödem yapmışsın, regl den sonra inersin telaşlanma
Biz kanan masum canlılarızo tabikide suçlu,bizim ne günahımız var
![]()
bazen vücut yapabiliyo ne yedin içtin, bazen yediklerimizde tutabiliyo hatta regl den 10 gün öncede şişlik başlayabiliyo, mevsimlerde tuhaf oldu onunda etkisi olmuştur telaşlanmaYakında değil ki günüm, niye yapmış olabilirim acaba?![]()
hemde çok masumuzBiz kanan masum canlılarız![]()
Kalbimiz temiz Begüşhemde çok masumuz, safız biz iyi niyetliyiz
![]()
tertemiz,misss pakkKalbimiz temiz Begüş![]()
Bugün midem bir tuhaf akşama da kv deyiz aç mı kalacağım acep kafamda deli sorulartertemiz,misss pakk
yutellanın kandırmacalarına inanacak kadar tertemiz hemde
açlıktan ne yapacağımızı şaşırdık nehiirr![]()
benimde midem hala kötüBugün midem bir tuhaf akşama da kv deyiz aç mı kalacağım acep kafamda deli sorularNutiş ne yaptın bana böyle
![]()
Dün gidecektik dışarıdaymış bu akşama kaldı tahmin edebiliyorum ben ama neyse Allahtan oruçken insan iftarda pek bir şey yemiyorbenimde midem hala kötü
ayy k.v. dende aç kalabilirsin gerçekten, kesin yarınada misafiri vardır onlar için birşeyler yapmıştır ama size çıkarmaz dolapta durur
![]()