♥haftalık kilo verme yarışması♥

İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon yoğurtlu makarna + 1 kupa coca cola zero - 454 kalori
Ara; 5 ad.erik - 33 kalori
Sahur; 2 ad.yumurtadan omlet + yarım salatalık kabuksuz + yarım dilim beyaz peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 tatlı kaşığı nutella + 1 fincan şekersiz çay - 344 kalori

Toplam kalori: 831

Spor; 40 dakika yürüyüş

begum75 begum75 bayan_balon bayan_balon @DisiAnka

İftar; Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon yoğurtlu makarna + 1 kupa coca cola zero - 454 kalori
Sahur; 2 ad.yumurtadan omlet + yarım salatalık kabuksuz + yarım dilim beyaz peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 tatlı kaşığı nutella + 1 fincan şekersiz çay - 344 kalori

Spor; 40 dakika yürüyüş

nehir iftarın biraz vitaminsiz olmuş yani makarna yerine sebze yemeği, yada proteinli bişeyler daha iyi olurdu

domates çorbasını bitiremedik bizde iç iç bitmedi :KK70:

nehir iftarın biraz vitaminsiz olmuş yani makarna yerine sebze yemeği, yada proteinli bişeyler daha iyi olurdu

domates çorbasını bitiremedik bizde iç iç bitmedi :KK70:
Kuzu dün kv ye gidecektik iftara o da geç dönecekmiş o yüzden dün akşamı atlatmak için yaptım öyle taze fasulye vardı ekşimiz kaldık öyle :KK70:2 tane köfte yemiştim bak unutmuşum:rapci:Bu akşam gideceğiz kv ye :ıslık:

Ayy canim Allah korusun ben olsam heralde direk suya sokardim soguga yakin suya.. gercekten korkunc bi an yasamissin. Allah tekrarindan korusun ates oyle aniden firliyor malesef. Suan nasil oğlun
onu düşündüm de düşmez falan geç kalırım hastaneye diye tereddüt ettim karar vermek zor ama o anda tabi. şuan iyi canım şükürler olsun çok sağol

ahh bu çalışan annelerin derdi ne yaa, benim oğlumda ilkokul 1 den beri kendisi kapıyı açıp eve gider üstünü değiştirir sokakta oynamaya çıkardı,işten geldiğimde bakardım ki çapaçul giyinmiş,üstü başı pis aç karnına oynuyo sokaklarda, zoruma giderdi,bak yazarken bile boğazım düğümlendi gözümden yaşlar geldi,şimdi büyüdü çok şükür ama istediğim gibi bakamadım iyi anne olamadım hep içim yanmıştır bu konuda :KK42:
Rabbim yardımcın olsun,çalışan tüm annelerin de tabikide :dua::dua::dua:
sağol teşekkürler . kıyamam ya 1. sınıfta iyi başarmış kapıyı açmayı falan.senin neler yaşadığını tahmin ediyorum. iyi atlatmışsın. niye iyi anne olmayasın seçim şansın mı vardı? mecbur kaldın bırakmaya şartlar başka olsaydı farklı olurdu. herşey onlar için. onlar için çalışıyoruz. üzülme. anlıyorlar zamanla onlarda bunu.

sağol teşekkürler . kıyamam ya 1. sınıfta iyi başarmış kapıyı açmayı falan.senin neler yaşadığını tahmin ediyorum. iyi atlatmışsın. niye iyi anne olmayasın seçim şansın mı vardı? mecbur kaldın bırakmaya şartlar başka olsaydı farklı olurdu. herşey onlar için. onlar için çalışıyoruz. üzülme. anlıyorlar zamanla onlarda bunu.
kesinlikle haklısın ama bazı şeyler insanın içinde yer ediyo işte :(
hep istemişimdir sıcacık evde ben karşılıyım oğlumu sofra kurulu olsun gelir gelmez sıcacık yemeklerle karnını doyursun, sakin huzurlu bir evde ödevlerini yapsın.....
ama dediğin gibi şartlar böyle olmadı, bunada şükür tabiki :dua:

Spor; 40 dakika yürüyüş

1 tatli kaşığı nutella degil bir kavanoz nutella diyeceksin:))
Afiyet olsun bebis

1 tatli kaşığı nutella degil bir kavanoz nutella diyeceksin:))
Afiyet olsun bebis
Nutellayı çok seviyorum ama niyeyse bizde çok yenmiyor ya 1 kavanoz ne zaman aldık hatırlamıyorum duruyor öyle bundan önceki eşimine ekmek arası yapıp iş yerine gönderirdim biterdi şimdi kahvaltıda yani Ramazanda sahurda bir kaç çatal anca alınıyor kalıyor:KK53:

Eminim çalışıyor olsaydim bende verirdim.hareketsizim dengede tutuyorum bu ara
Kiz hareket olmasa ben bu yenemle zaten 10 kilo rahat alirdim.
Aslinda sen cok yürüyüş de yapiyorsun kuzum ya niye gitmiyor kilolar anlamadim.
Hani hem saatlerce yürü hem araba ittir o kalorinin ikiyle carpilmasi lazim

Nutellayı çok seviyorum ama niyeyse bizde çok yenmiyor ya 1 kavanoz ne zaman aldık hatırlamıyorum duruyor öyle bundan önceki eşimine ekmek arası yapıp iş yerine gönderirdim biterdi şimdi kahvaltıda yani Ramazanda sahurda bir kaç çatal anca alınıyor kalıyor:KK53:
Ben de ramazan girerken almıştım bak iki hafta oluyo hic yemedim. Bi yersem kasiklicam biliyorum:)

bizde büyük kavanoz 1 günde biter, yıllardır almıyodum zararlı diye, çekiliş var diye geçen almıştım dahada uzun süre almam çünkü bende dün akşam birkaç küçük kaşık yedim ekmeksiz hemde, midemi mahvetti:KK12::63:, hala midem ağrıyo ramazanın başından beri böyle olmamıştı midem :kusmuk:

Ah bu iftar davetleri , pilavdan yirttim ama tatliya dayanamadım ilk tatlimi uedim kizlar:110::dondurma: menume geceyim en iyisi.

Sahurda meyve tabagi yaptim 1 dilim karpuz 1 dilim kavun ve 1 barsak tarçınlı sut. Dun akşamki iftarda da sadece corba ve turku yedigim için bugun tartıdaki rakamlar benim icin harikaydı. Sahurda dikkat etmek iyi ama inun incesinde iftarda da dikkat etmissem harika oluyor. Neyse gelelim iftara.
Bugun davetliydik. Yarim kase mercimek corbasi ictim ardindan normal bur porsiyon kuru fasulye yedim . Pilav vardı ama almadim. 4 parça küçük lokmalar şeklinde tavuk göğüs pane yanina 3 kaşık yogurtlu kabak kizartma aldim. Yemegimi boyle tamamladim . Ha bu arada 2 lokma ramazan pidesi bandim kuru fasulyenin suyuna:bicak: ilk ekmegimi de yemis oldum ramazandan beri. Tatli olarak ise suktan sarmasi ya da saray lokumu mu ne deniyor bu puding icinde krem santi sariyorsun hindistan cevizi ile ondan kucuk bir dilim yedim . Ekmek ve tatli olmasaydi ya da en azindan 1 lokma ile sınırlı kalsaydi daha iyi olacaktı. Neyse arada olur böyle o_O:halay:
Benim icin bu menu normal bi menu.
Senin boyunu kilonu bilmiyorum tabi egzersiz hayatinda var mi yada.
Eger korumadaysan bu ideal yok kilo baya vermem lazim diyorsan baya cok.
Amaannn anlatabildim mi bilmiyorum:))

Dün okulca iftara gittik kizlar cok güzel gecti baya eglendik güldük
Yedim tabi yemesine hic kasmadim ama acaip yürüdüm ya
Sahurda 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 zeytin bi kac dilim domates
Iftarda yarim kase ayran aşı, 1 hurma, bir tabakta pilav kavurma sebze kizartmasi ve yarim bardak ayran
Sporum da
2.5 saat yürüdüm 15.000 oldu adimim normal aktivite harici

kızlar merhaba napıyosunuz hepiniz iyisinizdir inşallah. bu ara pek girmiyorum kilo bakımından kendimi iyi hissetmiyorum galiba ramazandan sonra başlarım yeniden. sanki çok kilo vermişim gibi.
aranızda bursa gemlik, bolu gerede ya da ordu ünyede yaşayan varsa oralar nasıl bana bi deyiversin olurmu hani çocuklar için iyi olurmu bilemedim. bi tayin durumum varda. hepinizi çok seviyorum. :KK15:

Ben de ramazan girerken almıştım bak iki hafta oluyo hic yemedim. Bi yersem kasiklicam biliyorum:)
İnsan durduramıyor kendini değil mi ben bisküvi üzerine sürüp yemeyi çok seviyorum özellikle burçaklara:KK53:
bizde büyük kavanoz 1 günde biter, yıllardır almıyodum zararlı diye, çekiliş var diye geçen almıştım dahada uzun süre almam çünkü bende dün akşam birkaç küçük kaşık yedim ekmeksiz hemde, midemi mahvetti:KK12::63:, hala midem ağrıyo ramazanın başından beri böyle olmamıştı midem :kusmuk:
Bende sahurda yedim ya ekmeksiz midem o yüzden mi bir tuhaf ve sanki erkenden susadım ben:bicak:
Dün okulca iftara gittik kizlar cok güzel gecti baya eglendik güldük
Yedim tabi yemesine hic kasmadim ama acaip yürüdüm ya
Sahurda 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 zeytin bi kac dilim domates
Iftarda yarim kase ayran aşı, 1 hurma, bir tabakta pilav kavurma sebze kizartmasi ve yarim bardak ayran
Sporum da
2.5 saat yürüdüm 15.000 oldu adimim normal aktivite harici

Afiyet olsun canım yürüyüşle eritmişsindir onları zaten zararlı bir şey yok pilav dışında o da olsun:halay:

İnsan durduramıyor kendini değil mi ben bisküvi üzerine sürüp yemeyi çok seviyorum özellikle burçaklara:KK53:

Bende sahurda yedim ya ekmeksiz midem o yüzden mi bir tuhaf ve sanki erkenden susadım ben:bicak:

Afiyet olsun canım yürüyüşle eritmişsindir onları zaten zararlı bir şey yok pilav dışında o da olsun:halay:
evet evet susatıyo, ben iftardan sonra yedim sahurda dilim damağıma yapışmış gibiydi, içtim suyu içtim suyu , sonrada wc ye taşınmaktan uyku uyuyamadım yine esnemekten çenelerim ağrıdı

kızlar merhaba napıyosunuz hepiniz iyisinizdir inşallah. bu ara pek girmiyorum kilo bakımından kendimi iyi hissetmiyorum galiba ramazandan sonra başlarım yeniden. sanki çok kilo vermişim gibi.
aranızda bursa gemlik, bolu gerede ya da ordu ünyede yaşayan varsa oralar nasıl bana bi deyiversin olurmu hani çocuklar için iyi olurmu bilemedim. bi tayin durumum varda. hepinizi çok seviyorum. :KK15:
gel gel aksattıkça daha çok salıyoruz,neden böyle oldu bakalım, k.hidrat yememeye çalış
tayin için bursa en güzeli,büyük şehir çocuların eğitimi açısından da iyi olur ama küçük şehirlerde de geçim daha kolay,gerçi marketler artık heryerde aynı ama büyük şehirin imkanları çok olduğundan harcamada ister istemez artıyo

Back
X