amann sizde zorla mı gidiyonuz kadına bırak o çağırsınDün gidecektik dışarıdaymış bu akşama kaldı tahmin edebiliyorum ben ama neyse Allahtan oruçken insan iftarda pek bir şey yemiyor
Ne bileyim ne zamandır gitmiyorduk bir gün orada iftarı açalım dedik aileler arasında öyle çağırması gerekir mi kaç haftadır diyordu eşime gelin diyeamann sizde zorla mı gidiyonuz kadına bırak o çağırsın
sen iftarda yemiyor olabilirisin ama açken ben ben değilem
Ne bileyim ne zamandır gitmiyorduk bir gün orada iftarı açalım dedik aileler arasında öyle çağırması gerekir mi kaç haftadır diyordu eşime gelin diye
Ben çok abur cubur yemek istiyorum ama yemekten sonra hiç hevesim kalmıyor dün mesela 1 kase çekirdek çıtlayıp kola içmek istedim ama olmadışuanda çok istiyorum
Yediklerim çok bitkisel şeylerdi, şişkinlik yapmazlar. Belki de evet olabilir. 1 gün oruca ara vereyim yarın da belki düzelir.bazen vücut yapabiliyo ne yedin içtin, bazen yediklerimizde tutabiliyo hatta regl den 10 gün öncede şişlik başlayabiliyo, mevsimlerde tuhaf oldu onunda etkisi olmuştur telaşlanma
zorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiçYediklerim çok bitkisel şeylerdi, şişkinlik yapmazlar. Belki de evet olabilir. 1 gün oruca ara vereyim yarın da belki düzelir.
çağırması gerekmez tabikide, hani aç kalabiliyosunya ondan dedim,hani davet ettiğinde en azından belki özenir diye
çekirdek ve kolayı bugün yapabilirsin gibime geldi
benim hala midem çok kötü,yanıyo ağrıyobişey yemekten ziyade ilaç alıp rahatlatmak istiyor canım
oyy oyy oyy kalbi temiz arkadaşım benimOrası öyle de bu sefer ne arıyorum ne haftalardır gidiyoruz çok ayıp oluyor diye bari Ramazan gidelim diye düşündüm bizimkilere gidiyoruz eşim için ayıp olmasın dedimTemiz kalpliyim bak Beğüş
Yanma bende de var ya inşallah başım ağrımaz
oyy oyy oyy kalbi temiz arkadaşım benimsenin iyi niyetli olduğunu biliyorum ben
arayı uzatmadan aramak yada gidip ziyaret etmek lazım zaten, eşinin yapmadığını mecbur sen tamamlıyosun, iyide yapıyosun
inşallah ağrımaz canım
fazla yorma kendini kafanı zorlayıcı işler yapma
o kötü işte, bulmuşler senin gibi cimcime tatlış becerikli gelini de, sen fazla gelmişsin kuzum onlara boşver seni takmayanı sende takmaSağol kuzum
İşte sana ne kadar değer verilmese de kendini kötü hissediyorsun yanlış yapıyorsun gibi geliyor yoksa beni de çok takan yoktur yani
İnşallah canım zaten biraz geç gideceğiz alışveriş yapacağım önce kendime o yüzden çok yardım etmeyi düşünmüyorum kv ye iş yerinde de rahatım Ramazan ayı girdi sakiniz sıkıntıdan patlıyorum hatta
o kötü işte, bulmuşler senin gibi cimcime tatlış becerikli gelini de, sen fazla gelmişsin kuzum onlara boşver seni takmayanı sende takma
ne güzelaman böylede gider inşallah, işler sakin olsunda rahat tut orucunu, çünkü ister istemez eve gidince ezik oluyo insan bide yemek,iş,güç, mahvediyo işyerinde otururken dinleniyo insan
bende ramazanın başından beri rahattım, yarından itibaren yoğun bir sürece giriyorum, umarım kazasız atlatırım yardıma gel nehirim
aynen öyle bazılarına eli maşalı lazımSağol kuzucum o senin güzel bakışınBazı insanlara daha fettan birileri lazım
Evet rahatım çok şükür arada oluyor ama olsun ne yapalım buna da şükürİnşallah atlatırsın canım gelirim tabi boş boş oturuyorum zaten
Ne kadar ayırdın kız Kemal Sunal'ın filmindeki gibi bütün dosyaları önüme koyma sonraaynen öyle bazılarına eli maşalı lazım
tamam bekliyorum senin işleri ayırdım kenara elimi sürmüyorum,ona göre gelip yapcan haaa
Ne kadar ayırdın kız Kemal Sunal'ın filmindeki gibi bütün dosyaları önüme koyma sonra
Seni seni
süprüüzzz,gelince görersin
farkındayım nehirim ama olsun başka türlü vakit geçmiyo napalımSeni seniYalnız oruç başımıza vurdu sadece biz konuşuyoruz farkında mısın
Bende çok sıkılıyorum Begüş keşke yanyana olsaydıkfarkındayım nehirim ama olsun başka türlü vakit geçmiyo napalım
hem benim burda iş arkadaşımda yok odada yanlızım sıkılıyorum ben
ayy evet yaa ne güzel olurduBende çok sıkılıyorum Begüş keşke yanyana olsaydık
Tek kızım burada zaten bütün gün neredeyse yalnızım bazen Müdürüm oluyor o kadar herkes olsa da 5 erkek tek kızayy evet yaa ne güzel olurdu
bende farklı değilim senden 2 bayanız odalarımız farklı ama görüşmüyorum onunlaTek kızım burada zaten bütün gün neredeyse yalnızım bazen Müdürüm oluyor o kadar herkes olsa da 5 erkek tek kız
Niye öyle acaba erkek daha fazla ağırlıkta bizim yan firmamızla aynı bahçedeyiz oranın %90 nı bayan ama gün içerisinde o binaya gidersem görüyorumbende farklı değilim senden 2 bayanız odalarımız farklı ama görüşmüyorum onunlabiraz seviyesiz kendisi onun harici bizdede hep erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?