Şimdi servisten bildiriyorumGayet güzel canım afiyet şeker olsunDondurma bugün canım çok çekti eve giderken yemezsem akşam gözüm açık gidecek
Evde kutu var en sevdiğimden ama ben magnum istiyorum şuandaŞimdi servisten bildiriyorum
Tövbe kız yersin.akşama nolcek olmadi k.valdeye giderken kutuda al getir
Gayet güzel canım afiyet şeker olsunDondurma bugün canım çok çekti eve giderken yemezsem akşam gözüm açık gidecek
Dondurmayı bende çok seviyorumGayet güzel canım afiyet şeker olsunDondurma bugün canım çok çekti eve giderken yemezsem akşam gözüm açık gidecek
Sevilmez mi hiçDondurmayı bende çok seviyorum
Havamız batsın nehirimEvde kutu var en sevdiğimden ama ben magnum istiyorum şuandaTrileçe de istiyorum şuanda herşeyi yemek istiyorum Servisten bildiriyorsun he havan çok iyi bende oturduğum koltuktan bildiriyorum ofisteyim
Aynen hele sıcak havalardaSevilmez mi hiç
Bademli mi en bi sevdigim şimdi içimi yaktın kesin eksilecekHavamız batsın nehirim
Magnummu bide bademli olcek, sen en iyisi ye bugün biyerlerin eksilmesin
Aynen hele sıcak havalarda
Haklısınız suyu bile o kadar içmiyorum bu sıcaklardaBademli mi en bi sevdigim şimdi içimi yaktın kesin eksilecek
En güzel dondurma gidiyor tabi
Bende Ramazan ayında hiç içemiyorum günde 1 lt bile etmiyor normalde 2-2,5 muhakkak içerdimHaklısınız suyu bile o kadar içmiyorum bu sıcaklarda
Ben sanırım günde 1 lt bile içmiyorumdur aslında içmek lazım suyla aram yok pekBende Ramazan ayında hiç içemiyorum günde 1 lt bile etmiyor normalde 2-2,5 muhakkak içerdim
Su çok yararlı kesinlikle içmelisin canım ben oruçtan dolayı içemiyorum ama suyu çok severim ofisimde hep masamın başındadır sağ elimin yanındadır içerim sürekliBen sanırım günde 1 lt bile içmiyorumdur aslında içmek lazım suyla aram yok pek
Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları dediğiniz gibi kendimi suya alıştırsam çok iyi olacakSu çok yararlı kesinlikle içmelisin canım ben oruçtan dolayı içemiyorum ama suyu çok severim ofisimde hep masamın başındadır sağ elimin yanındadır içerim sürekli
Alıştır canım olmadı için limon ekle öyle ferahlıkta veriyorAllah kabul etsin tuttuğunuz oruçları dediğiniz gibi kendimi suya alıştırsam çok iyi olacak
Daha önce içmiştim limonla denemiştimAlıştır canım olmadı için limon ekle öyle ferahlıkta veriyor
Yokrucabegum75 .!.:zorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiçvarsın olan ödem olsun, gider nasılsa,hem özel günde mecbur ara veriyoruz zaten
sen iftardan önce tartıl bakalım kaç gelceksin
Yok arayi baska bir sebebtenzorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiçvarsın olan ödem olsun, gider nasılsa,hem özel günde mecbur ara veriyoruz zaten
Yok baska bir sebepten dolayi ara vericem ama odem de geciyor mu diye bakicam :)zorunluluğun yoksa oruca ara verme,hem ödem oldu diye oruca ara verilir mi hiçvarsın olan ödem olsun, gider nasılsa,hem özel günde mecbur ara veriyoruz zaten
Sakın bunu yapma arkadasim bu benim en buyuk hatamdir neyse ki ramazan geldi toparladim . Ne de olsa aliyorum deme neden aldim ve gitmiyor de belki kg degil onlar, belki susuz kaldi vücudun biraz fazla su tüketmeye çalış zorla biraz, ya da adetin yakindir odem toplamissindir.cay kahve tüketiyorsan icme bi kac gun . Hemen titre ve kendine gelSalı gününden beri 64,4 olarak çıkıyor kilom. Kafayı yicem, 1 günde fırladı kilom inmiyor da. Ben de ne de olsa alıyorum diye bu akşam önüme geleni yiyorum valla.
Bugunku menum :
Sahurda 1 dilim karpuz, 1 bardak sut+4 kaşık musli.
Iftar: 3 tane hurma, 1 tabak türlü, 2 dilim sodali peynirli tepsi böreği1 dilimle kalsaydim iyiydi,1 bardak ayran, yarim iceberg limonlu.
Bugun boyle biter. Sahurda ne yerim ya da yer miyim su an onu dusunuyorum cunku yedigim 2 dilim borek hem mideme hem vicdanima oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?