Neden ağrıyor ki acaba varis var mı canım sende3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor
Yemeye vakit bulamıyorum ben ya şeftali kiraz yeni dünya aldım ama zaman yok hemen şişiyorumbende genelde karpuz yiyorum ama dün basladm sirf sağlık icin cesit cesit meyvelerden yiyorum ölçülü. karpuz kabizlik yapar diyorlar ama ben farketmedim. bu hafta memlekete gidiyorum orada seftali kiraz dut üzüm ağacı var yicem de yicem
Alayım gelene gidene sevgilime yedireyim bencealki nefsinden kurtul yoksa alana kadar akkinda kalabilir al ve kurtul rahatla :)
şimdilik yok ama babamda var. bide yagmur yagmadan once agridan bacagim kopar ama yilda bir iki kere anca agrir. önceden göl kenarinda oturuyrdk cocukken daha cok agrirdi. bu arka agri hayatimda 3. oluyo kaslarim susuz kaldiginda bir zorlanma.sonrasi olusuyr of ofNeden ağrıyor ki acaba varis var mı canım sende
iftari az yapiyorum sismiyrmYemeye vakit bulamıyorum ben ya şeftali kiraz yeni dünya aldım ama zaman yok hemen şişiyorum
Romatizma belirtileri gibi aynen dediklerin.şimdilik yok ama babamda var. bide yagmur yagmadan once agridan bacagim kopar ama yilda bir iki kere anca agrir. önceden göl kenarinda oturuyrdk cocukken daha cok agrirdi. bu arka agri hayatimda 3. oluyo kaslarim susuz kaldiginda bir zorlanma.sonrasi olusuyr of of
Ben de sahura kadar uyumuyorum karpuzu 12 gibi yiyorum.iftari az yapiyorum sismiyrm
Evet ben de incire başladım meyvesiz olmayacak galibailk gunler normal canim. ama bende olmadi meyve yiyorum posalar iyi geliyor. :)
oyle yapiyorum canm suyada özen gstyrm sagolRomatizma belirtileri gibi aynen dediklerin.
Sen proteine ağırlık ver o zaman
Yaaa benıde alın son olsun
3 gündür belim ve dizim arka tarafi boydan boya agriyor. bugun resmen agridan sabit duramıyorum..benim eskiden titresimli bel kemerim vardi o aklima geldi 2007 de almistim. çıkardım. iyi geldi.
zayiflatiyor vs pek inandirici gelmiyor ama kizlar acaba sıkılastirma özelliği var midir sizce. kan dolaşımını o bölge de cok arttiyor bu sebeple kasindiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?