♥haftalık kilo verme yarışması♥

Neden ağrıyor ki acaba varis var mı canım sende

Yemeye vakit bulamıyorum ben ya şeftali kiraz yeni dünya aldım ama zaman yok hemen şişiyorum

Neden ağrıyor ki acaba varis var mı canım sende
şimdilik yok ama babamda var. bide yagmur yagmadan once agridan bacagim kopar ama yilda bir iki kere anca agrir. önceden göl kenarinda oturuyrdk cocukken daha cok agrirdi. bu arka agri hayatimda 3. oluyo kaslarim susuz kaldiginda bir zorlanma.sonrasi olusuyr of of

Romatizma belirtileri gibi aynen dediklerin.
Sen proteine ağırlık ver o zaman

Hedeflerime ulaşmadan silmeyecegim bu tarihleri gözümün önünde dursun gıcık olayım.Bogazimi tutarsam geçmişi kurtarabilirim..
____________17.haziran 76.700
____________18.haziran 76.800
____________19.haziran 77.700
____________20.haziran 78.800
____________21.haziran 76.300

16 haziran 》hedef 》75.400__
18 haziran 》hedef 》75.000__
22 haziran 》hedef 》74.000__
24 haziran 》hedef 》73.600__
26 haziran 》hedef 》73.000__
28 haziran 》hedef 》72.600__
30 haziran 》hedef 》72.400__

İftarda dışardaydım çorba dışında da bir şey yediğimden acıkmadım sahurda anca bu kadar yedim. O da gündüz sıkıntı çekmeyeyim diye yedim zorla.
dün akşam İftarda iftariyelik peynir domares salatalık , ezogelin çorba.tavuk sote ,süzme yoğurt,az kızarmış ekmek

SAHUR
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Çay

15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
18.06 ----> 54,1
19.06 ----> 53,9
20.06 ---->53,8
21.06 ----> 53,5

İftarda ne yiyeceğim belli onu da yazayım ben :)

İFTAR
yayla çorbası
salata
dondurma
1 bardak meyve hoşafı (içebilirim kesin değil )

sbeden cim ayın 19 u ve 20 sinde kilon bir yükselişe geçmiş ama bugün birden düşmüş ödemdi heralde. iyi toparlamışsın ama hedeflerinden uzaksın

Yaaa benıde alın son olsun

şanslısın almış seni sbeden :)
ama daimi ol tamam mı

bizde de var titreşimli kemer. hiç düzenli yapmadım sonucu nedir bilmem ama evet kan dolaşımını hızlandırdığı için kaşınmaya başlıyorsun selülit bölgesine uygulamak lazım aslında. malum sülülütlerin sebebi kan dolaşımının olmaması

S benden canim. Ağrılarının nedeni kalsiyum eksikliği olabilir canim. Nerenin ağrıdıgini tam anlamadim ama kalca ve bacaj tarafinda kramplar olmasi kalsiyum eksikligindendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…