♥haftalık kilo verme yarışması♥

Göbek için plates şart başka türlü gitmiyor o
iyice zayifliyimda en son şekillendirme yapacam gobek her turlu halledilirde gogusler mahvoldu eskiden 80,kullaniyrdm. simdi 95 kocman eve sarkti emzirmekten ve kizim tarafından hirpalanmaktan bazen yastik niyetine kullanilmaktan buna da çare var mi

Ya biz yıllardr birlikteyiz maaşallah diyeyim 6 yıl oldu.
İkimizde daha konuşmadan birbirimizin ne tepki vereceğini biliriz ama gel gör ki şu huyundan vazgeçmiyor. Ben de dik başlıyımdır
maşallah bizde ayri illerde 8 sene konusup evlendik. cok merhametli ve comertler dik baslilikta pes etmiyorlar biraz alayli sekilde elestirmekte huyudur

Valla nette geçen yıl şöyle bi video izlemiştim.
İki elini göğüs hizasında birleştiriyor parmakları birbirine geçir. Sonra olabildiğince sık ellerini.Böyle yaparken göğüs kasları da sıkılaşıyor günde 20 30 kez yap aklına geldikçe belki faydası olur

maşallah bizde ayri illerde 8 sene konusup evlendik. cok merhametli ve comertler dik baslilikta pes etmiyorlar biraz alayli sekilde elestirmekte huyudur
Bizde üni de tanıştık sonra ben atandım o atanamadı falan derken ancak resmiyete dökebildik.
Evet ya çok çok çok cömert hem de merhametli valla resmen tarif ediyorsun

aslinda bende biliyorm bir kac hareket.uygulamaya baslayacagim. gercekten sıkıntı oluyor. fazla gevsek ve sarkik sagol canim o harekete de bakarim

Bizde üni de tanıştık sonra ben atandım o atanamadı falan derken ancak resmiyete dökebildik.
Evet ya çok çok çok cömert hem de merhametli valla resmen tarif ediyorsun
esim bana haslik yollardi yürüyüş bandi almıştı pc almıştı sevgili degilde es gibiydik. beni öyle sahiplenmisti. yillardir ufacik bir güven sorunu yaşamadım.o derece güven verir ki ben supheci insanlara pek guvenmeyen yapidayken uzaar gider iste cift karakterli bazen sasirtiyro

Rabbim saygıyı güveni azaltmasın inşallah bunlar olmazsa olmazlar

Aa bak doğru şişkinlik çok yapıyor ilk 10 günden sonra alışıyormuş vücut, ekmek de tüketmiyorsun az yiyorsun ay bittiğinde tartıda gördüğün rakam seni mutlu edecektir
alisma sureside uzunmus :) umarim mutlu olurum. ve umarim sende mutlu olursun
Rabbim saygıyı güveni azaltmasın inşallah bunlar olmazsa olmazlar
amin.

ben baklavadan bir catal bile alamzdim sevmezdim serbetli tatlilari agir keskin esim yüzünden bi sekilde evlennce alistim neyseki tatli az aliyr artik
ben de eşimin akşam çayla yemek için getirdiği şerbetli tatlılar yüzünden aldım çok kilo. tabi herşeyi ona bağlamak haksızlık olur ben de gırtlağımı tutmayı bilseydim di mi

Dogru tespit canim:)
Cok şükür seker yok ama ara ara denge bozuluyor. Benim cok asiri yeme ataklarimin olmasi emzirmemden ve hala adet olamammdan kaynaklaniyor gibi.
Iftarda az sahurda cok yiyorum. Ekmek iftarda yemem ama sahurda canim istedigi kadar yiyorum ama mide zaten dolu oldugu icin cok yiyemiyorum. Eskisi kadar. Ve iki çocukla pek oturamiyorum yatamiyorum.hareketliyim yani.

Ah ah dedigin gibi canim bir tatliyi hayatimdan cikarsam tamam dir. Ama emzirme bitene kadar cikartamam gibi.
ya da adet olana kadar dun bile 2 kase sutlac ve 1 şeker pare yidim.

Ramazan bana yaramadı. Kilo alanlardanmışım. Yapacak bişey yok simdide ramazan bitsin diye bekleriz
bende 2 gün metebolizmam çalışıyordu biraz kilom azalmıştı,şimdi 2 affedersin wc'ye gidemiyorum kilom sabit hatta artabilir ben de her ramazan kilo alırım resmen metebolizma duruyor ne yapsam da çalışmıyor

bende 2 gün metebolizmam çalışıyordu biraz kilom azalmıştı,şimdi 2 affedersin wc'ye gidemiyorum kilom sabit hatta artabilir ben de her ramazan kilo alırım resmen metebolizma duruyor ne yapsam da çalışmıyor
ben hic kilo aliyrmuyum bilmiyrm dikkat etmemistim önceden. kilom geri düzelmeye başladı :) sahurda da sadece 3 yumurta az kiraz yarim seftali yedim yani dikkat ediyrm umarim ise yarar bugunden itibaren zayiflamaya baslayacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…