♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlaaarrr cok sukur bugunu de bitirdik rabbim kabul eylesin. Gelelim menu ve spora... Sahurda peynir domates ve kizarmis ekmek yedim. Iftarda 4 kasik tavuk sote ve 2 tane sekerpare. Spor iseeee.... 100 sguat ve 1 saat 45 dakika yuruyus. Bugun tartildim da kilo vermisim ben.

aa kaç olmuşsun :) normalde sen korumak istiyordun demi hedefine ulaşmıştın :)

kızlar napıyosunuz bakalım? ben az önce biraz çikolata yedim. günah çıkartayım dedim

bendensin canim bende 1 avuc balık kraker yedim:)

Kizlar okuyorum ama yorum yapamiyorum, malum haftasonu. menumu yazip kaciyorum
dun iftar
5 kanat
1 but
salata
3 dilim ekmek
1 bardak zero

ara
1 buyuk dilim tiramisu
cay

sahur
1 kupa sut
1 dilim ekmek
yarim kk beyaz peynir

Sahurda iyi dengelemissinde canım ekmek kepek ekmegi mi pide mi?

sbeden cim ayın 19 u ve 20 sinde kilon bir yükselişe geçmiş ama bugün birden düşmüş ödemdi heralde. iyi toparlamışsın ama hedeflerinden uzaksın
evet canim hem ödemdi hemde sahurnve iftarda az yiyorum. cok meyilliyim kilo almaya emzirsemde gitmiyor.
bu sahurda 3 yumurta az kiraz yarim seftali yemistim ekmekte tuketmiyorum. umarim yarin daha düşük olur

aa bak bilmiyordum selülit sebebini simdi fazla kilom cokya selulitler gözüme batmiyor ama sonradan isime yarar bu bilgi Sağol balım

Ben de 83.2 ile devam ediyorum hergun 100 gr gidiyor.
ramazan sana yaradı maşallah böyle devam eder inşallah.

Kızlar benı alıyomusunz ben 1 ayda 7 kılo verdım devamınıda burda getırmk ıstıyorm suan 69 kıloyum 160 boy hededm 60 olmakkkkbnıdee alınnnn :-(
ekliyorum birazdn canim hosgeldin aramıza.

sbeden 1. sayfada tabloyu inceliyordum da 60lar grubunda kimsenin 15 haziran bildirimi yok
1 haziran basligini silmeyi unutmusum canim düzeldi Sağol benim gözümden kaciyor bazen tesekkr ederim.

S benden canim. Ağrılarının nedeni kalsiyum eksikliği olabilir canim. Nerenin ağrıdıgini tam anlamadim ama kalca ve bacaj tarafinda kramplar olmasi kalsiyum eksikligindendir.
canim arka belim popolarm dizlere kadar bacak arakalarim kramp degilde şiddetli ağrıyor. sinirlerim alt üst oldu 2 bucuk gündür. egilince siddet katlaniyr. sanirim kaslar su kaybettiya bisey tetiklemis olablr. oncedende olmustu. esim iftardan sonra yakan krem sürdü cayir cayir yaniyor oralar ter atiyrm acisindan agri kesicide.ictim

Disianka sbeden canlarım ben suan 69 kiloyum yrn yıne tartılıp mnumle bırlıkte yazarm hergn 100 mekık 1 saat bısıklet 1 saat yuruyus yapıyorm tabı sahuru beklerken gundz yapmam pek zor malum bebısım henuz ufak yrn tekrardan kılo bıldırımı yaparm bn bdahakı ptesı yazarm kilomu yanı haftalık tartılırım bu arada kurt uzumu gıjı berry kullanıyorm cooook etkılı coooookk..

vay maşallah sende atom karinca ciktin zaten bazilarimiz senin gibilerden olsaydik simdi tığ gibiydik ah biz ahhhh . o uzum nasil biseu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…