aa kaç olmuşsun :) normalde sen korumak istiyordun demi hedefine ulaşmıştın :)Kizlaaarrr cok sukur bugunu de bitirdik rabbim kabul eylesin. Gelelim menu ve spora... Sahurda peynir domates ve kizarmis ekmek yedim. Iftarda 4 kasik tavuk sote ve 2 tane sekerpare. Spor iseeee.... 100 sguat ve 1 saat 45 dakika yuruyus. Bugun tartildim da kilo vermisim ben.
yarin iftar oncesi bildir canım..ramzan boyunca sabah degilde.iftar oncesi bir kac saat icindeYrn sabahtan bıldırırım balımm orucluyum .
kızlar napıyosunuz bakalım? ben az önce biraz çikolata yedim.günah çıkartayım dedim
Kizlar okuyorum ama yorum yapamiyorum, malum haftasonu. menumu yazip kaciyorum
dun iftar
5 kanat
1 but
salata
3 dilim ekmek
1 bardak zero
ara
1 buyuk dilim tiramisu
cay
sahur
1 kupa sut
1 dilim ekmek
yarim kk beyaz peynir
5 gündür düşüştesin canim iyi gidiyorsun15.06 ----> 54,8
16.06 ---->54,7
17.06 ----> 55,0
18.06 ----> 54,1
19.06 ----> 53,9
20.06 ---->53,8
21.06 ----> 53,5
evet canim hem ödemdi hemde sahurnve iftarda az yiyorum. cok meyilliyim kilo almaya emzirsemde gitmiyor.sbeden cim ayın 19 u ve 20 sinde kilon bir yükselişe geçmiş ama bugün birden düşmüş ödemdi heralde. iyi toparlamışsın ama hedeflerinden uzaksın
kiraz gerçekten ödeme çok iyi geliyor benim elim ayağım şişmişti bugün çok iyiyimevet canim hem ödemdi hemde sahurnve iftarda az yiyorum. cok meyilliyim kilo almaya emzirsemde gitmiyor.
bu sahurda 3 yumurta az kiraz yarim seftali yemistim ekmekte tuketmiyorum. umarim yarin daha düşük olur
Evet canım korumaya geçtim normalde ama doymadan kalkıyorum ondan galiba verdimaa kaç olmuşsun :) normalde sen korumak istiyordun demi hedefine ulaşmıştın :)
Balık kraker deyince hep çocukluğum aklıma gelir ya ne yerdim.bendensin canim bende 1 avuc balık kraker yedim:)
Sahurda iyi dengelemissinde canım ekmek kepek ekmegi mi pide mi?
aa bak bilmiyordum selülit sebebini simdi fazla kilom cokya selulitler gözüme batmiyor ama sonradan isime yarar bu bilgi Sağol balımşanslısın almış seni sbeden :)
ama daimi ol tamam mı
bizde de var titreşimli kemer. hiç düzenli yapmadım sonucu nedir bilmem ama evet kan dolaşımını hızlandırdığı için kaşınmaya başlıyorsunselülit bölgesine uygulamak lazım aslında. malum sülülütlerin sebebi kan dolaşımının olmaması
ramazan sana yaradı maşallah böyle devam eder inşallah.Ben de 83.2 ile devam ediyorum hergun 100 gr gidiyor.
ekliyorum birazdn canim hosgeldin aramıza.Kızlar benı alıyomusunz ben 1 ayda 7 kılo verdım devamınıda burda getırmk ıstıyorm suan 69 kıloyum 160 boy hededm 60 olmakkkkbnıdee alınnnn :-(
1 haziran basligini silmeyi unutmusum canim düzeldi Sağol benim gözümden kaciyor bazen tesekkr ederim.
canim arka belim popolarmS benden canim. Ağrılarının nedeni kalsiyum eksikliği olabilir canim. Nerenin ağrıdıgini tam anlamadim ama kalca ve bacaj tarafinda kramplar olmasi kalsiyum eksikligindendir.
ay kızzz eriyip bitcen sonundaEvet canım korumaya geçtim normalde ama doymadan kalkıyorum ondan galiba verdim
Yok kız bi şey olmaz bana turp gibiyim turpay kızzz eriyip bitcen sonunda
kiraz sapi ödeme iyi geliyormuş biliyorum hatta atmayimda onlari kanatip sahurda iceyim bir bardak. kiraz da mi ödeme iyi geliyor. bu sahurda da kiraz yicemkiraz gerçekten ödeme çok iyi geliyor benim elim ayağım şişmişti bugün çok iyiyim
kirazda sapı kadar etkili tecrübelerle sabit birde ne hikmetse mantar yediğim gün tartı hep yüzümü güldürüyor benimkiraz sapi ödeme iyi geliyormuş biliyorum hatta atmayimda onlari kanatip sahurda iceyim bir bardak. kiraz da mi ödeme iyi geliyor. bu sahurda da kiraz yicem
canim sevindim o.zaman bendende sana bir ödem attirici patlican fazla su attiriyor ben farkettim kendimde arastirinca dogru ciktikirazda sapı kadar etkili tecrübelerle sabit birde ne hikmetse mantar yediğim gün tartı hep yüzümü güldürüyor benim
ben onu bilmiyordum tansiyonum düşük olduğundan çok tuzlu yiyorum şişiyorum menüde patlıcana yer veriyim bunu söylediğin iyi olducanim sevindim o.zaman bendende sana bir ödem attirici patlican fazla su attiriyor ben farkettim kendimde arastirinca dogru cikti
vay maşallah sende atom karinca ciktin zaten bazilarimiz senin gibilerden olsaydik simdi tığ gibiydik ah biz ahhhh . o uzum nasil biseuDisianka sbeden canlarım ben suan 69 kiloyum yrn yıne tartılıp mnumle bırlıkte yazarm hergn 100 mekık 1 saat bısıklet 1 saat yuruyus yapıyorm tabı sahuru beklerken gundz yapmam pek zor malum bebısım henuz ufak yrn tekrardan kılo bıldırımı yaparm bn bdahakı ptesı yazarm kilomu yanı haftalık tartılırım bu arada kurt uzumu gıjı berry kullanıyorm cooook etkılı coooookk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?