♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maşallah cnm Allah daha nice yıllar nasip etsin bu arada yaşına gore kilob çok iyi ben o yasa geldiğimde 70 kiloda kalsam öpüp başıma koyarm

amin amin cümlemize, evet görenler zaten kilon iyi diyor, ama amacım 60 ın 3-4 kilo altında kalayımda yerken rahat rahat yiyim kısmıyım biraz alıncada hemen fren yapıp vereyim,esneme payı gibi yani

sende hemen baştan salma bee hedefi yüksek tut,ne o öyle70 kilolar falan,biz bilinçli kişileriz kiloya hayır sen kaç yaşındasın canım?

sbeden atılmışım listeden bu aralar işler yoğun 12 saat calışan bi memur oldum ohal kapsamında bide deniz kenarında yasıyoruz diye memleketten gelen giden cok beni neden attınız

şimdi şöyle 2 hafta bildirim yapmayınca siliniyorya adın ondan silmiştir canım,sen bilgilerini yazıp gönder sbeden ekler seni yine
sen nerde yaşıyosun deniz kenarı bizde gelelim madem

Valla bizim ailede pek zayf yok bende kilolu olmaya adayim cnku lise son ve üni 1 dışında nerdeyse hiç 60 li kilolari ve altına inmedim ama hep hayalim zayf olmak bakalm ne zamn olcm düğünümde 64 kiloydum düğünden 1 yıl önce yeniden mezn olurken 80 kiloydum hayatımda 1 kerede olsa 58 i girmek istiyorum ins olur bu arada ben 26 yasndym hatta 26.5 ocak
dogmlym :)

bu bi kader değil yenebilirsin sende 58 i görebilirsin
hem boyunda uzun, aslında şuanda normalsin, 58 ile sen baya baya bi zayıf olmak istiyosun
tercih meselesi tabiki inşallah hepbirlikte hepimiz hedefimize ulaşıcaz

Aslında dediğin gibi boydan bide bnm vucudum dengeli kilo aliyo her yerden basen göbek bacak göğüs hepsinden alnca abartılı durmuyor yani 64 kilo bnm için gayet normal olur ama merk işte hiç 60 in altına dusmedm ya bi kere girip ciksamda olur yani
bu bi kader değil yenebilirsin sende 58 i görebilirsin
hem boyunda uzun, aslında şuanda normalsin, 58 ile sen baya baya bi zayıf olmak istiyosun
tercih meselesi tabiki inşallah hepbirlikte hepimiz hedefimize ulaşıcaz

bi bakip çıkıcam diyon, gelmişken accık kalırsın bee,karpuz keser yeriz

Eşimle evlenmeden önce sevgliyken o cook zayfti 57 kilo ben 75 perde falandm o bana hep zayfla ben ona hep kilo al derdim ben şimdi işte 69 civarında dolasym o 79 oldu artk bana bsey demiyorum bende ona demiyom kendimize geldik begum75

zaten bişey diyecek durum kalmamış ki ikinizde aşmışsınız
ama sen eşinin yanında zayıf olki özgüvenin dahada artsın

şimdi şöyle 2 hafta bildirim yapmayınca siliniyorya adın ondan silmiştir canım,sen bilgilerini yazıp gönder sbeden ekler seni yine
sen nerde yaşıyosun deniz kenarı bizde gelelim madem

gel canım sende gelll bi sen eksiktin sen de gel derler ya o hesappp ... aslında salı günü bildirim yapmısıtm ama kabul edilmemiş sanırım mersindeyiz bu arada

gel canım sende gelll bi sen eksiktin sen de gel derler ya o hesappp ... aslında salı günü bildirim yapmısıtm ama kabul edilmemiş sanırım mersindeyiz bu arada

demen yeter canım sağol gelmiş kadar oldum
seni çok çok iyi anlıyorum, aynı derde yakın bende de var, evim bazen hayır kurumuna dönüyo, ipini koparan soluğu bende alıyo
Allah kolaylık versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…