Maşallah cnm Allah daha nice yıllar nasip etsin bu arada yaşına gore kilob çok iyi ben o yasa geldiğimde 70 kiloda kalsam öpüp başıma koyarm
sbeden atılmışım listeden bu aralar işler yoğun 12 saat calışan bi memur oldum ohal kapsamında bide deniz kenarında yasıyoruz diye memleketten gelen giden cok beni neden attınız
amin amin cümlemize, evet görenler zaten kilon iyi diyor, ama amacım 60 ın 3-4 kilo altında kalayımda yerken rahat rahat yiyim kısmıyım biraz alıncada hemen fren yapıp vereyim,esneme payı gibi yani
sende hemen baştan salma bee hedefi yüksek tut,ne o öyle70 kilolar falan,biz bilinçli kişileriz kiloya hayırsen kaç yaşındasın canım?
amin amin cümlemize, evet görenler zaten kilon iyi diyor, ama amacım 60 ın 3-4 kilo altında kalayımda yerken rahat rahat yiyim kısmıyım biraz alıncada hemen fren yapıp vereyim,esneme payı gibi yani
sende hemen baştan salma bee hedefi yüksek tut,ne o öyle70 kilolar falan,biz bilinçli kişileriz kiloya hayırsen kaç yaşındasın canım?
bu bi kader değil yenebilirsinValla bizim ailede pek zayf yok bende kilolu olmaya adayim cnku lise son ve üni 1 dışında nerdeyse hiç 60 li kilolari ve altına inmedim ama hep hayalim zayf olmak bakalm ne zamn olcm düğünümde 64 kiloydum düğünden 1 yıl önce yeniden mezn olurken 80 kiloydum hayatımda 1 kerede olsa 58 i girmek istiyorum ins olur bu arada ben 26 yasndym hatta 26.5 ocak
dogmlym :)
bu bi kader değil yenebilirsinsende 58 i görebilirsin
hem boyunda uzun, aslında şuanda normalsin, 58 ile sen baya baya bi zayıf olmak istiyosun
tercih meselesi tabiki inşallah hepbirlikte hepimiz hedefimize ulaşıcaz
Aslında dediğin gibi boydan bide bnm vucudum dengeli kilo aliyo her yerden basen göbek bacak göğüs hepsinden alnca abartılı durmuyor yani 64 kilo bnm için gayet normal olur ama merk işte hiç 60 in altına dusmedm ya bi kere girip ciksamda olur yani
zayıflarsan belki vazgeçemezsin,o zamanda yemezsinAhh kalsam daha ne isterim dikkat etmediğinden hemen alıyorum ya
zayıflarsan belki vazgeçemezsin,o zamanda yemezsin
zaten bişey diyecek durum kalmamış ki ikinizde aşmışsınızEşimle evlenmeden önce sevgliyken o cook zayfti 57 kilo ben 75 perde falandm o bana hep zayfla ben ona hep kilo al derdim ben şimdi işte 69 civarında dolasym o 79 oldu artk bana bsey demiyorum bende ona demiyom kendimize geldikbegum75
şimdi şöyle 2 hafta bildirim yapmayınca siliniyorya adın ondan silmiştir canım,sen bilgilerini yazıp göndersbeden ekler seni yine
sen nerde yaşıyosun deniz kenarı bizde gelelim madem
Yok ya yemek=ben resmen arkadaşlarım hep ben yemek yerken bizimde cnmz yemek istiyo öyle iştahlı güzel yiyosun dyolar
gel canım sende gelll bi sen eksiktin sen de gel derler ya o hesappp... aslında salı günü bildirim yapmısıtm ama kabul edilmemiş sanırım mersindeyiz bu arada
zaten bişey diyecek durum kalmamış ki ikinizde aşmışsınız
ama sen eşinin yanında zayıf olki özgüvenin dahada artsın
hadi yaaaseni düşünüyorumda şimdi, yemeyi seven birinede zayıflamak çin işkencesi gibi gelir
ama varya zayıflığın verdiği özgüven hiçbişeyde yok sen boşver yemeği
kızlar benim mesai bitti yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?