Evet çünkü okul döneminde akşamlar uzun olduğundan arkadaşlarla evde toplanıyoruz okey oynamak için benim fix belidir ya browni kek ya cevizli havuçlu kek:)normalde çok severim ama bi anda canım çekmedi tarçınlı cevizli keki,sebebi buymuş demek,benimde bilinç altı bu tarifin kış tarifi olduğunu söylüyor sanırım
ooohh süpermiş yaw geleyim hemen mis gibin kokusu geldi :)az önce taze demlendi, bi koşu gel içelim
sen balayında nereye gideceksin de bakalım,hem sizin düğüne var daha o zamana kadar izinler başlar
ooohh süpermiş yaw geleyim hemen mis gibin kokusu geldi :)
antalya side manavgat çevresi canım . ay inşallah yaaa :)
yok kız ne filmi nerdee :) telefonlar geliyor onlara bakıyorum
onlar artıkı bi dahaki tatillere. alanyayı ben de severim yaaa.alaçatıya falan gitmedim de güzelmiş duydum. allah nasip ederse sonraki tatillerde de oralara gideriz :)oo güzelmiş, alanyayı da tavsiye ederim
ama egede başka güzel, bodrum,marmaris,alaçatı,
inşallah canım benim inşallahonlar artıkı bi dahaki tatillere. alanyayı ben de severim yaaa.alaçatıya falan gitmedim de güzelmiş duydum. allah nasip ederse sonraki tatillerde de oralara gideriz :)
kolay gelsin canım,mesai kaçta bitiyo,yaza özel bi güzellik yok mu çalışma saatlerindeyok kız ne filmi nerdee :) telefonlar geliyor onlara bakıyorum
Bende çok severim karabiberli pul biberli aynen bende patetisli yapıyımPatatesli yumurta yap çok severim onu da
canım benim yaa,Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlısıyla inşallah
ayy hadi inşallah kız,öyle bi durum olursa bizede haber et heeÖğle arasında arkadaşlarla kahve içtik öylesine bi fal bakalm dediler kapattm bitane hamile bayan gibi bi şekil ckti sensin falan diyorlar bebek mi var diyolar :) amn ins cnm Allah kimseyi cocuk ozlemiyle bunaltmasin isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin ins
aktif katılırım dersenkızlar bende aranıza katılabilir miyim şartlar nedir 67 kiloyum doğum kilosu ve bu göbek simit gitmiyor bir türlü.
ayy hadi inşallah kız,öyle bi durum olursa bizede haber et hee
37 yaşındayım canımbegum75 canm kaç yaşındasin? Maşallah Allah nazardan saklasn 18 yillk evliyiz demissin
tamam bizde kimseye söylemeyizİns canm olursa zaten ilk eşim sonra siz snra bir iki arkadaşıma soylicem öyle herkese soylemicem :)
37 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?