Patatesli yumurta yap çok severim onu daAyy soğanlı yumurtaya bayılırım patatesli de olabilir acep bizde öyle mi yapsak köyden gelirken yol kenarından aldığımız patatesler de duruyor onları kızartabilirim
evet bencede 3 ay daha erken, kimseye anlatıpta moralinizi bozmayın hemenyarim06
Canımm hiç bozma o güzel moralini gönlünü karartma
Rabbim bekletiyorsa elbet vardır bir sebebi doğru zaman gelmemiş demek ki
İnşallah dua ederim senin için sen sıkıntı stres yapma yeter
olağanüstü hal ilan edildi yıllık izinler durduruldu ya. yok kız antalyaya gidecektik. bakalım yıllık izin alamıyo nişanlım ama belki evlilik mecburi izini var ya ondan yırtarız. emin değiliz işte.
olmaz tabi balayı olmadan ya.
mecburen hehehe . inşallah almam yaaaa yazık bize hayatımız aldıklarımızı vermekle geçiyor.
inşallah canım benim yaa. düğününe misafir gibi düğün günü giden damat haberlerini falan okuyunca korktum bayaGonulSenligim canım tam emin değilim ama galiba doğum ve evlilik izinlerinde izin veriliyor
aynen kamu canım . ondan muallaktayız bende sorun yok. alabiliyorum benheee nişanlın kamuda mı senin o zaman bilemedim bende
inşallah gidersin canım yaa
Cevizli tarşınlı sever misin çok seviyorum ben ya
Oy oy oyy ziyafet var sende bugün
Bizde soğanlı yumurta yada menemen düşündük:)
1 yıl oldu haziranda evleneli ama biz 3 aydır istyrz etrafa kalsa 2. 3. Aymzda başladılar bebek yok mu demeye bde isteyince hemen olck saniydm öyle değilmiş 3 aydr olmadı bu ay 4. Ayıdeniycezz 3 ay kısa bi süre ama ne bileyim olmycak diye çok korkuyorum ilk iki ay zatn olack sandm çok üzüldüm bu ay pek takmamaya çalışıyorum yinede olmiyck korkusu var bnm 2 teyzemn bebeği olmadı bnde öyle olck diye korkular var kmseyede anlaatlmiyo byle şeyler böyle işte bide snava grcm ona stres yapym braz ne biliyim bi bunaldim işte o yuzdn zayflayamaiyorum anca yiyorum tedavi sormuyorum bu ayda olmazsa öyle doktora gdcem
Ayy evet tarçın ceviz havuç tam bir kış keki sıcacık çayla misssoo sizinkilerde süpermiş afiyet olsun
cevizli tarçınlıda çok severim bide havuç da çok yakışıyobakalım akşam ki psikolecime göre canım neli isterse öyle yaparım artık
Yüreğini ferah tut sen:))inşallah canım benim yaa. düğününe misafir gibi düğün günü giden damat haberlerini falan okuyunca korktum baya
Benim vücudum aşırı terlemez ama yüzüm felaket terliyor yağım gereği yazın makyaj saç dayanmıyor mesela bana
Evet bizde düğün zamanı hadi tatile gideceğiz balayı bizi bekliyor diye diye geçirdik düğün günü bile sadece yarın gece tatile gideceğim diye sayıklıyordum
Maşallah canım Rabbim uzun ömürler versin sizeEksik bitmiyor gerçekten
Demek ki benim gibi yesen ne olacaksınBiz bu akşam çay yanı bir şeyler yapacağız hava çok sıcak yemek yiyesimiz yok dün türlüyle makarnayı zor bitirmeye çalıştık gerisini döktüm Kemik suyuna yoğurt çorbası yapacağım gerçi eşime
Senden de Allah razı olsun canımHepinizden Allah razı olsn kızlar buralarda anlatıp içimi biraz olsn rahatlatıyorm esimede pek belli etmemeye çalışyrm uzuldugmu cnku oda ck istyo ben uzulnce onu da canı sklyo ins Allh hayrli ve en kısa zamnda nasip eder
Galiba soğanlı yumurta yada menemen yapcaz ekmekle yicem canım çekti:))
Ayy soğanlı yumurtaya bayılırım patatesli de olabilir acep bizde öyle mi yapsak köyden gelirken yol kenarından aldığımız patatesler de duruyor onları kızartabilirim
Patatesli yumurta yap çok severim onu da
Ayy ben çok severimsoğanlı yumurtayı ilk defa duydum desem
menemene bayılırım
canım benim yaa,Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda hayırlısıyla inşallahHepinizden Allah razı olsn kızlar buralarda anlatıp içimi biraz olsn rahatlatıyorm esimede pek belli etmemeye çalışyrm uzuldugmu cnku oda ck istyo ben uzulnce onu da canı sklyo ins Allh hayrli ve en kısa zamnda nasip eder
tarif güzel en kısa zamanda denemek lazımAyy ben çok severim
Sevet misin ki acep sende ya
Böyle jülyen dğruyosun kuru soğanı yağda hafif kavur istersen biber de koy içine üstüne kır yumurta sonra bandır ekmeği:)
anladım canım, hayırlısı, inşallah izin verirleraynen kamu canım . ondan muallaktayız bende sorun yok. alabiliyorum ben
Ayy evet tarçın ceviz havuç tam bir kış keki sıcacık çayla misss
çay istiyom ben çay keki falan geçtimnormalde çok severim ama bi anda canım çekmedi tarçınlı cevizli keki,sebebi buymuş demek,benimde bilinç altı bu tarifin kış tarifi olduğunu söylüyor sanırım
az önce taze demlendi, bi koşu gel içelimçay istiyom ben çay keki falan geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?