♥haftalık kilo verme yarışması♥

anladım canım bende neden olduğunu bilmiyorum. ilk kilom 75ti sırasıyla yazıyım 75-73.7-72.7-72.2-71.8
son kilom 71.8 yani :)

birazdan tartılcam nolur 64 ü görüyim ya 64.90 bile olurr

Canım doktora git olmadı vitamininin bir şeyin mi eksik kan şekerin düşüyor sanırım

Günaydın kızlar dün sabah yumurta bi kbrit kutusu peynır 4 domates ve portakal suyu içtim öglen bir latte saat 2 gibi yarım dürüm 4 gibi 3top dondurma yedim aksam bişey yemedim suanki kılom 72.9

Canım doktora git olmadı vitamininin bir şeyin mi eksik kan şekerin düşüyor sanırım
Sonradan anladım ki o ara Hamur isi çok yapıldı. Onlar kan sekerimde ani dususler yapmis olmalı. Kan degerlerim düşük zaten :) musait olunca gidicem

Katılabilirsin :)
Bayramdan sonra hareketlenir bura inşallah. Boy kilo ve hedef kilo yazarsan listeye ekleyeyim. Kural ilk sayfada

bildirimi özelden resımmı atıcaz tartı ? nasıl olucak yoksa bu duvara mı yapıcaz

Sonradan anladım ki o ara Hamur isi çok yapıldı. Onlar kan sekerimde ani dususler yapmis olmalı. Kan degerlerim düşük zaten :) musait olunca gidicem
Evet canım hamur işleri o yüzden çok zararlı insanın değerlerini düşürüyor sonra saldırıya geçiyoruz

Evet canım hamur işleri o yüzden çok zararlı insanın değerlerini düşürüyor sonra saldırıya geçiyoruz

Canim her Pazartesi buraya yaziyoruz. Ozelden atilsa aslında daha iyi olur ama oradanda mesaj acmak ugrastirici.
Resim sart değil

çok teşekkür ederim canım... pazartesi ılk kg mu yazarım o zaman :) :) bakalım suan 101,5 ama pazartesiye nolur

Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza ?

Pazartesi günü günlük açtım ben de kendime. Ama yine de kalabalık bir grupta yazmak daha motive edici olur diye düşünüyorum.

Tam da sizin bildirim gününüzmüş pazartesi. Önümüzdeki pazartesi benim de ilk haftam bitmiş olacak.

Kabul ederseniz bilgilerim:

Boy : 1,67
Başlangıç tarih/kilo: 05.09.2016 / 82,5 kg.
Hedef : 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…