- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
anladım canım bende neden olduğunu bilmiyorum. ilk kilom 75ti sırasıyla yazıyım 75-73.7-72.7-72.2-71.8Canim bende farkettim sonra sana ozelden yzacaktm. Liste de adina tikladim. Kilona bakmak icin fakat senin profilin silinmis gibi farkli bir uyari aldim. PAsif değildi. Komple silinmis gibi biseydi. Bende hesabin yok göründüğü icin sildim adini..ama farkettim ki sen mesaj yazmissin ve profilin etkin o an neden oyle oldu anlamadim. Bana ilk kilonu filan tekrar yazar misin
Katılabilirsin :)
Bayramdan sonra hareketlenir bura inşallah. Boy kilo ve hedef kilo yazarsan listeye ekleyeyim. Kural ilk sayfada
Canım doktora git olmadı vitamininin bir şeyin mi eksik kan şekerin düşüyor sanırımCoook moralim bozuldu. Moralim bozulunca motivasyon gitti. Yedim. Hatta dun gece 11 bucukta ellerim titredi acliktan delirdim tika basa ne bulduysam yedim kalorili.sabah tartildim 77.500 e firlamisim. Sabah kahvaltı yaptım kahvaltim sağlamdi doydum yarim saat sonra feci açlık basladi.midem deli gibi kaziniyordu. Hatta hala acim. Bana ne oluyor anlamadım. Ama su dakka dan sonra dayanicam umarm
Pazartesi 75.9 gorsem sevinirim
günaydınn. 10 da işe gıdıcem ışık hızıyla kahvaltı yapıyorumGünaydınlar yine topik sessiz
Afiyet olsun canımgünaydınn. 10 da işe gıdıcem ışık hızıyla kahvaltı yapıyorum
Pei boy ve hedef kac canimanladım canım bende neden olduğunu bilmiyorum. ilk kilom 75ti sırasıyla yazıyım 75-73.7-72.7-72.2-71.8
son kilom 71.8 yani :)
Ben dun 77.500
Sonradan anladım ki o ara Hamur isi çok yapıldı. Onlar kan sekerimde ani dususler yapmis olmalı. Kan degerlerim düşük zaten :) musait olunca gidicemCanım doktora git olmadı vitamininin bir şeyin mi eksik kan şekerin düşüyor sanırım
Katılabilirsin :)
Bayramdan sonra hareketlenir bura inşallah. Boy kilo ve hedef kilo yazarsan listeye ekleyeyim. Kural ilk sayfada
Evet canım hamur işleri o yüzden çok zararlı insanın değerlerini düşürüyor sonra saldırıya geçiyoruzSonradan anladım ki o ara Hamur isi çok yapıldı. Onlar kan sekerimde ani dususler yapmis olmalı. Kan degerlerim düşük zaten :) musait olunca gidicem
Evet canım hamur işleri o yüzden çok zararlı insanın değerlerini düşürüyor sonra saldırıya geçiyoruzSonradan anladım ki o ara Hamur isi çok yapıldı. Onlar kan sekerimde ani dususler yapmis olmalı. Kan degerlerim düşük zaten :) musait olunca gidicem
Annem yaptıEvet canım hamur işleri o yüzden çok zararlı insanın değerlerini düşürüyor sonra saldırıya geçiyoruz
Canim her Pazartesi buraya yaziyoruz. Ozelden atilsa aslında daha iyi olur ama oradanda mesaj acmak ugrastirici.bildirimi özelden resımmı atıcaz tartı ? nasıl olucak yoksa bu duvara mı yapıcaz
Canim her Pazartesi buraya yaziyoruz. Ozelden atilsa aslında daha iyi olur ama oradanda mesaj acmak ugrastirici.
Resim sart değil
Edersin canım eminim bayramı hayırlısıyla atlatalım neyse ki Kurban bayramı et proteindir ekmeksiz yersek iyidirAnnem yaptı
Topladım kendimi insallah devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?