♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben şokkk
esraas öncelikle hayırlı olsun canım benim bir yastıkta kocayın ama merakta ediyorum neler oldu nasıl oldu?sanırım eski nişanlınla evlendin,hatırladığım kadarıyla baya sorunlar olmuştu ve olmayada devam ediyor,umarım dahada büyümeden el ele verip aşarsınız canım,artık yuvanıda kurduğuna göre ayrılma burdan tekrardan gel aramıza

Kız azıcık sık kendini çok derken ne kadar aldın verdiğim kiloları aldım deme tatilde çok alınıyorlar dikkat et gelince hemen sıkı bir diyetle yerleşmeden verirsin diye düşünüyorum
canım benim, ne kadar aldığımı bilmiyorum ama totom çok büyüdü
bayramdan sonra tartılcam inşallah

Tamam tatlım bunu geciyrm listeye :)
Sbedencim bende diyet miyet kalmadı bayram sonrası yeniden başlıycam
1 ayda 1-2 kg anca verip 1 haftada acaba nasıl geri alabiliyorum merak içindeyim. Geç de yemiyorum oysa. Pazartesi yine artılı bir bildirim yapıcam şuan 69.7 geldim bugun bayram sonraso pazartesi de yeniden başlıycam resmen artık kendimden bıktım

aynen aynen aynen
verirken çay kaşığıyla alırken kepçeyle nasıl oluyo bende anlamadım
ben tartılmaya bile korkuyorum artık ama bayramdan sonra bende bi caserat çıkıcam kantara

esraas oo söz verip tutmayan esra gelmiş.....

geldi geldi ama karabatak gibi bi yazdı gitti artık bekle ne zaman gelir esraas

Begusum gelmis hoşgelmis
geldim canım,normalde 19 eylülde başlıycaktımda tatilden erken dönünce evde sıkılırım diye işe bile geldim,bayramdan sonra cuma günü Allah nasip ederse aktif olarak burdayım,ama çok kilo aldım sbeden beni tekrar 60 grubuna al sen

bu arada telefonumun dokunmatiği bozuldu tatildeyken yazmayı çok istedim ama bi harfe basmak için 10 kere tıklıyosun sonra başka harf çıkıyo falan sinir oldum, bayramdan sonra yeni telefon alıcam

sen nasılsın?okuduğum kadarıyla tırmanıştasın sende

sbeden Son dakika kararıyla yarın akşam Antalyaya yola çıkacağız. Pazartesi tartilmam imkânsız olacak bu nedenle. Yarın tartilip bildirsem olur mu?

Bende artidayim hemde ne arti 75 ten 77 ye firladim..ama bi formül deneyecem. Bi 15 gün kadar sonra ilac alıp 1 ay kullanmayi düşünüyorum. Zayiflama ilaci

Ayy sorma sorma 2 kilo firladim bi kabızlık bende motive kaybina sebep oldu moral bozukluğuna ugrayinca aklimi kaybediyorum.15 gun kadar sonra zayiflama ilaci alip 1 ay kullanmayi düşünüyorum

Ayy sorma sorma 2 kilo firladim bi kabızlık bende motive kaybina sebep oldu moral bozukluğuna ugrayinca aklimi kaybediyorum.15 gun kadar sonra zayiflama ilaci alip 1 ay kullanmayi düşünüyorum
canım ilaç alma yaa çok tehlikeli onlar, kabızlık içinde düzenli ceviz,kayısı suyu falan iç,spor yapmaya çalış
döndünmü eve memlekette misin hala?

Slmlar pazartesi bildirim yapamam köye gidiyorum tartı yok. Bgn 65.2 çıktım inş verdiklerimi bayramda geri almam

Bende artidayim hemde ne arti 75 ten 77 ye firladim..ama bi formül deneyecem. Bi 15 gün kadar sonra ilac alıp 1 ay kullanmayi düşünüyorum. Zayiflama ilaci

Canım yanlış anlama ama zayıflama ilacı hem bunyana hem kesene zarar bence..

Dava önce çeşitli diyetler yaptım, ekstra takviye ürünler kullandım, verdim ama fazlasıyla aldım. Geçen kasım ayında Karatay a başladım 89 ile. Hasimato ve insulin direnci kısır döngüye yolacmisti. Bir türlü veremiyordum diye yapsam dahi. 3 ay işinde insulin direncim yarısina dustu, 82-83 kg ye dustum. Sonra bir rehavete kapiltim, duzenim kaçtı, kacamaklar arka arkaya geldi. Yaz boyunca bırakmış oldum Karatay i. Ama hiç ustune kilo almadim. Geçtiğimiz pazartesi yeniden duzenime geri döndüm, artık insulin direncim de epey yoluna girdiği icin 6. Gundeyim ama 1.7 kg vermiştim. Şimdi daha da keyifli bir hale gelmete başladı Karatay benim icin.

Karatay yapmadan önce ve yaparken dikkat ettiğim öncelikli şeyler, D vitamini, b 12, magnezyum, demir, insulin ve insulin direncimi belirli aralıklarla olcturum gerekli miktarda takviye almak. Onun dışında artık bana gore dünyanın en basit beslenme şekli....

Yanlış anlamanın istemem, çok bilmiş olarak algılamasıni da istemem ama noolur yaziflama hapı ile ilgili karar vermeden daha çok dusun canım

canım ilaç alma yaa çok tehlikeli onlar, kabızlık içinde düzenli ceviz,kayısı suyu falan iç,spor yapmaya çalış
döndünmü eve memlekette misin hala?
Bayramin son günü dönüyorum canım. Kabızlık sona erdi. Bu ilaci obezlere doktorlar yazıyor. Bağırsaklardan yag emilimini azaltan bi ilaç. Pahalı. Recetesiz daha pahali. Cok karsiyim ilaclara ama sanırım bunu bulabilirsem denicem. Arkadasimin ablasi bunu doktor kontrolunde kullaniyor. Benim kiloma inmis ablası. Internetten cok yorum okudum hep ablasinin dedigi seyler. .
Yagin emilimi azalinca bazi vitamin emilimleride azalıyor. Ama 1 ay denicem sadece. Benim ataga cok ihtiyacım var artik bıktım iki adim ileri gitsem tekrar 2 adim geri geliyrm.
Canim yanlış anlarmiyim hic. Teşekkür ederim her zaman uyarabilirsin..ben diyet konusunda çok iradesizim. Hayatimda patats diyeti harici hic yapmadım oda 4 günlüktu elime yüzüme bulastirdim.
Kansizlik bende cok fazla. Depo demirimde cok düşük..b12 149 filandi. D baktirmak istedim doktor keyfe bakamam dedim oysa keyfine degil şikayetlerim vardi. Memlekete dönünce baska bi doktora görüncem insallah bu aklımda. Ilac konusu ust mesajsa :)

hadi yine iyisin ekleyecem listeye.ustune cikmaa
şok oldum ya okadar alkol aldım cerez falan yedım ama aksam yemek yememıstım ondan galıba
ya da ben alkolu fazla kacırınca ondan mı zayıfladım kı

sbeden bu arada ben artık dıyet yapmıyorum. acıkınca yıyorum doyunca bırakıyorum normal ınsan gbı yani.
patlayana kadar yemenın anlamı olmadıgını paldur küldür değil tadını ala ala yavas yavas yemeyı öğretcem kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…