ben şokkksbeden cnm nasılsın beni hatırladın mı talihsiz vaka esra neler geldi başıma hep aklımda olmanıza rağmn bir türlü ırsat bulup yazamadım eski üyeler yavaş yavaş gitmiş galiba . evleniyim dedim evlendimde ama bu zamanda bile olayloar peşimi bırakmadı. çok çektim sen naptın nasılsın kaç kilo oldun ya
canım benim, ne kadar aldığımı bilmiyorum ama totom çok büyüdüKız azıcık sık kendini çok derken ne kadar aldın verdiğim kiloları aldım deme tatilde çok alınıyorlar dikkat et gelince hemen sıkı bir diyetle yerleşmeden verirsin diye düşünüyorum
Sbedencim bende diyet miyet kalmadı bayram sonrası yeniden başlıycamTamam tatlım bunu geciyrm listeye :)
canım benim, ne kadar aldığımı bilmiyorum ama totom çok büyüdü
bayramdan sonra tartılcam inşallah
Sbedencim bende diyet miyet kalmadı bayram sonrası yeniden başlıycam
1 ayda 1-2 kg anca verip 1 haftada acaba nasıl geri alabiliyorum merak içindeyim. Geç de yemiyorum oysa. Pazartesi yine artılı bir bildirim yapıcam şuan 69.7 geldim bugunbayram sonraso pazartesi de yeniden başlıycam resmen artık kendimden bıktım
esraas oo söz verip tutmayan esra gelmiş.....
geldim canım,normalde 19 eylülde başlıycaktımda tatilden erken dönünce evde sıkılırım diye işe bile geldim,bayramdan sonra cuma günü Allah nasip ederse aktif olarak burdayım,ama çok kilo aldımBegusum gelmis hoşgelmis
Olur canimsbeden Son dakika kararıyla yarın akşam Antalyaya yola çıkacağız. Pazartesi tartilmam imkânsız olacak bu nedenle. Yarın tartilip bildirsem olur mu?
Bende artidayim hemde ne arti 75 ten 77 ye firladim..ama bi formül deneyecem. Bi 15 gün kadar sonra ilac alıp 1 ay kullanmayi düşünüyorum. Zayiflama ilaciSbedencim bende diyet miyet kalmadı bayram sonrası yeniden başlıycam
1 ayda 1-2 kg anca verip 1 haftada acaba nasıl geri alabiliyorum merak içindeyim. Geç de yemiyorum oysa. Pazartesi yine artılı bir bildirim yapıcam şuan 69.7 geldim bugunbayram sonraso pazartesi de yeniden başlıycam resmen artık kendimden bıktım
Ayy sorma sorma 2 kilo firladim bi kabızlık bende motive kaybina sebep oldu moral bozukluğuna ugrayinca aklimi kaybediyorum.15 gun kadar sonra zayiflama ilaci alip 1 ay kullanmayi düşünüyorumgeldim canım,normalde 19 eylülde başlıycaktımda tatilden erken dönünce evde sıkılırım diye işe bile geldim,bayramdan sonra cuma günü Allah nasip ederse aktif olarak burdayım,ama çok kilo aldımsbeden beni tekrar 60 grubuna al sen
bu arada telefonumun dokunmatiği bozuldu tatildeyken yazmayı çok istedim ama bi harfe basmak için 10 kere tıklıyosun sonra başka harf çıkıyo falan sinir oldum, bayramdan sonra yeni telefon alıcam
sen nasılsın?okuduğum kadarıyla tırmanıştasın sende
canım ilaç alma yaa çok tehlikeli onlarAyy sorma sorma 2 kilo firladim bi kabızlık bende motive kaybina sebep oldu moral bozukluğuna ugrayinca aklimi kaybediyorum.15 gun kadar sonra zayiflama ilaci alip 1 ay kullanmayi düşünüyorum
Bende artidayim hemde ne arti 75 ten 77 ye firladim..ama bi formül deneyecem. Bi 15 gün kadar sonra ilac alıp 1 ay kullanmayi düşünüyorum. Zayiflama ilaci
Bayramin son günü dönüyorum canım. Kabızlık sona erdi. Bu ilaci obezlere doktorlar yazıyor. Bağırsaklardan yag emilimini azaltan bi ilaç. Pahalı. Recetesiz daha pahali. Cok karsiyim ilaclara ama sanırım bunu bulabilirsem denicem. Arkadasimin ablasi bunu doktor kontrolunde kullaniyor. Benim kiloma inmis ablası. Internetten cok yorum okudum hep ablasinin dedigi seyler. .canım ilaç alma yaa çok tehlikeli onlar, kabızlık içinde düzenli ceviz,kayısı suyu falan iç,spor yapmaya çalış
döndünmü eve memlekette misin hala?
Canim yanlış anlarmiyim hic. Teşekkür ederim her zaman uyarabilirsin..ben diyet konusunda çok iradesizim. Hayatimda patats diyeti harici hic yapmadım oda 4 günlüktu elime yüzüme bulastirdim.Canım yanlış anlama ama zayıflama ilacı hem bunyana hem kesene zarar bence..
Dava önce çeşitli diyetler yaptım, ekstra takviye ürünler kullandım, verdim ama fazlasıyla aldım. Geçen kasım ayında Karatay a başladım 89 ile. Hasimato ve insulin direnci kısır döngüye yolacmisti. Bir türlü veremiyordum diye yapsam dahi. 3 ay işinde insulin direncim yarısina dustu, 82-83 kg ye dustum. Sonra bir rehavete kapiltim, duzenim kaçtı, kacamaklar arka arkaya geldi. Yaz boyunca bırakmış oldum Karatay i. Ama hiç ustune kilo almadim. Geçtiğimiz pazartesi yeniden duzenime geri döndüm, artık insulin direncim de epey yoluna girdiği icin 6. Gundeyim ama 1.7 kg vermiştim. Şimdi daha da keyifli bir hale gelmete başladı Karatay benim icin.
Karatay yapmadan önce ve yaparken dikkat ettiğim öncelikli şeyler, D vitamini, b 12, magnezyum, demir, insulin ve insulin direncimi belirli aralıklarla olcturum gerekli miktarda takviye almak. Onun dışında artık bana gore dünyanın en basit beslenme şekli....
Yanlış anlamanın istemem, çok bilmiş olarak algılamasıni da istemem ama noolur yaziflama hapı ile ilgili karar vermeden daha çok dusun canım
Bu kilonu listeye geçiyorum canim.Slmlar pazartesi bildirim yapamam köye gidiyorum tartı yok. Bgn 65.2 çıktım inş verdiklerimi bayramda geri almam
şok oldum ya okadar alkol aldım cerez falan yedım ama aksam yemek yememıstım ondan galıbahadi yine iyisin ekleyecem listeye.ustune cikmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?