boy 162 hedef 65 canımPei boy ve hedef kac canim
Canim unutur muyum hic hosgeldin seni gormek güzel. Ama keske mutlu gorseydim. Nisanlindan yeni ayrilmistin ne ara kimle evlendin. Suan iyi misin esinle sorunun yoktur inşallah herseyi atlatmissindir .sbeden cnm nasılsın beni hatırladın mı talihsiz vaka esra neler geldi başıma hep aklımda olmanıza rağmn bir türlü ırsat bulup yazamadım eski üyeler yavaş yavaş gitmiş galiba . evleniyim dedim evlendimde ama bu zamanda bile olayloar peşimi bırakmadı. çok çektim sen naptın nasılsın kaç kilo oldun ya
Aramiza hosgeldin canım. Günlük acmakla ve baska bir topige katilmakla iyi ettin. Sadece günlük sıkıcı. Burayı bırakma hedefe kadar bildirim yap. Ben pek yazamasamda hepinizin farkindayim. Yanlız değilsiniz :)Merhaba arkadaşlar ben de katılabilir miyim aranıza ?
Pazartesi günü günlük açtım ben de kendime. Ama yine de kalabalık bir grupta yazmak daha motive edici olur diye düşünüyorum.
Tam da sizin bildirim gününüzmüş pazartesi. Önümüzdeki pazartesi benim de ilk haftam bitmiş olacak.
Kabul ederseniz bilgilerim:
Boy : 1,67
Başlangıç tarih/kilo: 05.09.2016 / 82,5 kg.
Hedef : 65
101.5 mü ooo çok kilon varmis. Insallah bizimle basariyla ilerlersin ve bizde şahit oluruz. Yarıda birakma bizi inan sen zayifladikca seviniriz pazartesi ilk kilonu yazmadan önce ac karna iki bardak su iç. Ve bunu hergün yap.cok faydaliymis kahvaltiyi da yaklaşık yarım saat sonra yap.çok teşekkür ederim canım... pazartesi ılk kg mu yazarım o zaman :) :) bakalım suan 101,5 ama pazartesiye nolur
Ben eti pek sevmem az yerim pek yemem.kötü olan sutlac ve baklava yerimEdersin canım eminim bayramı hayırlısıyla atlatalım neyse ki Kurban bayramı et proteindir ekmeksiz yersek iyidir
101.5 mü ooo çok kilon varmis. Insallah bizimle basariyla ilerlersin ve bizde şahit oluruz. Yarıda birakma bizi inan sen zayifladikca seviniriz pazartesi ilk kilonu yazmadan önce ac karna iki bardak su iç. Ve bunu hergün yap.cok faydaliymis kahvaltiyi da yaklaşık yarım saat sonra yap.
Tabi bunlarin hepsi bir rica
canım günaydın benı tabloya 75 yazmıssınBen dun 77.500
Bugün 77.300
Baklava sevmem şerbetlilerden şekerpare severim sadeceBen eti pek sevmem az yerim pek yemem.kötü olan sutlac ve baklava yerim
Sen paklava yemez misin
Sana ceza oyle yazip bıraktım. Bakalim dikkat ediyor musunBen eti pek sevmem az yerim pek yemem.kötü olan sutlac ve baklava yerim
Sen paklava yemez misin
Ismin listede canım. Pazartesi bayram ama yine de bildirim yapmaya çalışKızlar ben de katılmak istiyorum aranıza. 1.68 boyundayım 67 kiloyum.İlk hedefim 25 günde 60 kiloya düşmek.Ama çok tembelim.Yürüyüş yapmaya,spora üşeniyorum.Kilo aldığım için depresyona girdim diyebilirim.Eskisi gibi değilim.
Artık dur demek istiyorum kendime.Pko olduğu için kilo vermekte zorlanıyorum ve vücudum ödem tutuyor.
Bana da yardım etsin birileri
Ismin listede canım. Pazartesi bayram amq yine de bildirim yapmaya çalış
Ismin listede canım. Pazartesi bayram amq yine de bildirim yapmaya çalış
birazdan tartılcamnolur 64 ü görüyim ya 64.90 bile olurr
eski nişnlımla barıştık evlendik . benim kilom sabi be kuzum 67 hala nasıl gidiyo hayatCanim unutur muyum hic hosgeldin seni gormek güzel. Ama keske mutlu gorseydim. Nisanlindan yeni ayrilmistin ne ara kimle evlendin. Suan iyi misin esinle sorunun yoktur inşallah herseyi atlatmissindir .
Eski uyelerin bir kismi buralarda ama bayram arasi eylül başı derken sessizlik var. 77 lerde yürüyorum. Sen kac kilosu canom
Iyi gidiyor diyelim iyi olsun canım.eski nişnlımla barıştık evlendik . benim kilom sabi be kuzum 67 hala nasıl gidiyo hayat
Kilo mu yapıyor neden ara veriyorsunsbeden ben yine alkol aliyorum beni buhafta yoksayar mmisin canım
evet canım kılo yapıyorKilo mu yapıyor neden ara veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?