♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden cnm nasılsın beni hatırladın mı talihsiz vaka esra neler geldi başıma hep aklımda olmanıza rağmn bir türlü ırsat bulup yazamadım eski üyeler yavaş yavaş gitmiş galiba . evleniyim dedim evlendimde ama bu zamanda bile olayloar peşimi bırakmadı. çok çektim sen naptın nasılsın kaç kilo oldun ya

Canim unutur muyum hic hosgeldin seni gormek güzel. Ama keske mutlu gorseydim. Nisanlindan yeni ayrilmistin ne ara kimle evlendin. Suan iyi misin esinle sorunun yoktur inşallah herseyi atlatmissindir .
Eski uyelerin bir kismi buralarda ama bayram arasi eylül başı derken sessizlik var. 77 lerde yürüyorum. Sen kac kilosu canom

Aramiza hosgeldin canım. Günlük acmakla ve baska bir topige katilmakla iyi ettin. Sadece günlük sıkıcı. Burayı bırakma hedefe kadar bildirim yap. Ben pek yazamasamda hepinizin farkindayim. Yanlız değilsiniz :)
Gözlemci arkadaş çok

çok teşekkür ederim canım... pazartesi ılk kg mu yazarım o zaman :) :) bakalım suan 101,5 ama pazartesiye nolur
101.5 mü ooo çok kilon varmis. Insallah bizimle basariyla ilerlersin ve bizde şahit oluruz. Yarıda birakma bizi inan sen zayifladikca seviniriz pazartesi ilk kilonu yazmadan önce ac karna iki bardak su iç. Ve bunu hergün yap.cok faydaliymis kahvaltiyi da yaklaşık yarım saat sonra yap.
Tabi bunlarin hepsi bir rica

Ben zaten 118 den dustum... artik kendi basima motivem düşmeye basladi onu toparlamam lazim... burasi eglenceli olur diye geldim fikir alirim birseyler ogrenirim diye evet 25 kg fazlam var ama bi zamanlar 43 kg fazlaydı artik birbirimize destek olucaz insallah gitsin kglar gelsin bebegim...

Ben eti pek sevmem az yerim pek yemem.kötü olan sutlac ve baklava yerim
Sen paklava yemez misin
Baklava sevmem şerbetlilerden şekerpare severim sadece Sütlaca dayanamam ama kimse yapmaz şimdi herhalde et de çok sevmem annemin soslu eti dışında bol bol köfte yerim

Ben eti pek sevmem az yerim pek yemem.kötü olan sutlac ve baklava yerim
Sen paklava yemez misin
Sana ceza oyle yazip bıraktım. Bakalim dikkat ediyor musun
Sanirim cumartesi veya pazardi bide dunden onceki gün olmasi lazim. Bildirimlerin düzenli degil.
Son yazdıklarını henuz eklemedim. Sonra eklicem

Ismin listede canım. Pazartesi bayram ama yine de bildirim yapmaya çalış

Dayanamadım tartildim sabah 80.9

5. Gün bugün. Karatayciyim ben. Geçen yıl 89 u gordugumde başlamıştım. Bütün yıl başımdan gecen olumsuzluklarla ilk 3 aydan sonra duzenim kaçtı, kaçamaklı dönemlere girdim. Sukur ki verdigimi geri almadim. Kasımdan bu yana insulin direncim yarı yarıya dustu. Su anda kısa sürede sonuç gormeye başlamamı da insulin direncimin ve açlık insulin degerimin düşmesine bağlıyorum. Yoksa verdiğim 6 kiloyu haftada 200-300 gr olarak vermiştim daha önce. Pazartesi için sabırsızlanıyorum.

eski nişnlımla barıştık evlendik . benim kilom sabi be kuzum 67 hala nasıl gidiyo hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…