• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zaten ates saciyorum bazen en yakinlarima
:olamaz::olamaz:
Gittim esime uğradım bahsettim durumlardan. Hemen simdi gidelim o zaman dedi tamam dedi. Gittik aile hekimine bu arada hacamat ve suluk dizlerimdeki rahatsizligi yüzde 90 geçirdi . Doktora da bahsettim oda onerdi her yil yaptirin mutlaka ded kendisi de yaptircakmis firsat bulamamis henüz. hacamat suluk ve akupunktur tedavileri ileri ki yillarda hastanelerde olacak ucretin bir kismini devlet karsilayacak dedi. Artik sirtimda hic agrimiyor 3 aydir önceden hergün agirdi..
Sadede geleyim o_O
Yarin sabah saat 10 da gidicem ac karna..kanimin açlık degerine de bakacak. D b12 kan vs bilmem ne baglari dedi heo bakacak. Ne varsa bakin dedim magnezyum potasyum filan ama o onları bakamam dedi. Mesela magnezyum 70 tl civarlarinda dedi bazilari ücretli dedi. Özel laboratuvarda yapiliyormus.. olsun bakalim dedim. Bitkinim yorgunum sese vs hic biseye tahammülm yok dedim. Cocuga da zor bakıyorum ona da yazık dedim:KK14:
Simdi internetten arastrcam neler ucretli vs

ya varya süpersin:KK74:inşallah dertlerine deva olur o doktor,sende rahat edersin,sonuçlarını alınca yaz bizede
hacamatın işe yaramasına da sevindim canım,bazen hayat telaşına kapılıp insan kendini ihmal ediyo ama ihmal etme her sene yaptır o zaman,çünkü kendini iyi hissetmeyen kişi çevresinede hayrı dokunmuyo,önce senin sağlığın

aynen canım 2,5 kiloda ben aldım :kızgın:ve yerleşti,her gören kilo almışsın diyo:işsiz:
çokta şeetmemek lazım veririz yine,burda birbirimize destek olalım yeter,o kadar depresif olma aşırı kilomuz yok sonuçta
ay böle biraz hevesim kırıldı hiç diyet modunda da değilim zaten nası kendimmi frenliycem bilmiyorum zaten bir tempo varki sorma okullar açıldı benim işler yoğunlaştı kızımı hergün ben kreşe götürüp getiriyorum eve gidincede onla ilgilen derken kendimi saldım gitti vala begüşüm

ay böle biraz hevesim kırıldı hiç diyet modunda da değilim zaten nası kendimmi frenliycem bilmiyorum zaten bir tempo varki sorma okullar açıldı benim işler yoğunlaştı kızımı hergün ben kreşe götürüp getiriyorum eve gidincede onla ilgilen derken kendimi saldım gitti vala begüşüm
salma kendini kız,aslında yoğunluk iyidir git-gel yaparken kalori harcarsın ne güzel,hemde insan yoğunken yemeği unutuyo :KK39:
kızının kreşi hayırlı olsun :KK9:

Pilav mi? O da ne? En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.. Bayramda olabilir :KK70: Kendisinin glisemik indeksi çok yüksek olduğu için pek samimi değiliz
ne güzel maşallah sana:nazar:
bende işyerinde pilav makarna almamaya özen gösteriyorum ama evde yapınca bazen 1-2 kaşık tadına bakıyorum:olamaz:

hadi yırttın yine:rapci: ama pilav bir k.hidrat, şehriyede k.hidrat o yüzden pilav yiyince çorba içmeyebilirsin:duduk:

ne güzel maşallah sana:nazar:
bende işyerinde pilav makarna almamaya özen gösteriyorum ama evde yapınca bazen 1-2 kaşık tadına bakıyorum:olamaz:

Vicdanımla oynama kız:KK53: Tavuklu pilavda duramıyorum yoksa ne evde ne iş yerinde pilav yemiyorum makarnada az:rapci:

Sabah; 07:50 - 150 ml süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 135 kalori
Öğle; 12:10 - Yarım kase domates çorbası + 1 ad.orta boy dolma biber + 1 ad.börek + 50 gr yoğurt + 1 kase yeşil salata - 616 kalori (bu kadar kalori hiç akıl karı değil ama öyleymiş ) :KK59:

Back
X