- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
Insallah canim sevinirim :)Teşekkür ederim canım benim yakında inşallah gelcem aranıza hayırlısı ile bi doğumumu yapayım
Evet banada çabuk geçti 7 ay kaldı 2 ay bakalım inşallah
Sen normal mi sezaryen mı oldun anlatırmısın canım ya doğum hikayeni merak ediyorum son zamanlarda ..
Ben sezerya doğum yaptım. Hiç sancim olmadı. Günüm doldu 40+5 le doğuma aldılar. Sancinin en küçüğnu bile hiç bilmiyorum. 1 saatte bitti ameliyatim. Odaya getirdiler beni ilk göze sürülen maddeden dolayi bulanik görüyordum. Dikiş yerimde çok ağrım vardı. Sonra 7 tane serum posetini ameliyat yerimin ustune koydular bir kac saat kaldi oyle garip garip seyler. Annem bebegi gösteriyimi diyordu bende gösterme diyordum
O heyecanin tadina variyor hemen bitmesin istiyordum. Zaten agrimda çoktu bebek beklesin dusuncesindeydim. Neyse göster dedim sonra
Sonra 3 gun icinde eve geldik. Annem 15 gun daha kaldı. Eşimin ve annemin burnundan getiriyordum. Bana sabrederken baya zorlanip birbirlerini uyariyrlardi. Iyi tahammül ettiler sagolsunlar. Suan düşündükçe o hallerimi ben olsam tekme tokat doverimde olmuyo işte yeni doğum yapmış kadin
Gerisini anlatmiyim.