- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
benim dewoow canım ıstedı sımdı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dewoow canım ıstedı sımdı .
Güzeldi tavsiye ederim beğenildi misafirlerce debenim de![]()
Sagol canim bel degil popolar ve bacak arkalarim kasiliyordu daha çok. doktoru dinledim.oruc tutmuyrm bugun hafif agridi Şiddet azaliyor yarindan sonra tutucam tekrarlarsa bisey düşünürüm. Suyu azaltirsam once Kasiklarim batar buda idrr yolu enfeksiyonu imis. Aa ben azicik ayakta duruym sırtım cok agriyor uzaniyrm hemen esim tembel diyor anlatiyorum ama aylardir boyle olduğumdan biktim usandim. Haftaya annemle giderim artıksağol canım,sana da geçmiş olsun yine belin ağrıyormuş bence seninki kalsiyum eksikliği suyun da etkisi vardır tabi ama, ben de şöyle oluyor kalsiyum eksikliği olunca belim sırtım ağrıyor ,su eksikliği olunca böbreklerim ağrıyor
baya iyilestim canim Sağolcanım sen nasılsın ? belin düzeldi mi ?
var dimi dimiVar ki zaten o irade şunun şurasında kalmış 9,10 kilon devede kulak sayılır![]()
canım gelirsen haber et . ben gezdirirm seni. eski yapılanmalarda hep aynı srun vardır. şu anda yeni yapılan şahane evler var siteler var.
herkeste çok farklı yaşanıyor canım , hatta insanın her hamileliği bile farklı.. Bu nedenle takma canım allah isteyen herkese yasatsın o gunlerı
ne güzel eşin cok şanslı , bende sevmem , zorla yapıyorum yemeklerı bile inan ,
O da çok hamarattır maaşallah hele bir kuru fasulye yapar yaa benim diyen kadın yanından geçemez maşallah subhanallah diyim![]()
Bence onlar da bıkar hele biraz gelsin üstlerine işler çocuk falan onlar da da istek kalmazne güzel eşin cok şanslı , bende sevmem , zorla yapıyorum yemeklerı bile inan ,
Atıyorum derken balkona bırakıyorum kuşlar yiyo ben yemiyorummasaallah iyi vermişşin ya ben yemek atmayı sevmıyorum sebze ve proteın grubuya yıyorum degilse esime yediriyorum![]()
1 saat aralıksız ip mi atlıyorsun, maşallah ya nasıl yapıyorsun ki bunu kaç set kaç atlama yapıyorsun
az kalmış son bi gayretSabah tartıldım 57.30 um bana nooluyo yaaa 56 yı görmem lazımdııı![]()
ben de bayılırım pasta börek yemek yapmaya. Benim de hayalim pastane. ama nerdee 58 yaşında emekli olucamBen malesef çok seviyorum ya yapmasını.
sbeden geçmiş olsun canımSagol canim bel degil popolar ve bacak arkalarim kasiliyordu daha çok. doktoru dinledim.oruc tutmuyrm bugun hafif agridi Şiddet azaliyor yarindan sonra tutucam tekrarlarsa bisey düşünürüm. Suyu azaltirsam once Kasiklarim batar buda idrr yolu enfeksiyonu imis. Aa ben azicik ayakta duruym sırtım cok agriyor uzaniyrm hemen esim tembel diyor anlatiyorum ama aylardir boyle olduğumdan biktim usandim. Haftaya annemle giderim artık
baya iyilestim canim Sağol
30 Sayı atlayıp kağıda yazıyorum 30-30 yorgun değilsem 1 saat atlıyorum1 saat aralıksız ip mi atlıyorsun, maşallah ya nasıl yapıyorsun ki bunu kaç set kaç atlama yapıyorsun![]()