• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım,sana da geçmiş olsun yine belin ağrıyormuş bence seninki kalsiyum eksikliği suyun da etkisi vardır tabi ama, ben de şöyle oluyor kalsiyum eksikliği olunca belim sırtım ağrıyor ,su eksikliği olunca böbreklerim ağrıyor
Sagol canim bel degil popolar ve bacak arkalarim kasiliyordu daha çok. doktoru dinledim.oruc tutmuyrm bugun hafif agridi Şiddet azaliyor yarindan sonra tutucam tekrarlarsa bisey düşünürüm. Suyu azaltirsam once Kasiklarim batar buda idrr yolu enfeksiyonu imis. Aa ben azicik ayakta duruym sırtım cok agriyor uzaniyrm hemen esim tembel diyor anlatiyorum ama aylardir boyle olduğumdan biktim usandim. Haftaya annemle giderim artık
canım sen nasılsın ? belin düzeldi mi ?
baya iyilestim canim Sağol

Ay kizlar bu sahuru bebek emzirmesem hic yapmayacam yani. Zorla yiyorum.esim de zorluyor ye diye.ah ah ben kendime inanamiyorum zorla yemek yoyecek kivama gelmisim.ve bu ara saat 4 ten sonra cok zorlanıyorum.neyse menumy de yazayim.iftardan once 83.4 kilo idim.

iftar
3 catal karpuz
1 kase mercimek çorbası
2 yk bulgur pilavı
5-6 kaşık kavurma
yarim kase cacık
1 dilim ekmek
3 tane minik icli kofte

ara
1 kase puding

ara
1 tane dondurma

sahur
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yarim salatalik
yatim domates
1 kk suzme peynir
Cikolata ekmege surdum yedim. bunu esim zorladi.ekmegi de olcmedim ama ekmek guzeldi yedim baya

iftar ve sahur arasi tam 4.5 lt su ictim. Halada icesim var ama patlamak uzereyim.yer kalmadi. Bugun ki susuzlugumu tahmin bile edemezsiniz.dilim resmen damagima yapisiyordu.
bu arada diyet modunda degilim canlarim. Bir turlu ramazan da diyet e baslayamadim. Artik kilo giderse gider gitmezse sonra kaldigim yerden devam ederim.
iyi geceler

canım gelirsen haber et . ben gezdirirm seni. eski yapılanmalarda hep aynı srun vardır. şu anda yeni yapılan şahane evler var siteler var.

tamam canım inşallah. 2 hafta önce ordaydık. sanırım eylül de, eşimin yeğeninin sünneti için gidecez, sana haber veririm görüşürüz :))

Günaydın Kızlar,

dünkü iftar menüm;

4 yk şehriyeli pirinç pilavı
4 yk tavuklu patates( küçük doğranmış 5 parça tavuk ve patates yedim)
1 kepçe mercimek çorba
1 büyük kase marul salatası

Ara; 3 büyük dilim karpuz
1 çk nutella yiyip üstüne 6-7 tane acı biberli kraker yedim nasıl midesiz biriyim.

yürüyüşe gittik 45 dk, sabah ki ile beraber 1 saati tamamladım rahatladım. tempolu olmasa bile hareket var 7000 adım yürümüşüm. o kadar uykusuzum ki; yürürken gözlerimi kapatıyordum. zorla yürüdüm yediğim nutella ve kraker pişmanlığı yüzünden.

Sahur menüm;

Eşim ramazanda bari pide ye dedi; iyi dedim yiyeyim :)
1 domates, 2 zeytin, avuç içimden biraz büyük tost( pideden) , çay ve 1 kase yoğurt, üstüne de 4-5 dilim karpuz yedim.

sabah 25 mekik çektim, işe 15 dk yürüyerek geldim.

herkeste çok farklı yaşanıyor canım , hatta insanın her hamileliği bile farklı.. Bu nedenle takma canım allah isteyen herkese yasatsın o gunlerı

amin canım

ne güzel eşin cok şanslı , bende sevmem , zorla yapıyorum yemeklerı bile inan ,

ayyyy benimki de yapma, sen yemiyosun bana kalıyor kilo alıyorum diye kızıyor :)

O da çok hamarattır maaşallah hele bir kuru fasulye yapar yaa benim diyen kadın yanından geçemez maşallah subhanallah diyim:KK48:

ayyyy valla şanslısın, benim kocamda çok güzel yemek yapar. bişey oldu mu hemen imdada yetişiyor yemekleri yapıyor :)

kızlar dünkü menüme uyamadım, ramazan boyunca irademi kaybettim hükümsüzdür :D
dün iftar
3 kepçe şehriye çorba(1 kase 3 kepçe alıyormuş :KK43:)
fırında somon
salata
fırın patates(yarım bile olmamıştır)
pide avuç ayası kadar
2 bardak zero

ara
4 kayısı+15 adet kiraz+1 nektarin+ 1 büyük kırmızı erik

sahur
elim kadar pide
1 yemek kaşığı kaymak
1 kk beyaz peynir
1 kayısı+1 büyük kırmızı ekşi erik

ne kadar çok meyve yemişim, vitaminsiz kaldım herhalde

İftar.. 1 kase corba 3 yemek kasıgı ızmır kofte 4 yemek kasıgı tavuklı bulgur ve 1 baget yagsız tuzsuz salata ekmek hıcc yok... 2 lıtre su bıtkı cayları.. arada 1 kase az sekerlı sutlaç ve 2 kasık un helvası .. sahurda nesfıt lıght sut ıle 1 dılım kepek ekmegıne 2 adet kofte vee karpuz bıtkı cayı ve ssu... Bugunumun ARTILARI.. 50 Squat 40 mekik 150 ip atlama 5 dk basen egzersızı 30 dk bısıklet cevırme vee ev ıslerı tabıkkkı :-^^//

Sagol canim bel degil popolar ve bacak arkalarim kasiliyordu daha çok. doktoru dinledim.oruc tutmuyrm bugun hafif agridi Şiddet azaliyor yarindan sonra tutucam tekrarlarsa bisey düşünürüm. Suyu azaltirsam once Kasiklarim batar buda idrr yolu enfeksiyonu imis. Aa ben azicik ayakta duruym sırtım cok agriyor uzaniyrm hemen esim tembel diyor anlatiyorum ama aylardir boyle olduğumdan biktim usandim. Haftaya annemle giderim artık
baya iyilestim canim Sağol
sbeden geçmiş olsun canım

Back
X