• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet canım bu durum çok zorluyor beni askılı falan giysem ya da straplez çeşit çeşit ama ya kısa kol fakir kol uzun kol falan imkansız gibi bir şey varsa da modelleri kötü şimdiden düğünü düşünüp bakıyorum ama yok yok :KK51:sağol canım siyah olduğu için saçlarım çok iyi oluyor ama işte :işsiz:

Oraya da bakıyorum ama beğenemiyorum ya bakalım bakacağım gene :KK53:
Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense :KK200:

Eklentiler

• O_On_6i13201010413.webp
    O_On_6i13201010413.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 25
düğünde sakın siyah giyme:110:
siyah elbiseye siyah saç güzel ama sen tatlısın inan diğer renklerdede çok güzel durucaksın:KK9:
istanbulda ümraniyede falan güzel abiyeler oluyodu sana uzak belki ama fırsatın olursa bakarsın

Uzak gelmez bana canım zaten oralara hep bakacağım düğün zamanı aynen öyle düğünde büyük konuşmak istemem ama siyah hayatta olmaz :KK53:
Böyle sade şeyler hep hoşuma gidiyor nedense :KK200:

Tül bu canım çok basit olmuş üstü bende beğenememe sıkıntısı da var ben biraz elit duran tarzları seviyorum açık ayrıca rahatlıkla giyemem sağol yine de önerin için :KK68:

ahh ahh olmuyo işte başında bizim gibi bi eş yok heralde,benimki bu şekilde asla tişört bile giydirmiyor:KK43:
Bende sadece eşte yok babam giydirmez anannemler görse vururlar beni laftan kafam şişer kız hacı insanlar onlara çok çok ters açık kıyafetler ben kısa dizden falanda böyle önemli günlerde giyemiyorum :KK70:

Günaydın kızlar, hepinize hayirli, saglikli, eksili, musmutlu haftalar diliyorum:KK200:

Birkaç gündür yoktum, başım pek iyi diildi. Bi de eşimin dayısı geldi. Akşamları da yemek bulaşık çay vs.

sbeden sbeden canim 80.8 bu hafta. Yani -400 gr. Hiç şikayetim yok gitsin de 100 gr gitsin.. ha bir de regl oluyorum. Bugün lekelenme basladi. Buna rağmen -400 :halay:

Selam kizlarrrrrr
oncelikle belirteyim bu Sabah tartilamadim cunku dun annemlerde yattim
Ve 2 gundur uzerimde bi siskinlik var regl olmak uzereyim beklemekteyim o_O
sbeden sbeden ben bu hafta izinli olabilirmiyim :110:
aksam eve gec giricem tartilamamda aksama
sen bana bi rapor versen bu hafta o_O

Sabah; 09:00 - 1 ad.milföy böreği - 185 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase karışık yeşil salata - 260 kalori

Akşamı hafif atlatacağım :bicak:Ankara'da abartmadım hatta genelde aç gezdim :KK70:

Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt + 1 kase karışık yeşil salata - 260 kalori

Akşamı hafif atlatacağım :bicak:Ankara'da abartmadım hatta genelde aç gezdim :KK70:
Ah ah ben cumartesi aarkadaslarla bulustum yemek yemeye gittik sonrada bi café ye oturduk orda sadece icecek aldim tatli almadim dunde biraz abartm galiba :(
e aksam kinaya gittim oradada lahmacun vardi o_O
zaten 2-3 gundur bi siskinlik var benim regl geldi gelecek bekliyorum

Ah ah ben cumartesi aarkadaslarla bulustum yemek yemeye gittik sonrada bi café ye oturduk orda sadece icecek aldim tatli almadim dunde biraz abartm galiba :KK43:
e aksam kinaya gittim oradada lahmacun vardi o_O
zaten 2-3 gundur bi siskinlik var benim regl geldi gelecek bekliyorum
Lahmacun çok zararlı gelmiyor bana nedense:silah:Benimde regl dönemim yaklaştı hatta olmam da gerek tatildeyken de sanırım zararlı olarak börek, kokoreç, sütlü kahve ve baklava yemişimdir ama hepsi az azdı öyle söyleyeyim :KK53:

1 dilim normal ekmek yerine yiyebileceğiniz şeylerin listesi

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-00-11-22.webp
    Screenshot_2016-11-07-00-11-22.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 37

Nehir kalori nasıl hesaplıyorsun ya benimkiler kaç kalori acaba

Valla bende ne liste ne kalori takibi var kızlar :D Göz kararı miktarda sağlıklı,sağlıksız ayrımı yaparaktan gidiyorum ve 6 dan sonra asla yemiyorum hiçbir şey :) Diyet olarak bakmıyorum olaya sevmediğim seyi sırf zayıflamak için yemiyorum yoksa diyetten sonra yediğim şeyler değişince kilolar geri geliyor. Ben de sevdiğim sağlıklı bulduğum gıdalarla gidiyorum :D

Vee bu sabah 55.5 ile uyandım :)

Toplam verilen kilo 7 kalan kilo 5.50

Belki hedefim olan 50 kiloya ulaştıktan sonra bi 2 3 kilo daha vermek isteyebilirim ya da tam tersi almak... Çünkü kendimi ortaokulda bile 50 kilo görmedim hep daha fazlaydım.. 50 kiloyken nasıl görünürüm hiç fikrim yok.

Back
X