• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol Begüşüm moral verdin :KK19:Bundan sonra sporlarımı da buradan bildireceğim leslie ile alıştırayım kendimi yeniden olmadı jilliana dönerim senin yaptığın bir video var mı jillianda ne önerirsin ?

michael jillian 30 day shred videolarını 1 hafta yapabilmiştim,level 1-2-3 diye gidiyorya onlar çok faydalıymış
bende mi ona başlasam ki :KK64:

michael jillian 30 day shred videolarını 1 hafta yapabilmiştim,level 1-2-3 diye gidiyorya onlar çok faydalıymış
bende mi ona başlasam ki :KK64:
Tamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağol :KK16:Leslie 3 mil yapıyordum bende aylarca yaptım faydasını görmüştüm ama jillian daha faydalı sert bir spora benziyor daha çok terletir gibi:KK53:

Tamam kuzum ben bir bakayım onlara da bakalım çok sağol :KK16:Leslie 3 mil yapıyordum bende aylarca yaptım faydasını görmüştüm ama jillian daha faydalı sert bir spora benziyor daha çok terletir gibi:KK53:
hem neee,nefes nefese kalıyodum inanki,ordaki kadar yapamıyordum bile,çok kalasım,hiç esnek değilim ben

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 1 ad.salam - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay + 1 ad.dereotlu poğaça - 170 kalori (patron almış herkese zorla ye ne olacak dediler ayıp olmasın dedim)
Öğle; 12:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye - 378 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 2 kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy köfte - 405 kalori

Toplam kalori: 1080 Bugün daha da az almayı hedefliyorum:işsiz:

İçilen su: 2 LT (fazlası da olabilir):eğlence:
Spor: 45 dakika leslie 3 mil :spor:

begum75 begum75 Müdürüm işlem tamam mı :KK53:

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 1 ad.salam - 125 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demlenmiş yeşilçay + 1 ad.dereotlu poğaça - 170 kalori (patron almış herkese zorla ye ne olacak dediler ayıp olmasın dedim)
Öğle; 12:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 porsiyon tavuklu bezelye - 378 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 2 kase yoğurt çorbası + 1 ad.orta boy köfte - 405 kalori

Toplam kalori: 1080 Bugün daha da az almayı hedefliyorum:işsiz:

İçilen su: 2 LT (fazlası da olabilir):eğlence:
Spor: 45 dakika leslie 3 mil :spor:

begum75 begum75 Müdürüm işlem tamam mı :KK53:

:KK9::KK9::KK9:
günaydın canım
işlem tas tamam:super: maşallah sana:nazar:
akşam yemeğinde çok güzel,suyunda güzel,böyle devam
bende bu akşam nasipse başlıyorum:spor:

:KK9::KK9::KK9:
günaydın canım
işlem tas tamam:super: maşallah sana:nazar:
akşam yemeğinde çok güzel,suyunda güzel,böyle devam
bende bu akşam nasipse başlıyorum:spor:
Bir hamlaşmışım Begüş resmen spordan sonra bayıldım midem falan bulandı :KK70:Bu akşam nasipse devam bende en kötü pilates yaparım yoksa ders falan çalışmam gerek :KK53:Bugün daha sağlıklı yiyeceğim sabah sütümü yulafımı içtim geldim:sampiyon:Sabah -200 dü ama daha fazla bekliyordum şişlik diyordum kendimi kandırıyormuşum demek ki :silah::rolleyes:

Bir hamlaşmışım Begüş resmen spordan sonra bayıldım midem falan bulandı :KK70:Bu akşam nasipse devam bende en kötü pilates yaparım yoksa ders falan çalışmam gerek :KK53:Bugün daha sağlıklı yiyeceğim sabah sütümü yulafımı içtim geldim:sampiyon:Sabah -200 dü ama daha fazla bekliyordum şişlik diyordum kendimi kandırıyormuşum demek ki :silah::rolleyes:

evet yaaa insan hemen hamlıyor, uzun aradan sonra spora başlamak bu yüzden zor geliyo banada :bicak:
demek şişlik sudan değil yağdan ötürüymüş:KK43:o zaman spora devam:spor:
ama senin sınavların var işte o biraz engel,dengeli şekilde ayarlama yapman lazım:işsiz:

ay şuanda küçülüyomuş ama son günleri,yarından itibaren küçülme duruyor ve birdahaki hafta büyümeye başlıyor:işsiz:
yani büyüyen göbüşümüz :olamaz:

evet yaaa insan hemen hamlıyor, uzun aradan sonra spora başlamak bu yüzden zor geliyo banada :bicak:
demek şişlik sudan değil yağdan ötürüymüş:KK43:o zaman spora devam:spor:
ama senin sınavların var işte o biraz engel,dengeli şekilde ayarlama yapman lazım:işsiz:

Desene dahada büyüyeceğiz :KK53:

Sıvı giderici bir şey yapmadım ama dün çayımı da midem bulanınca içemedim:eğlence: bu akşam nasipse zencefil maydanoz kürünü yapacağım o zaman anlarım Leslie yapacağım akşama iş sığdırmam gerek 1 gün spor 1 gün ders şeklinde başka türlü yetişemem gibi dün çamaşırları topladım katlayamadım :süslü:bu akşam ütü de yapacağım ne zor iş ya hem çalışmak hem okumak hem zayıflamak hem ev işi :confused:

Desene dahada büyüyeceğiz :KK53:

Sıvı giderici bir şey yapmadım ama dün çayımı da midem bulanınca içemedim:eğlence: bu akşam nasipse zencefil maydanoz kürünü yapacağım o zaman anlarım Leslie yapacağım akşama iş sığdırmam gerek 1 gün spor 1 gün ders şeklinde başka türlü yetişemem gibi dün çamaşırları topladım katlayamadım :süslü:bu akşam ütü de yapacağım ne zor iş ya hem çalışmak hem okumak hem zayıflamak hem ev işi :confused:

bende eskisi gibi çay içemiyorum,kaç sabahtır çaycı getiriyo ben o görmeden mutfağa gidip döküyorum

şu zencefilli suyu bende yapmak istiyorum ama burada bulamadım,migrosta vardır belki ama oda çok uzak bize

çamaşır bendede öyle yıka-as-kurut-topla-katla-yerine yerleştir 3 günümü alıyo,tabi ütü hariç onuda sayarsak 4 gün,ee zaten hafta bitiyo tekrar başa dönüyoruz:confused:

hayat zor ama olsun işler de olmasa hep tembellikte çok sıkıcı,arada spor,arada ders,düzeni güzel oturtursan sıkmaz seni

Back
X