- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.261
- 158
Kizlar spordan sonra alisveris merkezine gittim. Ordan sonra çarşıya gitmek icin büyük otobuse bindim veee genc biri durak disi inmek istedi sofor indirmeyince (yasak çünkü) yanina gidip bagira bagira adami takrik etti adamda 55 yaşlarda. Adam sustu sustu dayanamadi patladi kufurde etti. Sonra benim arkamdan bi orta yasli suratsiz adam otobüs icinde kavga cikardi nasil kufredersin diye orta kapinin orda oturuyordum bi suru adam birbirine girdi zapdetmek icin . Sofor otobus hareket hakindeyken yerinden kalkti kafasi döndü tabi cok korktuk odum koptu şoföre zarar verecekler diye aklima haberlerdekiler geldi. Aha dedim bicaklicaklar cok üzüldüm icim şişti yüzümde kızarıklık cikti ve su oldu ortasi sanirim o an ki olaydan etkiden geri geçti 2 saat icinde. Biride polis çağırdım durdur otobusu diyerek otobusten disari sarkti ki şoför dursun o salakta otobusten asagi düştü bu sefer sofor durmadi adam yumrukladi otobusu. Benim ineceğim yerde soforude indirdiler zorla Şoförlerin toplanma odasina soktular. Böyle seylere sahit olmak ne kadar zormus. Kadinlar bagirdi cocuklar korktu ben kizimi kolluyorum bi yerden darbe denk gelmesin die yani basimda darbede oldu. O sofore kufur edip herkezin huzurunu bozan adi adam kesin karisinida dovup sovuyordur pis artist. Hersey o genc terbiyesizin yüzünden basladi. Orda lokantaya girdim saat 6 idi. Ordan sonra da minibuse bindim eve geldim![]()