♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar spordan sonra alisveris merkezine gittim. Ordan sonra çarşıya gitmek icin büyük otobuse bindim veee genc biri durak disi inmek istedi sofor indirmeyince (yasak çünkü) yanina gidip bagira bagira adami takrik etti adamda 55 yaşlarda. Adam sustu sustu dayanamadi patladi kufurde etti. Sonra benim arkamdan bi orta yasli suratsiz adam otobüs icinde kavga cikardi nasil kufredersin diye orta kapinin orda oturuyordum bi suru adam birbirine girdi zapdetmek icin . Sofor otobus hareket hakindeyken yerinden kalkti kafasi döndü tabi cok korktuk odum koptu şoföre zarar verecekler diye aklima haberlerdekiler geldi. Aha dedim bicaklicaklar cok üzüldüm icim şişti yüzümde kızarıklık cikti ve su oldu ortasi sanirim o an ki olaydan etkiden geri geçti 2 saat icinde. Biride polis çağırdım durdur otobusu diyerek otobusten disari sarkti ki şoför dursun o salakta otobusten asagi düştü bu sefer sofor durmadi adam yumrukladi otobusu. Benim ineceğim yerde soforude indirdiler zorla Şoförlerin toplanma odasina soktular. Böyle seylere sahit olmak ne kadar zormus. Kadinlar bagirdi cocuklar korktu ben kizimi kolluyorum bi yerden darbe denk gelmesin die yani basimda darbede oldu. O sofore kufur edip herkezin huzurunu bozan adi adam kesin karisinida dovup sovuyordur pis artist. Hersey o genc terbiyesizin yüzünden basladi. Orda lokantaya girdim saat 6 idi. Ordan sonra da minibuse bindim eve geldim:işsiz:
:KK57: ay allahim esirgesin kiz cok fena bi durum

Geçmiş olsun canım çok şükür size kötü bir şey olmamış:nazar:
İşimiz zor işte bizimki de beceriksizlikmidir nedir bilmiyorum toplu taşımayı kullanmak zorunda kalıyoruz ne güzel arkadaşlar araba alıp kullanıyor iyi kötü kendileri de çocukları da rahat ediyor bazen kızıyorum kendime:KK43:
Öğle arası marketten alışveriş yaptım otobüse bindim yol çalışması varmış 100 metre yürüyeceğime 1 km. yürüdüm elimde poşetlerle:KK43:
Kiyamam bi de bu halinle :KK35:

Sabah; 07:50 - 1 ad.ev yapımı poğaça (kv göndermiş yememek olmazdı hazır bulmuşken):KK70: - 175 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı(civanperçemi+kekik+papatya)
Öğle; 12:10 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye - 406 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:00 - 1 ad.çikolatalı gofret + 1 ad.soyulmuş salatalık - 222 kalori
Ara; 21:00 - 1 kase mercimek çorbası + 1 dilim trileçe - 486 kalori

Toplam kalori: 1291
Akşam hastalığın verdiği durumla resmen saçmaladım:KK70: Misafirler ha geldi ha gelecek derken kattım karıştırdım gelemediler de bazı sebeplerden dolayı karmaşık bir akşam oldu:rolleyes: Bugün toparlayacağım söz:KK59:
Ay bu senin karmasik halin ne guzel anacim ben dun cok kotu pizza yedim cok kizdim sonra kendime :kızgın:

Kizlar sabah 6 bucuk ta limonlu su ictim ilik

7.00 : iki dilim ekmek ve haslanmis yumurta
10.00: yesilcay
13.00: nohut cacik ve pilav bir dilim ekmek
14 20: lebleli bir avuc

Bakalim aksama jadar bugun zorluyacam daha dikkatli olmak zorundayim

Geçmiş olsun canım çok şükür size kötü bir şey olmamış:nazar:
İşimiz zor işte bizimki de beceriksizlikmidir nedir bilmiyorum toplu taşımayı kullanmak zorunda kalıyoruz ne güzel arkadaşlar araba alıp kullanıyor iyi kötü kendileri de çocukları da rahat ediyor bazen kızıyorum kendime:KK43:
Öğle arası marketten alışveriş yaptım otobüse bindim yol çalışması varmış 100 metre yürüyeceğime 1 km. yürüdüm elimde poşetlerle:KK43:

ee kuzum artık araba zorunluluk oldu yani elin ayağın. hele ki bu durumda gerçekten zor senin için, doğum öncesi sonrası için de gerekli. kullanmak lazım hele ki bayanlar. ben eşim askerdeyken sürüyordum eski arabamızı. şimdi yeni arabayı sürmedim bile çok kızıyor arkadaşlarım korkunu yenmişsin devam et işte diye ama benim ki de tembellik

Ay bu senin karmasik halin ne guzel anacim ben dun cok kotu pizza yedim cok kizdim sonra kendime :kızgın:

Afiyet olsun canım yemedim ne zamandır nasıl canım çekiyor gel yiyelim pizza:kk77:

Pilav ne kadar yedin canım keşke yemesen pilav ekmekte hiç kesmemişsin tam buğday mı yiyorsun:işsiz:

Afiyet olsun canım yemedim ne zamandır nasıl canım çekiyor gel yiyelim pizza:kk77:

Pilav ne kadar yedin canım keşke yemesen pilav ekmekte hiç kesmemişsin tam buğday mı yiyorsun:işsiz:
Haklisin canim yarim porsiyon yedim yemicem zamanla ama zamnla sak diye olmayacak azar azar azaltcam tamam :bicak: pizza yedm pisman oldum bi dilimde paklamiyo beni yaa:KK200:

Haklisin canim yarim porsiyon yedim yemicem zamanla ama zamnla sak diye olmayacak azar azar azaltcam tamam :bicak: pizza yedm pisman oldum bi dilimde paklamiyo beni yaa:KK200:
Pizza başladım mı beni de 1 dilim kesmez :deli:Başlamayacaksın hiç :silah:Pilavı ben bir anda kestim açıkcası bu azaltarak bırakma işi bana göre değil insanın damagının unutması gerek bir anda ilk 10 gün sonra alışıyor zaten :KK54:

Pizza başladım mı beni de 1 dilim kesmez :deli:Başlamayacaksın hiç :silah:Pilavı ben bir anda kestim açıkcası bu azaltarak bırakma işi bana göre değil insanın damagının unutması gerek bir anda ilk 10 gün sonra alışıyor zaten :KK54:

evet nehir azaltma olmuyor tak bir anda bırakacaksın... ya inan çorbanın tadını unuttum. yani canım da istemiyor bu aralar ilk başlarda zor oldu ama alıştım. evdekilere erişte makarnasından yapıyorum bazen o canım istiyor 1 kaşık alıyorum yetiyor :KK52:

evet nehir azaltma olmuyor tak bir anda bırakacaksın... ya inan çorbanın tadını unuttum. yani canım da istemiyor bu aralar ilk başlarda zor oldu ama alıştım. evdekilere erişte makarnasından yapıyorum bazen o canım istiyor 1 kaşık alıyorum yetiyor :KK52:

Ben makarna hastasıydım şimdi yemeden durabiliyorum diyete ilk başladığımda bir anda kestim ve aramadım hiç şimdi şımartıyorum kendimi ve yiyorum kilo almamım sebebidir ama dediğin gibi kişi isterse bir anda tak diye keser ve tadını unutur beynimiz 10 gündür yemediğimiz bir yiyeceğin tadını unutuyor en azından sürekli ye diye uyarı vermiyor :KK53:

Ben makarna hastasıydım şimdi yemeden durabiliyorum diyete ilk başladığımda bir anda kestim ve aramadım hiç şimdi şımartıyorum kendimi ve yiyorum kilo almamım sebebidir ama dediğin gibi kişi isterse bir anda tak diye keser ve tadını unutur beynimiz 10 gündür yemediğimiz bir yiyeceğin tadını unutuyor en azından sürekli ye diye uyarı vermiyor :KK53:

mesela ben bu süreçte akşam oturmalarına da gitti. hatta c.tesi gittik arkadaş da kek tatlı Allah ne verdiyse almış yapmış. bana tabak hazırlama dedim. nasıl yani dedi. yok yok dedim koyma bir tane ye ucundan ye yok dedim ucu mucu yok saat olmuş 8.30 9 hadi gündüz olsa diyeceğim ki bir parça alayım yok yani yemedim valla karşımda gömüldü herkes :kk77:

çay içtim sadece. ne yapayım emek veriyorum uğraşıyorum bir dilim kek için feda edemem, zaten öğlen de yaş pasta yemiştim kızımla yani kaçamak yaptım zaten 2.ye gerek yok dedim dayandım

yarın öğlen kontrolüm var ne çıkacak bakalım regl zamanındaki sonucu pek net bulmuyor diyetisyen. büyük ihtimalle haftaya farklı bir sonuç bekleyecek.

mesela ben bu süreçte akşam oturmalarına da gitti. hatta c.tesi gittik arkadaş da kek tatlı Allah ne verdiyse almış yapmış. bana tabak hazırlama dedim. nasıl yani dedi. yok yok dedim koyma bir tane ye ucundan ye yok dedim ucu mucu yok saat olmuş 8.30 9 hadi gündüz olsa diyeceğim ki bir parça alayım yok yani yemedim valla karşımda gömüldü herkes :kk77:

çay içtim sadece. ne yapayım emek veriyorum uğraşıyorum bir dilim kek için feda edemem, zaten öğlen de yaş pasta yemiştim kızımla yani kaçamak yaptım zaten 2.ye gerek yok dedim dayandım

yarın öğlen kontrolüm var ne çıkacak bakalım regl zamanındaki sonucu pek net bulmuyor diyetisyen. büyük ihtimalle haftaya farklı bir sonuç bekleyecek.

Çok iyi yapmısşın canım iradeye hakim olmak önemli bir şey aynada görünen görüntüden daha çok mutlu oluyor insan :KK76:

Aksam eve gelmem 7 bucugu buluyor 8 de mantar corbasi bi kase yedim bide yogurtlu ispanak yedim yarim porsiyon.aksam cayin yaninda hic bise agzima surmedim

Kiyamam bi de bu halinle :KK35:
Evet yaaa 52 kilodan 72 kiloya çıkınca hayat ne kadar da zorlaştı benim için anlatamam artık markete gitmeye bile üşeniyorum ama eşimin aldıkları da içime sinmiyor markete 10 tl ye alacağı bir şeyi bakkaldan manavdan 20 tl ye alıp geliyor veya sevdiğimiz bir peynir vesaire şeyleer varken bakıyosun farklı bir şey alıp geliyor mecburen kendim gidiyorum:KK66:

ee kuzum artık araba zorunluluk oldu yani elin ayağın. hele ki bu durumda gerçekten zor senin için, doğum öncesi sonrası için de gerekli. kullanmak lazım hele ki bayanlar. ben eşim askerdeyken sürüyordum eski arabamızı. şimdi yeni arabayı sürmedim bile çok kızıyor arkadaşlarım korkunu yenmişsin devam et işte diye ama benim ki de tembellik
16 yıl oldu ehliyet alalı babam ısrar ederdi sür diye de ara sıra sürerdim 6 yıldır ben de sürmedim:KK43:
Sende başla yine de ara verince de iyi olmuyor:KK66:

Pilavı makarnayı hamur işini kesmenin tek yolu evde yapmamak da olmuyor ki yapınca da az da olsa yiyoruz :KK43:
Kontrole gittiğimde doktorumuz bebeğin gelişimi iyi:nazar: şimdiye kadar neler yaptıysan devam et dedi:KK66:
Bol bol yoğurtlu makarna yedim demedim tabii ki doktora da anneme anlattım eve gelince annem de gülüyor:KK70:

Bu kararlılığına maaşallah diyim nazar değmesin isteyince oluyor ama diyetisyenin kontrolünde olmak seni gerçekten motive etti bir de o seanslar tabii:KK66:

Back
X