• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Onu da içiyorum ya
2,5 l geçiyordur kesin bilmiyorum ki.
Öğlen yemekhanede az mercimek çorba ve karnabahar yedim.
Biraz önce de bi ara yaptım. Bi avuç beyaz leblebi ve ayran.
Akşam da bi kepçe kuru fasulye, salata belki yoğurt.
İnş yemem başka:KK49::KK15:
umursama o zaman adet olmak üzereyim hatta gecikti iki gün ama daha adet olmadan ödemim gitti yüzüm filan indi geri. yani zaman zaman hepimizde oluyor ödem gelip geçiCi onunla iyi geçinmelyz :D

Pilav 1 kaşıksa bir şey olmazda bitterin karesi fazla olmuş kuzum yoksa bitter çok zararlı bir şey değil:KK16:
1 kaşıktı hani bi lokma :) bi nevi tadına da bakayım dedim :deli: ama gözümü doyurmaya da yetti lezzeti kıymeti oluyo o zaman vicdan rahat lezzet tam. kare bitteri baya acıkığım için yedim anca kendime getirmeye yetti ama 4 TANECİKTE OLABİLİRDİ TABİ :KK50:

1 kaşıktı hani bi lokma :) bi nevi tadına da bakayım dedim :deli: ama gözümü doyurmaya da yetti lezzeti kıymeti oluyo o zaman vicdan rahat lezzet tam. kare bitteri baya acıkığım için yedim anca kendime getirmeye yetti ama 4 TANECİKTE OLABİLİRDİ TABİ :KK50:
Bugün yeni bir gün bizim için geriyi düşünmeyelim:KK76:

umursama o zaman adet olmak üzereyim hatta gecikti iki gün ama daha adet olmadan ödemim gitti yüzüm filan indi geri. yani zaman zaman hepimizde oluyor ödem gelip geçiCi onunla iyi geçinmelyz

ya ben de şubat 28 çekince şaşırdım. normalde 15 inde olacaktım ama olmadım. sanırım yarın falan olacağım.

komşum geldi cacığı yiyemedim :KK61: bende bir lokmacık pilav ve 4 kare bitter çikolata yedm enerjim geldi gün bitti

bitter candır :KK70:
Evet tatlım malesef:KK11:

Günaydın herkese...

günaydın kızlar

bugün 9 da kalktım şuan kahvaltı yapıyorum. yine aynı şeyler

1 dilm tam bğdy ekmğ.
2 dilim peynir
4 zeytin
bolca tere
2 yumurta
çay

saat 12 de bi parça cezerye yerim
gerisinide akşama doğru yazarım

afiyet olsun canım. günaydın hayırlı cumalar herkese

kızlar ben sabah 1 küçük bardak limonlu su içiyorum, sizce litrelik su şişeme de limon sıksam mı? 2 litre içmeye çalışıyorum günde, bir litresini limonlu içsem extra bir faydasını görür müyüm?

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:15 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri(patatesleri ayırdım) + 2-3 çtl mevsim salata - 362 kalori

ya ben de şubat 28 çekince şaşırdım. normalde 15 inde olacaktım ama olmadım. sanırım yarın falan olacağım.

bitter candır :KK70:

afiyet olsun canım. günaydın hayırlı cumalar herkese
bende 15 inde bekliyrdm ama aylar işte bakalım önce kim olcak :D
bitterden yeni yeni keyf alıyorum. öncede alm ak aklıma gelmiyordu pek.

hayırlı cumalar :KK36:

Back
X