- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vakti zamanı vardır elbet ferah tut gönlünü Allah en hayırlısını versin canım.yok canım göruyorum gecen sene doğal yolla 4 ayda kalmıstı hamıle sorun yoktu yani bı sure d.k hapı kullandım bıraktım beklıyorum daha 4. aydayım yaza kadar olmazsa gderım doktora artık
metblzma hızlandırıcı çay tarifi paylaştım dene yemeklerden önce daha iyi yarım saat kadar öncekızlar iki gündür kilo veremiyorum, tartı hep sabit, bir şeyler önerir misiniz?
amin canım sagolvakti zamanı vardır elbet ferah tut gönlünü Allah en hayırlısını versin canım.
umursama o zaman adet olmak üzereyim hatta gecikti iki gün ama daha adet olmadan ödemim gitti yüzüm filan indi geri. yani zaman zaman hepimizde oluyor ödem gelip geçiCi onunla iyi geçinmelyzOnu da içiyorum ya
2,5 l geçiyordur kesin bilmiyorum ki.
Öğlen yemekhanede az mercimek çorba ve karnabahar yedim.
Biraz önce de bi ara yaptım. Bi avuç beyaz leblebi ve ayran.
Akşam da bi kepçe kuru fasulye, salata belki yoğurt.
İnş yemem başka![]()
komşum geldi cacığı yiyemedimHarika bir menü canım afiyet olsun![]()
hoşgeldinBen de katılmak istiyorum hatt bugün diyetisyen e de gittim Boy /170 Kilo 70 Hedef 60 "inşallaaah, inşallah![]()
komşum geldi cacığı yiyemedimbende bir lokmacık pilav ve 4 kare bitter çikolata yedm enerjim geldi gün bitti
Evet tatlım malesefumursama o zaman adet olmak üzereyim hatta gecikti iki gün ama daha adet olmadan ödemim gitti yüzüm filan indi geri. yani zaman zaman hepimizde oluyor ödem gelip geçiCi onunla iyi geçinmelyz![]()
1 kaşıktı hani bi lokma :) bi nevi tadına da bakayım dedimPilav 1 kaşıksa bir şey olmazda bitterin karesi fazla olmuş kuzum yoksa bitter çok zararlı bir şey değil![]()
ama gözümü doyurmaya da yetti lezzeti kıymeti oluyo o zaman vicdan rahat lezzet tam. kare bitteri baya acıkığım için yedim anca kendime getirmeye yetti ama 4 TANECİKTE OLABİLİRDİ TABİ Bugün yeni bir gün bizim için geriyi düşünmeyelim1 kaşıktı hani bi lokma :) bi nevi tadına da bakayım dedimama gözümü doyurmaya da yetti lezzeti kıymeti oluyo o zaman vicdan rahat lezzet tam. kare bitteri baya acıkığım için yedim anca kendime getirmeye yetti ama 4 TANECİKTE OLABİLİRDİ TABİ
![]()
günaydın kızlar
bugün 9 da kalktım şuan kahvaltı yapıyorum. yine aynı şeyler
1 dilm tam bğdy ekmğ.
2 dilim peynir
4 zeytin
bolca tere
2 yumurta
çay
saat 12 de bi parça cezerye yerim
gerisinide akşama doğru yazarım
umursama o zaman adet olmak üzereyim hatta gecikti iki gün ama daha adet olmadan ödemim gitti yüzüm filan indi geri. yani zaman zaman hepimizde oluyor ödem gelip geçiCi onunla iyi geçinmelyz
komşum geldi cacığı yiyemedimbende bir lokmacık pilav ve 4 kare bitter çikolata yedm enerjim geldi gün bitti
Evet tatlım malesef
Günaydın herkese...
günaydın kızlar
bugün 9 da kalktım şuan kahvaltı yapıyorum. yine aynı şeyler
1 dilm tam bğdy ekmğ.
2 dilim peynir
4 zeytin
bolca tere
2 yumurta
çay
saat 12 de bi parça cezerye yerim
gerisinide akşama doğru yazarım
neyse ki bu sabah 400 gr eksi çıktım sonunda.. bir daha aynı şeyi yaşarsam denicem mutlakametblzma hızlandırıcı çay tarifi paylaştım dene yemeklerden önce daha iyi yarım saat kadar önce
bende 15 inde bekliyrdm ama aylar işte bakalım önce kim olcakya ben de şubat 28 çekince şaşırdım. normalde 15 inde olacaktım ama olmadım. sanırım yarın falan olacağım.
bitter candır
afiyet olsun canım. günaydın hayırlı cumalar herkese
sen bilirsin geç kalma daneyse ki bu sabah 400 gr eksi çıktım sonunda.. bir daha aynı şeyi yaşarsam denicem mutlaka