♥haftalık kilo verme yarışması♥

Öğleden sonra izinliyim ben de gidip biraz daha dolanıyım evin içinde ayaklarım acıdı dolanmaktan ama kalori harcadığımı hissetmedim hiçç..

Öğleden sonra izinliyim ben de gidip biraz daha dolanıyım evin içinde ayaklarım acıdı dolanmaktan ama kalori harcadığımı hissetmedim hiçç..

hımmm metabolizman sinsi demekki çaktırmadan harcıyordur o ama vücut strese girdiyse hemen tartıya yansımaz 2-3 gün içinde yansır

geçmiş olsun canım..iyileşince devam edersin yürüyüşüne.

Kızlar 3 gunlk iftar menum su serum su serum su serum su su su :-/
neyin var canim yaa

Sağolasın canım. Marttan beri. 78 ile başladım. İki ayda 70e indim. Bir ay korudum. Haziran ayında bu grupla yeniden başladım. Hedefim 60 altına inmek. 59u görünce bırakacağım inşallah canım.
seni tebrik ediyorum. baya kilo verdin

Ben pek sevmem reçel ama misafirdir falan çeşit açısından iyi oluyor vişne reçelini severek yerim biraz ekşimsi tadları seviyorum galiba
a101 den al canım şahane ya . evde bitti kimse de markete gitmiyor ters şimdiki evimize kendi evimde olsam gider alırdım

geçmiş olsunn

Çok geçmiş olsun hepfit.

İlk kez hurma yedim bu hafta, tatlı krizlerinde hayatımı kurtaracak şeyi buldum! Hayatımı niye hurmasız geçirmişim şaşıyorum, tanesi 20 kalorilik sağlık deposu kestane şekeri tadında. Bundan sonra tatlım hurmadır <3

canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorum

Çok çok geçmiş olsun canım.
Fazla hareket etme dinlendir bol bol

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tatlım.
Karpuz bende de sınırsız yaa

Yo yo aynen dediğin gibi valla.
Birde insan en çok hangi kilolarda çok fazla zaman geçirdiyse oradan sonra inmesi zorlaşıyor

sağol canım

canım ben 54 lu rakam bıle gordum yıne 57 lere fırladım ondan kotu dedım tatlım , bakalım umarım olur bu defa , yıne azımle devam edıyorum

olur olur bırakma yeterki

Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
hımmm mücveri o kadar sevmem ama bende sandal sefası mı yapsam kabakla

Çok çok geçmiş olsun canım.
Fazla hareket etme dinlendir bol bol
sağol canım ilaçlar biraz etki etti ağrısı azaldı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…