• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

fırında yapılan herşeye bayılıyorum..hem hafif hem lezzetli. mücveri de severim. afiyet olsun canım. ben de bugün barbunya, pilav, cacık var. pilav yemiyorum. canım tahin pekmez istiyor. istemese iyi olur regl olacam 2-3 güne off :((

İlk hemen etki eden ne korse felan mı taktın. Ay ben evde işlerle boğuşurken ter attıran korse mi ne varmış annemde ondan mı giysem acep ? Ekstra terden zarar gelmez : D
yok canim ilk günler yürüyüş hemen farkettiriyor baskül de. korse yürürken asla onermem karnim sisti yürürken mideme ve karnimin iclerine agrilar girdi dün. korse iyi bisey degil ben dun misafirlige gittim ondan takmistim:KK48:

sbeden sbeden cnm tablo güzel olmuş ara tarihleri temizlemişsin iyi olmuş eline sağlık uğraştın baya :) sinir kat sayın arttı ama bizim için bırakmadın
Sağol bebeğim:KK200: dün catladim kopmle silip tekrar yaptim düzeldi. hepimiz icin tatlim ben bu topigi seviyorum sizlerle .

Bayağı kalori yakmıştır yaparken hehe. Ellerine sağlık sbeden sbeden canım benim.
:KK70:keşkeeee ama yaktirmiyor. sagol :KK60:
Ayyyy çok güldüm yaaa:KK70: O hamile sanandan Allah razı olsun sana iyi gaz vermişşş
ah ahh keşke kiz bana artik lafta islemiyor hic moralim bozulmadi ki tinlasam keşke . acayip piskin ve sabri yüksek biri oldum kendime guvenim ilerleyememe ragmen yerinde:KK45:

sabah
2 dilim ekmek üstüne kaymak-bal
yarım dilim ekmek+1 haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva

öğle
1 tavuk pirzola
5-6 adet patates kızartması(kalınla ince arası bişeydi)
salata

ara
1 kase yoğurt
ara
elma

akşam
kıymalı patates yemeği 1 tabak
yarım kase yoğurt

gece 23:30(ilaç alacağım midem kötü olmasın diye)
2 kaşık yoğurt olacak

İnşallah canim :) gobeklisin dediler diye mi giydin korseyi? Yürüyüş yaparken cok rahatsiz etmiştir valla anlıyorum..
bende bir ara şort seklindeki korseyle yapışık geziyordum nereye gitsem unutucam diye ödüm kopuyordu. Gobegimle barıştım artik takmiyorum yorumları..ben onu seve seve kucultecegim:))
yok canim gevsek olan karnimi ve göğüslerimi toplasin diye takiyorum. dar kiyafetler rahat oluyor. zaten 4 yildir göbekliyim. herkes aliskin :( bu sene de memlekettekilere surpriz yapamadim :( belden korse böbreğinimi acıtıyordu ondan atlet korse almistim.hep beraber kurtulacaz bunlardan . sende cok kilo verdin kendini ispatlamis birisin. devami gelecek inaniyorum. fazla agirdan alma yeter

"hepfit, post: 41600889, member: 651984"]kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladı :KK43: bende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün:cry:
gecmis olsun canim iltihap beter bisey siddetli agrilarin sorumlusu

:KK50:
tabi ki de desteklerim her zaman :KK66: kendimce fikir uretmeye calistim canim. bak 49 a duserim terk ederim seni ona gore sasirt metabolizmani :KK70:
Yaaaaaaa terk etme , beni de al yanına :D rakibemsiz naparım kii:KK60:

Gece de olsa bol su içebiliyo musun önceki gibi. Az su içtiğin için olabilir mi acaba...
Canım içemiyodum o kadar çok 1 lt ancak içiyodum ama dün akşam iyibariyle çoğalttım. Dün iftrla sahur arasında 2,5 lt içtim. Elimde şişe ile geziyorum :D bakalım sonuç ne olacak :)

kızlar dün bacağım ağrıyo demiştim ya, enfeksiyon varmış. çok üstüne basmayacakmışım,havaya dikecekmişim. antibiyotik ve antienflamatuar başladı :KK43: bende sporsuz pasif hayat başlıyor bi 5-10 gün:cry:
Canım çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni. Benim iltihaplı romatizmam var. Sürekli antiflamatuar kullanıyorum zatenn. Zaman zaman çok ağrım oluyo ondan spor yapamıyorum. Ondan düzensiz spor hayatım var :)

Bence kafana takma için rahat ediyosa tabii ki tutmalısınn 8 gün devam etmez zatennn benim 3 günde bitiyooo
Ayyy 3 gün ne güzel. Benim 5-6 :(
Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce
Mis mis :) afiyet olsun :)

sbeden sbeden canım anladım ay ne hikaye kurmuşum kafamda :D güldüm kendime.

fırında yapılan herşeye bayılıyorum..hem hafif hem lezzetli. mücveri de severim. afiyet olsun canım. ben de bugün barbunya, pilav, cacık var. pilav yemiyorum. canım tahin pekmez istiyor. istemese iyi olur regl olacam 2-3 güne off :KK43:(
Baya baya doğal yaptım ne yumurta ne yağ var kabak soğan baharatlar bir kaşık kadar da un. Yağlı kağıt üstüne kaçıkla kondurdum.
Ya illa ki istiyor o günler yaklaşıca

Ya kızlar burda bugün sıcak baya hissediliyor ya.
1.5 saat yürüyüş yaptım dilim damağıma yapıştı.
İkindiyi kılıp biraz uzanayım bari zaten kaldı şurda bir buçuk saat.
Bide ben akşam galiba tulumba yicemo_O

Kesinlikle öyle aynı şekilde ben de 75 civarında daha az verdim ve o 70 noktası kırılana kadar o 5 6 kiloda sanki kilom aynıymış gibiydi ne zamanki 60 lılara geçtim baya baya fark oluştu
ah ahhh bide ben kirabilsem 70 leri. 80 lerde rahat kilo veriyordum. emeğininmin karsiligini aliyordum

Bence kafana takma için rahat ediyosa tabii ki tutmalısınn 8 gün devam etmez zatennn benim 3 günde bitiyooo

benim normalde 6- 7 gun surer ilk defa böyle oldu ama ilk iki gün lekelenme seklinde olmuştu ondan uzadi sure sanırım.

Kızlaarrr bugün fırında kabak mücver ve tavuk yapcam nasıl sizce

super canim misafir mi var yine? Varsa yanınada mercimek corba hayal ettim oh mis:))

Canım ben yazamadım sana okudum mesajı başka şey girdi araya.
İyi yapmışsın tutmamakla ki tutulmaz o şekilde zaten.

Sagol canım benim. Zaten banyodan sonra lekelenme devam etti. Yarin kesin inşaallah:)

yok canim gevsek olan karnimi ve göğüslerimi toplasin diye takiyorum. dar kiyafetler rahat oluyor. zaten 4 yildir göbekliyim. herkes aliskin :KK43: bu sene de memlekettekilere surpriz yapamadim :KK43: belden korse böbreğinimi acıtıyordu ondan atlet korse almistim.hep beraber kurtulacaz bunlardan . sende cok kilo verdin kendini ispatlamis birisin. devami gelecek inaniyorum. fazla agirdan alma yeter

gecmis olsun canim iltihap beter bisey siddetli agrilarin sorumlusu

Evet galiba benim sorunum bu nasilsa veririm diye ağırdan alıyordum. Sure verdim kendime her hafta 1 kilo verebilirsem Aralikta 66 olacağım:))

Back
X